UO Assist minulost či realita

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Kecka Ppecka
Book Snake
Book Snake

UO Assist minulost či realita

Příspěvek od Kecka Ppecka »

Zdravim všechny hráče i nehráče Ultimy,
je pravda že tohle je možná už nostalgie, ale jak říká název, chtěl jsem se zeptat, jestli je možnost ještě "nastartovat" UOAssista, protože jsem si po 100 letech na něj vzpomněl, když jsem chtěl trénit na Dummy mace fighting na craftovi :-) ale jak jsem zjistil hází to mraky chyb a nejde to zprovoznit :x tak jsem se chtěl zeptat jestli ještě v dnešní domě Yoka a nástupce Fhenixe ještě někdo tutu hračičku používá a jestli už ne, tak žádám o radu, jestli neexistuje jiná možnost, abych ten mace fighting mohl dotrénit, aniž bych se umačkal hotkey :)

Všem díky za odpovědi a hraní UO zdar.
I play since 2003
Kecka Ppecka - vampire
Yota - craft with the profession
Lol - mage

Hraju abych žil a ne, abych umíral.
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Re: UO Assist minulost či realita

Příspěvek od Kesemot »

Kecka Ppecka píše:Zdravim všechny hráče i nehráče Ultimy,
je pravda že tohle je možná už nostalgie, ale jak říká název, chtěl jsem se zeptat, jestli je možnost ještě "nastartovat" UOAssista, protože jsem si po 100 letech na něj vzpomněl, když jsem chtěl trénit na Dummy mace fighting na craftovi :-) ale jak jsem zjistil hází to mraky chyb a nejde to zprovoznit :x tak jsem se chtěl zeptat jestli ještě v dnešní domě Yoka a nástupce Fhenixe ještě někdo tutu hračičku používá a jestli už ne, tak žádám o radu, jestli neexistuje jiná možnost, abych ten mace fighting mohl dotrénit, aniž bych se umačkal hotkey :)

Všem díky za odpovědi a hraní UO zdar.
Existuje - Stiahni si fenu alebo yoko ... ;)
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Kecka Ppecka
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Kecka Ppecka »

Existuje - Stiahni si fenu alebo yoko ...
no čekal jsem ještě lepši odpověď ale budiž :) Yoko mám, ale nejsem tak dobrý ve scriptech, proto to flákám kde se dá a hlavně jsem spíš očekával odpověď v takovým smyslu (pro vtipálky): Jdi trénovat do cechu waru :D
I play since 2003
Kecka Ppecka - vampire
Yota - craft with the profession
Lol - mage

Hraju abych žil a ne, abych umíral.
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Tak ono na yoku sa da ten script urcite velice lahko napisat. Malo by to byt na par riadkov. Ja uz som davno scripty v yoku nepisal, ale stavim sa ze niekto ti tu ponukne riesenie do yoka. K tej fene, podla mna nemas nic lahsie ako si ju nainstalovat.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

Assist by fungovat mel, jsou lidi co na nem hrajou.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

normal na mechac.webzdarma.cz
ale na bouchani? na to ti staci obyc client... kdyz mas 2. hrace co te taky mlati, nikdy si na assistovy nenastavil aby ti hrac mlatil do healovaciho hrace , vzy p par ranach prestane, protoze neni odezva, a kdyz mas na mysli uo lopp ze ani nemlatis a roste ti bojovy skill bez tactiky tak tj bug...
Winis
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Winis »

ja kdyz potrebuju neco jednoduchyho tak si ve fene nahraju makro, pauzu, loop. jako v asistu. akorat to po relogu zmizi.
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

taky ne, v hotkejic kde pises prikazi, dej prave tl na mysi a ozna record a stop , ulozis to a nezmizne ti to
Jedi Knight
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jedi Knight »

Assist funguje. Hraju na něm.
Me
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Me »

Tak mě při vzpomínání na assista chytla nostalgie a vzpoměl jsem si ještě na jeden program. Byl používaný hlavně na makrování a polovina příkazů se dělala na doubleklik do určitého místa v obrazovce a podobně. Celkově to neumělo skoro nic z UO interface a nedalo se na tom napsat skoro nic :). Nepamatujete si někdo jméno?
[color=#BF0000]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
)_,.--'''[ µ"\_\****”””””””
[/color]
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Me píše:Tak mě při vzpomínání na assista chytla nostalgie a vzpoměl jsem si ještě na jeden program. Byl používaný hlavně na makrování a polovina příkazů se dělala na doubleklik do určitého místa v obrazovce a podobně. Celkově to neumělo skoro nic z UO interface a nedalo se na tom napsat skoro nic :). Nepamatujete si někdo jméno?
Razor?
Max
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Max »

easy UO
Me
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Me »

Nene, děkuji za snahu, už jsem si přes víkend vzpomněl.. Jmenovalo se to UO Autopilot, k opakování makra se používal UO loop..
(http://appdb.winehq.org/objectManager.p ... &iId=13529)
[color=#BF0000]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
)_,.--'''[ µ"\_\****”””””””
[/color]
I am Legend
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od I am Legend »

Prisiel som na zaujimavy BUG.

