Herding
Herding
Chtěl by sem se zeptat proč Ranger jako povolání nejvíce rozumící zvěři má herding jen 80 a Craft kterej jim rozumí asi jako koza petrželi má herding 100? A k tomu se váže hned druhá otázka neuvažuje se o tom že by se herdingu trochu zvýšila účinost? Zdá se mi že je to nastavené na celkem malé úrovni že zvíře poslechne. Nedávno jsem zkoušel něco ovládat pomocí herdingu a že se mi to povedlo 1 z 50 pokusů a to ještě byla vždycky náhoda spíš jich bylo mnohem víc se mi zdá dost malá šance.
Re: Herding
Ucinnost by sla nastavit jedine pridanim skriptu na dany predmet, jimz jde tento skill inciovat, a tento skript by byla neuveritelne slozity, napr na zpusob, ze se ti ho na par sekund podari tamnout abys jim mohl nekam hnout, s tim ze osetrit vsechny vychcijnas okolo, jako okamzite nasednuti a v podstate tamnuti atp.Ciatronic píše:Chtěl by sem se zeptat proč Ranger jako povolání nejvíce rozumící zvěři má herding jen 80 a Craft kterej jim rozumí asi jako koza petrželi má herding 100? A k tomu se váže hned druhá otázka neuvažuje se o tom že by se herdingu trochu zvýšila účinost? Zdá se mi že je to nastavené na celkem malé úrovni že zvíře poslechne. Nedávno jsem zkoušel něco ovládat pomocí herdingu a že se mi to povedlo 1 z 50 pokusů a to ještě byla vždycky náhoda spíš jich bylo mnohem víc se mi zdá dost malá šance.
Duvod proc ma craft vic jak ranger, kdyz rozumi vic zveri. Nevim. Chabe bych to duvodnil tim, ze je to spis vesnican rozumnejici v getheringu zvere domaci hlavne, s tim, ze kolem nich hned postavi ohradu, kurnik a jine vesnice propriety na chov a pak z toho ma ten uzitek.
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Re: Herding
Craft musí mít víc, Ranger - hraničář, lovec Craft - pastevec .
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...