UO Assist minulost či realita
- Kecka Ppecka
- Book Snake
UO Assist minulost či realita
Zdravim všechny hráče i nehráče Ultimy,
je pravda že tohle je možná už nostalgie, ale jak říká název, chtěl jsem se zeptat, jestli je možnost ještě "nastartovat" UOAssista, protože jsem si po 100 letech na něj vzpomněl, když jsem chtěl trénit na Dummy mace fighting na craftovi ale jak jsem zjistil hází to mraky chyb a nejde to zprovoznit tak jsem se chtěl zeptat jestli ještě v dnešní domě Yoka a nástupce Fhenixe ještě někdo tutu hračičku používá a jestli už ne, tak žádám o radu, jestli neexistuje jiná možnost, abych ten mace fighting mohl dotrénit, aniž bych se umačkal hotkey
Všem díky za odpovědi a hraní UO zdar.
je pravda že tohle je možná už nostalgie, ale jak říká název, chtěl jsem se zeptat, jestli je možnost ještě "nastartovat" UOAssista, protože jsem si po 100 letech na něj vzpomněl, když jsem chtěl trénit na Dummy mace fighting na craftovi ale jak jsem zjistil hází to mraky chyb a nejde to zprovoznit tak jsem se chtěl zeptat jestli ještě v dnešní domě Yoka a nástupce Fhenixe ještě někdo tutu hračičku používá a jestli už ne, tak žádám o radu, jestli neexistuje jiná možnost, abych ten mace fighting mohl dotrénit, aniž bych se umačkal hotkey
I play since 2003
Kecka Ppecka - vampire
Yota - craft with the profession
Lol - mage
Hraju abych žil a ne, abych umíral.
Kecka Ppecka - vampire
Lol - mage
Re: UO Assist minulost či realita
Existuje - Stiahni si fenu alebo yoko ...Kecka Ppecka píše:Zdravim všechny hráče i nehráče Ultimy,
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
- Kecka Ppecka
- Book Snake
no čekal jsem ještě lepši odpověď ale budiž Yoko mám, ale nejsem tak dobrý ve scriptech, proto to flákám kde se dá a hlavně jsem spíš očekával odpověď v takovým smyslu (pro vtipálky): Jdi trénovat do cechu waruExistuje - Stiahni si fenu alebo yoko ...
I play since 2003
Kecka Ppecka - vampire
Lol - mage
Kecka Ppecka - vampire
Lol - mage
Tak ono na yoku sa da ten script urcite velice lahko napisat. Malo by to byt na par riadkov. Ja uz som davno scripty v yoku nepisal, ale stavim sa ze niekto ti tu ponukne riesenie do yoka. K tej fene, podla mna nemas nic lahsie ako si ju nainstalovat.
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Assist by fungovat mel, jsou lidi co na nem hrajou.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
True victory is victory over oneself.
normal na mechac.webzdarma.cz
ale na bouchani? na to ti staci obyc client... kdyz mas 2. hrace co te taky mlati, nikdy si na assistovy nenastavil aby ti hrac mlatil do healovaciho hrace , vzy p par ranach prestane, protoze neni odezva, a kdyz mas na mysli uo lopp ze ani nemlatis a roste ti bojovy skill bez tactiky tak tj bug...
ale na bouchani? na to ti staci obyc client... kdyz mas 2. hrace co te taky mlati, nikdy si na assistovy nenastavil aby ti hrac mlatil do healovaciho hrace , vzy p par ranach prestane, protoze neni odezva, a kdyz mas na mysli uo lopp ze ani nemlatis a roste ti bojovy skill bez tactiky tak tj bug...
ja kdyz potrebuju neco jednoduchyho tak si ve fene nahraju makro, pauzu, loop. jako v asistu. akorat to po relogu zmizi.
taky ne, v hotkejic kde pises prikazi, dej prave tl na mysi a ozna record a stop , ulozis to a nezmizne ti to
-
- Misspelling Chicken
- Kontaktovat uživatele:
Assist funguje. Hraju na něm.
Tak mě při vzpomínání na assista chytla nostalgie a vzpoměl jsem si ještě na jeden program. Byl používaný hlavně na makrování a polovina příkazů se dělala na doubleklik do určitého místa v obrazovce a podobně. Celkově to neumělo skoro nic z UO interface a nedalo se na tom napsat skoro nic . Nepamatujete si někdo jméno?
[color=#BF0000]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
)_,.--'''[ µ"\_\****”””””””
[/color]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
[/color]
Razor?Me píše:Tak mě při vzpomínání na assista chytla nostalgie a vzpoměl jsem si ještě na jeden program. Byl používaný hlavně na makrování a polovina příkazů se dělala na doubleklik do určitého místa v obrazovce a podobně. Celkově to neumělo skoro nic z UO interface a nedalo se na tom napsat skoro nic . Nepamatujete si někdo jméno?
