Poisoning

Vaše nápady a návrhy
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Re: Poisoning

Příspěvek od Xan »

Hezké by to i bylo, jen by se to opět muselo překopat. Já bych byl pro, aby jed nebyla tak "nedostupná" věc, provázání poisoningu s kouzlem poison, se sumama co dávají jed apod, ale bohužel to je nastaveno tak jak je a nemyslím si, že by mělo smysl do toho opět zasahovat a něco měnit.
Osobně myslím, že by bylo zajímavější, kdyby bylo víc možností používat jed jako doplňkovou DMG (In Nox, Poison Field nejen na hráče, poisn zbraně) ve smyslu, kdy by NPC škytalo hned, ale za menší dmg a nebo podle síly jedu by začalo škytat silně ale velice ryhle by jed přestal účinkovat, než jak to je teď: jedová kouzla nemají využití, jedině mystik a nebo potřená verite zbraň a čekat celkem dlouho, než NPC začne škytat ale na druhou stranu je to celkem silné a NPC je schopné se na pár poisnutí uškytat k smrti, nehledě na celkové HP. čekání je zkráceno Vendetou, ale je to hold krok snažším směrem na téhle sféře. Takže asi buďme rádi, že něco vůbec je...
Rainbow
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Rainbow »

Skladaná HC dává taky ten pseudopoisn
Pois field je do pvp asi bych se stím smířil
kouzlo poisn se dá využít např při solení za nekra kdy zatargetíte sebe a máte jen sickli místo poisnů např od pavouků.
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

To jsem zkousel za vampa a nepripadlo mi, ze by to nejak fungovalo, ale mozna jsem delal neco blbe.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Rainbow
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Rainbow »

Musíš si to házet preventivně....čili ještě předtím než tě něco kousne
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Jo to mi docvaklo ale stejně nějak ne.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Rainbow
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Rainbow »

Nvm dřív to šlo možná je tam změna....
Atalia
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atalia »

Za vampa používám úspěšně pořád. Jak říkal Rain, musíš si to hodit dřív než tě něco kousne. A od tý doby ti nemůže dát nic poison větší, i když začneš škytat přibližně až za minutu. Leda by tě kler vyléčil :P
Amigor
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amigor »

Chtel bych se zeptat jestli by nešlo upravit nějak ten poisoning aby bral něco i třeba jen extremy ? Napřiklad 2 hp .... apod at je užitečný. Mimo to co udělat aby šlo otravit i to co nedava už skill posion kitem ?
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

Amigor píše:Mimo to co udělat aby šlo otravit i to co nedava už skill posion kitem ?
K cemu by to bylo dobry? Snad krome instant nalakavani monster na sebe nevidim vyuziti. Ja sem celkem rad, ze mi to nezere nabiti na monstra, co uz je na nich trenovani zbytecny.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Mephist píše:
Amigor píše:Mimo to co udělat aby šlo otravit i to co nedava už skill posion kitem ?
K cemu by to bylo dobry? Snad krome instant nalakavani monster na sebe nevidim vyuziti. Ja sem celkem rad, ze mi to nezere nabiti na monstra, co uz je na nich trenovani zbytecny.
Co spíš upravit gain....jsou lidi co se často do dungu nedostanou.....
Ten skill mě teď přijde nastavenej vyloženě pro hráče co furt smrdí v dungu...není to zrovna správnej směr a fér vůči ostatním hráčům.
Nastavil bych to stejně, jak ostatní skilly. Po určitých pokusek to prostě dá gain ať už je to krysa, nebo balron.
+ by otrávený NPC po cca hodině dejme tomu mohl znova zase poisnout s nárokem na gain skillu.
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

tzn koleckovat pravidelně na hb :)
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Xan píše:tzn koleckovat pravidelně na hb :)
A proč ne? Když nedělá nikomu problém makrování v cechu, stát tam jak debil týden a udělat si max postavu, nebo dokonce na dualu? A nikomu to nevadí.
Pořád je spousta lidí co si skrz specky makrují další postavy a vadí to někomu? Nevadí.....
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Co takhle se podívat občas i mimo město a zjistit, že i v přirodě se dá poison natrénovat?
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Vem si ten kit, res robu a běhej po pvp zone apod, svet je plnej nightmare apod, v dung uej to snazsi, protoze se ty stvury zabijej, ale ve svete to jde taky, jen nemuzes cekat, ze to bude stejnou rychlosti jako v dungu
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Ja som posledných 10% poisoningu vytrenil mimo dungu lebo v dungu bola maximalne 1 prišera čo mi pridavala ... vo svete je to ovela rychlejšie trenenie, napr. v ilsenaroch sa da trenit extremne rychlo ... takže si dovolim tvrdit, ze poison sa vytrenuje ovela rychlejšie mimo dungov ....
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

Helloween píše:
Mephist píše:
Co spíš upravit gain....jsou lidi co se často do dungu nedostanou.....
Ten skill mě teď přijde nastavenej vyloženě pro hráče co furt smrdí v dungu...není to zrovna správnej směr a fér vůči ostatním hráčům.
Nastavil bych to stejně, jak ostatní skilly. Po určitých pokusek to prostě dá gain ať už je to krysa, nebo balron.
+ by otrávený NPC po cca hodině dejme tomu mohl znova zase poisnout s nárokem na gain skillu.
ostatne ako napr taming?
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

ostatne ako napr taming?
Třeba jako taming, po úspěšným otrávení by zmizel, to je fuk :) Ale lítat po světě a zjistit u 100npc že ti nic nepřidá a u dalších x set že je otrávených a trénovat nemůžeš je fakt děsná otrava.....
BTW:
Ja som posledných 10% poisoningu vytrenil mimo dungu lebo v dungu bola maximalne 1 prišera čo mi pridavala ... vo svete je to ovela rychlejšie trenenie, napr. v ilsenaroch sa da trenit extremne rychlo ... takže si dovolim tvrdit, ze poison sa vytrenuje ovela rychlejšie mimo dungov ....
Ježiš já se tu nebavím o posledních 10% poisnu, čti prosím tě než tu něco plácneš, bavím se o začátku trénování třeba do blbých 50% poisnu cca.
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

helle sry ale do 50% neni problem i ty npc pri tom zabijet
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Xan píše:helle sry ale do 50% neni problem i ty npc pri tom zabijet
Že su tak nesmělý, ale dělal si ten poison vůbec někdy?
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Helloween píše:
ostatne ako napr taming?
Třeba jako taming, po úspěšným otrávení by zmizel, to je fuk :) Ale lítat po světě a zjistit u 100npc že ti nic nepřidá a u dalších x set že je otrávených a trénovat nemůžeš je fakt děsná otrava.....
BTW:
Ježiš já se tu nebavím o posledních 10% poisnu, čti prosím tě než tu něco plácneš, bavím se o začátku trénování třeba do blbých 50% poisnu cca.

Ja mam poisoning 100%. A prvych 30% ti vytrenim kludne aj za den ;), sam a mimo dungu ... len treba pohnuť tým čo máš v hlave a nebrať to ako ťažítko aby ťa neodfúklo .... ;)
Odpovědět