Warrior - Specializace

Odpovědět
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Re: Warrior - Specializace

Příspěvek od Strigwyr »

Mali by ste byt radi ze zmena stoji len 50k :) ja som si kupil za vsetky tie veci specku a potom som ju dostal zrusenu takze si zase pekne musim zohnat vsetky veci za pekny balik :P na poniektorych mieste by som stastlivo mlcal ze to stoji len 50k vsak nemusite si robit 2. wara ked chcete tyzden pvp a 2 tyzdne pvm striedat...
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Jolithia
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jolithia »

Vobec to nestojí len 50k
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Strigwyr píše:Mali by ste byt radi ze zmena stoji len 50k :) ja som si kupil za vsetky tie veci specku a potom som ju dostal zrusenu takze si zase pekne musim zohnat vsetky veci za pekny balik :P na poniektorych mieste by som stastlivo mlcal ze to stoji len 50k vsak nemusite si robit 2. wara ked chcete tyzden pvp a 2 tyzdne pvm striedat...
presne si pamatam ako si plakal, že si pvp hrač a nie pvm a že si nemôžeš zrušiť špecku a že ten which hunter je nanič ... tak ta ocroc "zasuportil" a zrušil ti ju ... a teraz zas plačeš ... Aspon vidíte, aj ked dostanete "suport" budete stale nespokojní a nariekať ;) :)

Fuuu - každá špecka, ked sa zaviedla mala skúšobné obdobie, ked si hračí mohli skúšať ktorá im vyhovuje a meniť si ich za malý poplatok ...

Chcel by som sa spýtať, ako to je teraz s tou zmenou? Urobím si špecku a ked ju budem chcieť zmeniť, zaplatim 50k a vymení mi ju alebo musím znova dať 500k + tie itemy?

dakujem
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Reset specializace stojí 50k MC a vrátí se vám 2 od každé formy a všechny peníze.
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Mihal píše:presne si pamatam ako si plakal, že si pvp hrač a nie pvm a že si nemôžeš zrušiť špecku a že ten which hunter je nanič ... tak ta ocroc "zasuportil" a zrušil ti ju ... a teraz zas plačeš ... Aspon vidíte, aj ked dostanete "suport" budete stale nespokojní a nariekať ;) :)
Ja som praveze rad ze ju mam zrusenu... mne by sa to nikdy nepodarilo v pvm zrusit... ono je to aj spravne ked mas trochu volnosti aspon za daco si to premenit/zrusit...
Akoze nie ze by sa mi ten WH nepacil ale rozhodne ako pvp specka to neprinieslo nejaky prinos do PvP... Nebol to vhodny napad mat taku komplet imunku... PvP je hlavne o casteni spellov, samozrejme aj o inych veciach ale v tomto pripade sa behaju skoro uz len mlaticky...

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Darkne
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Darkne »

Ocroc píše:Reset specializace stojí 50k MC a vrátí se vám 2 od každé formy a všechny peníze.
Nebylo by možné aby to vracelo napr.guardinovi treba jeden nebo dva stity místo forem?
Driana
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Driana »

Plánuje se něco dělaat s With Hunterem? Co sem viděl prskove ho nedokážou nijak oslabit, jen behaj a on jim utiká díky magic resistu co má specializace nastaveno... jedině ho chytit mezi zdi a sumama do něj, ale i to ji stíženo díky Lava Bombám...
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Driana píše:sumama do něj...
za 1s ortne 10 summov a z kazdeho sa healuje o 20hp cize..

Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

nj killlit ho jinym charem...
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Běhá mrtě buchen, dostane 2, 3 rány dobře za sebou a lehne na malej armor + glowka, shrinka, řetězy ,stuna... zajimavý že na WH teď brečí lidi, že nejde zastavit, ale to že donedávna buchna mohla nahánět prska až do rána, to bylo ok...
Farwik
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Farwik »

Funguje ten stit of cheat death i v nonress mistnostech? Zda se mi, ze ne. Zamer nebo bug?
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Funguje...
Farwik
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Farwik »

Tak asi nejaka haluz..dik.
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Farwik píše:Funguje ten stit of cheat death i v nonress mistnostech? Zda se mi, ze ne. Zamer nebo bug?
Mas ho aktivovany skrz page?
A Ocroc ja by som otazku polozil takto:
Funguje aj v domovych zonach?
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Pokud je aktivovany, funguje všude kde lze umřít.
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

i ik od guarda?:)
Nasoska
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nasoska »

Destroyer's Soul Shard Improver:
- takto oenchantovnou zbraň je možné vyměnit jinými povoláními na obyčejnou + s zachovaním enchantu

Ultimate soul shard jde pouzit pouze na destroyers zbrane, je to umysl a v poradku?

E:Tak to bude asi spravne kdyz je to ve script. novinkach :)
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Inak ked si to tak vezmeme:
Kazdy specializovany pal aj obyc mozu chainy, a co teda obyc a specializovany warovia?

Myslim teda ze by sa to malo povolit kazdemu a nie len witch huntrovi no... (vyroba)

Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

si je vyrob za WH a pak si zmen specku na koho chces
Mallory
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mallory »

Tak nevim jesi jsem to nemel napsat spíš to dema daneo dungu kde se mi stal 2x zřejme "bug" ale tezko ric tjesi to neni spojene nejak se specializaci.
Nicmene stala se mi vcera v Ankhu s Guardianem kdyz jsem mel v ruce myth scima neprijmena vec. Prvni problem byl v mistnosti kde je Ankh Bishop a 2X Captain. Sli jsme do portu k ascended one a tesne predtim jsem naslapl past nez jsem skocil a najednou koukám po skoku a nemam v ruce scima a tne je v báglu. Hp jsem mel full a makro na bandy jsem mel zruseny abych se neuklepl.Rekl jsem si haluz. Jenze dalsi skok k DMku me kopl primo na past (para,mana) a scim mi opet spadl do báglu sam od sebe.Pak už jsem řek lže na to kašlu a vzal si jinou zbraň a dál nezkoušel. Měl jste nekdo podobny problem?
Odpovědět