Nene, děkuji za snahu, už jsem si přes víkend vzpomněl.. Jmenovalo se to UO Autopilot, k opakování makra se používal UO loop..
(http://appdb.winehq.org/objectManager.p ... &iId=13529)
(http://appdb.winehq.org/objectManager.p ... &iId=13529)
[color=#BF0000]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
[/color]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
[/color]
-
- Misspelling Chicken
Prisiel som na zaujimavy BUG.
Pokial mam spusteny UO Assist a chcem vojst napriklad do YEW Newbie Dungu tak v momente co prejdem branou: Connection Lost.
Nasledne po znovuspusteni, sa nacita hra, ale zostane viditelny len LOGIN screen z ultimy, okno sa vobec neroztiahne na plochu.
Z cistym clientom to nerobi ale iba v kombinacii z assistom.
EDIT: Vyriesene. Namiesto normalneho clienta som pouzil Client1264b a problem je vyrieseny! http://www.darkparadise.cz/soubory/client1264b.exe
Pokial mam spusteny UO Assist a chcem vojst napriklad do YEW Newbie Dungu tak v momente co prejdem branou: Connection Lost.
Nasledne po znovuspusteni, sa nacita hra, ale zostane viditelny len LOGIN screen z ultimy, okno sa vobec neroztiahne na plochu.
Z cistym clientom to nerobi ale iba v kombinacii z assistom.
EDIT: Vyriesene. Namiesto normalneho clienta som pouzil Client1264b a problem je vyrieseny! http://www.darkparadise.cz/soubory/client1264b.exe
Ahojte, když byla řeč o Razoru. Poraďte mi pls. Snažím se sehnat nějkaý jednoduchý (nejsem nikterak zběhlý ve skriptech) prográmek, ať nemusím hromadu věcí dělat ručně. S Razorem jsem byl spokojený, ale tady a teď nemůžu najít verzi, která by byla použitelná s client1264a(b).exe. Píše mi to ať přejdu na lepší verzi klienta . Hrajete někdo na Razoru? Nebo doporučíte mi něco obdobného? Nemám blhví jak velké nároky, jen nechcu klikat furt na training dummy, jak dummy .
Díky moc.
Díky moc.
Vlad von Carstein: "Přidejte se ke mě a služte mi v životě, nebo se mi postavte a služte mi ve smrti"
Konrad von Carstein: "Postavte se mi a pociťte můj hněv..." (one bat short of belfry)
Konrad von Carstein: "Postavte se mi a pociťte můj hněv..." (one bat short of belfry)
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Mrkni se na smoceho stránky. http://ultima.smoce.net/Konrad píše:Ahojte, když byla řeč o Razoru. Poraďte mi pls. Snažím se sehnat nějkaý jednoduchý (nejsem nikterak zběhlý ve skriptech) prográmek, ať nemusím hromadu věcí dělat ručně. S Razorem jsem byl spokojený, ale tady a teď nemůžu najít verzi, která by byla použitelná s client1264a(b).exe. Píše mi to ať přejdu na lepší verzi klienta . Hrajete někdo na Razoru? Nebo doporučíte mi něco obdobného? Nemám blhví jak velké nároky, jen nechcu klikat furt na training dummy, jak dummy .
Díky moc.
Je tam Phoenix ke stažení s pár skriptama. A snad ti někdo s něčím pomůže, pokud si nebudeš vědět rady.
Díkes, ale s Phoneixem je právě trochu problém. Jedu OS Win XP a mám nainstalované různé Frameworky. Bohužel mi to nefachá tak jak by mělo. Zkoušeli jsme s kolegou, co mi to dodal, obměňovat verze FrameWorku, což trochu pomohlo. Bohužel to nefungovalo celé. Tak hledám alternativu. Ten Razor jsem měl fakt rád.
Kdyby měl někdo nějakou obdobu na jednoduché makrováníčko na nahazování zbrojí, pití lektvarů, kástění svitků a opakování sekvencí, tak bych mu byl vděčný...
Kdyby měl někdo nějakou obdobu na jednoduché makrováníčko na nahazování zbrojí, pití lektvarů, kástění svitků a opakování sekvencí, tak bych mu byl vděčný...
Vlad von Carstein: "Přidejte se ke mě a služte mi v životě, nebo se mi postavte a služte mi ve smrti"
Díkes. Tohle jsem taky zkoušel. Bohužel ten updatový server, ke kterému by se to mělo připojit a stahovat soubory už asi nefachčí. Neprovede to vůbec žádný udate a nepustí mě to dále. Nemůžem to nějak obejít nějakým stažením už naupdatovaného programu? Díky
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
A Yoko Injection si zkoušel?Konrad píše:Díkes. Tohle jsem taky zkoušel. Bohužel ten updatový server, ke kterému by se to mělo připojit a stahovat soubory už asi nefachčí. Neprovede to vůbec žádný udate a nepustí mě to dále. Nemůžem to nějak obejít nějakým stažením už naupdatovaného programu? Díky