Pokial mam spusteny UO Assist a chcem vojst napriklad do YEW Newbie Dungu tak v momente co prejdem branou: Connection Lost.

Nasledne po znovuspusteni, sa nacita hra, ale zostane viditelny len LOGIN screen z ultimy, okno sa vobec neroztiahne na plochu.

Z cistym clientom to nerobi ale iba v kombinacii z assistom. :|

EDIT: Vyriesene. Namiesto normalneho clienta som pouzil Client1264b a problem je vyrieseny! http://www.darkparadise.cz/soubory/client1264b.exe
Konrad
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Konrad »

Ahojte, když byla řeč o Razoru. Poraďte mi pls. Snažím se sehnat nějkaý jednoduchý (nejsem nikterak zběhlý ve skriptech) prográmek, ať nemusím hromadu věcí dělat ručně. S Razorem jsem byl spokojený, ale tady a teď nemůžu najít verzi, která by byla použitelná s client1264a(b).exe. Píše mi to ať přejdu na lepší verzi klienta :D. Hrajete někdo na Razoru? Nebo doporučíte mi něco obdobného? Nemám blhví jak velké nároky, jen nechcu klikat furt na training dummy, jak dummy :D.

Díky moc.
Vlad von Carstein: "Přidejte se ke mě a služte mi v životě, nebo se mi postavte a služte mi ve smrti"
Konrad von Carstein: "Postavte se mi a pociťte můj hněv..." (one bat short of belfry)
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Konrad píše:Ahojte, když byla řeč o Razoru. Poraďte mi pls. Snažím se sehnat nějkaý jednoduchý (nejsem nikterak zběhlý ve skriptech) prográmek, ať nemusím hromadu věcí dělat ručně. S Razorem jsem byl spokojený, ale tady a teď nemůžu najít verzi, která by byla použitelná s client1264a(b).exe. Píše mi to ať přejdu na lepší verzi klienta :D. Hrajete někdo na Razoru? Nebo doporučíte mi něco obdobného? Nemám blhví jak velké nároky, jen nechcu klikat furt na training dummy, jak dummy :D.

Díky moc.
Mrkni se na smoceho stránky. http://ultima.smoce.net/
Je tam Phoenix ke stažení s pár skriptama. A snad ti někdo s něčím pomůže, pokud si nebudeš vědět rady.
Konrad
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Konrad »

Díkes, ale s Phoneixem je právě trochu problém. Jedu OS Win XP a mám nainstalované různé Frameworky. Bohužel mi to nefachá tak jak by mělo. Zkoušeli jsme s kolegou, co mi to dodal, obměňovat verze FrameWorku, což trochu pomohlo. Bohužel to nefungovalo celé. Tak hledám alternativu. Ten Razor jsem měl fakt rád.

Kdyby měl někdo nějakou obdobu na jednoduché makrováníčko na nahazování zbrojí, pití lektvarů, kástění svitků a opakování sekvencí, tak bych mu byl vděčný...
Vlad von Carstein: "Přidejte se ke mě a služte mi v životě, nebo se mi postavte a služte mi ve smrti"
Konrad von Carstein: "Postavte se mi a pociťte můj hněv..." (one bat short of belfry)
Acarus

Příspěvek od Acarus »

http://mechac.webzdarma.cz/

:P ale je to hodne oldschool.
Konrad
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Konrad »

Acarus píše:http://mechac.webzdarma.cz/

Díkes. Tohle jsem taky zkoušel. Bohužel ten updatový server, ke kterému by se to mělo připojit a stahovat soubory už asi nefachčí. Neprovede to vůbec žádný udate a nepustí mě to dále. Nemůžem to nějak obejít nějakým stažením už naupdatovaného programu? Díky
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Konrad píše:
Acarus píše:http://mechac.webzdarma.cz/

Díkes. Tohle jsem taky zkoušel. Bohužel ten updatový server, ke kterému by se to mělo připojit a stahovat soubory už asi nefachčí. Neprovede to vůbec žádný udate a nepustí mě to dále. Nemůžem to nějak obejít nějakým stažením už naupdatovaného programu? Díky
A Yoko Injection si zkoušel?
Odpovědět