Terathran Keep
Re: Terathran Keep
Pri skoku do miestnosti pod mostom, medzi 3 mirror spiderov a 1 lsn sa nachádza Wisp, ktorý má instantný respawn. Je to zámerne alebo chyba?
5239.1541Sartoris píše:Pri skoku do miestnosti pod mostom, medzi 3 mirror spiderov a 1 lsn sa nachádza Wisp, ktorý má instantný respawn. Je to zámerne alebo chyba?
Stejna mistnost, akorat ted uz sou tam dva.
Opraveno. Dekjji za info. Jde o bugspawny, kdyz je kdekoliv spawn wispa a nikdy tam nebyl a objevuje se temer hned po zabiti, tak to nahlaste. Ono z toho stejne nastesti nic nepadaMyth píše:5239.1541Sartoris píše:Pri skoku do miestnosti pod mostom, medzi 3 mirror spiderov a 1 lsn sa nachádza Wisp, ktorý má instantný respawn. Je to zámerne alebo chyba?
Stejna mistnost, akorat ted uz sou tam dva.
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Priblizne z teto pozice 5174. 1583 jde nahoru k rewarde nabrat krev temneho.
zrovna to sem du napsat. je to takNasoska píše:Priblizne z teto pozice 5174. 1583 jde nahoru k rewarde nabrat krev temneho.
coz by ani nevadilo.... ale prochazi tam drak... a to mi vadi
-
- Misspelling Chicken
- Kontaktovat uživatele:
Urobíte s tým niečo ?Fuu píše:zrovna to sem du napsat. je to takNasoska píše:Priblizne z teto pozice 5174. 1583 jde nahoru k rewarde nabrat krev temneho.
coz by ani nevadilo.... ale prochazi tam drak... a to mi vadi
Ahoj,
bolo by možné nastaviť rewardu v TK namiesto odmeny mystic mushroom na náhodný mystik, alebo aspoň iný druh mystiku? Nechcem aby to znelo nevďačne, ale mám pocit že mushroomov už mám strašne veľa (v porovnaní s inými mystikmi) a určite by som uvítal zmenu. Možno je to len môj subjektívny prípad, každopádne náhodný drop by sa mi páčil viac. A to nie len v TK, ale aj v ostatných dungoch kde dáva rewarda mystik. Ďakujem.
bolo by možné nastaviť rewardu v TK namiesto odmeny mystic mushroom na náhodný mystik, alebo aspoň iný druh mystiku? Nechcem aby to znelo nevďačne, ale mám pocit že mushroomov už mám strašne veľa (v porovnaní s inými mystikmi) a určite by som uvítal zmenu. Možno je to len môj subjektívny prípad, každopádne náhodný drop by sa mi páčil viac. A to nie len v TK, ale aj v ostatných dungoch kde dáva rewarda mystik. Ďakujem.
Pain, DoHR
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
tak proto! a já si řikal že včera z WR při pvp padali samé houby a planty :p to asi prošli tkčkem.. nj verdata.. :pLeinad píše:Ahoj,
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Neviem kto to urobil, ale ďakujem za zmenu reward, v gilde nás to veľmi potešilo : )Leinad píše:Ahoj,
Pain, DoHR
Re:
Raynor píše:A pritom staci zdvojit tu zed :pMesmeric píše:Si piš že funguje . By mě zajímalo jestli s tím někdo něco provede, protože tohle je tam už pekelně dlouho.Lucky píše: Tak holt to bude chtit driv no, estli porat funguje ten bug s tim portovacim sockou tak si zkupinka (klidne i pvm hracu) obehne jednu pasaz a vubec je to nemrzi ze nemusi k pojzn elmum pac tam stejnak nic nepada.
Ano, zdá se, že BUG s Teratan Phantomem, byl "nahlášen" už v roce 2009. Kdy se lidi bežně portili díky němu přez zeď, tenkrát víc PK než modré výpravy.
Ten na začátku se odstranil, ten v dungu, díky kterému se dá přeportit do poslední místnosti se nechal. 7 let se to neřešilo, netrestalo, nehlídalo.
Prosím dodělejte tam řadu statiků, před tu zeď, ať zase nemusí někdo exemplárně přijít o celý majetek. Děkuji.
Jistě to zpříjemní hru těm pár lidem co tu klikají.
Jasne. Hraci jsou primo nuceni v TK pouzivat bugy.
A v roce 2009 byl TK prestaven a nasledne jeste byl poupraven i Phantom tak, aby to neslo tim danym zpusobem delat. Ale ejhle hraci vymysleli neco dalsiho. Teda tady se zda, ze jsme je k tomu my donutili, aby chodili dung tak jak se vlastne nema.
Rekl bych ze normalne uvazujici clovek by se u toho asi zamyslel. Ze obejit XY mistnosti, kde jsou hlidane dvere atd. nebude asi ok. Mozna jsem moc narocnej na herni inteligenci. Nevim. Jeste bych si chtel poslechnout, ze se to stavalo tem hracum omylem, a ani za to vlastne nemohli.
Ja vim, on bude hroznej problem se zeptat soravce dungeonu, hernich gm, napsat dotaz na fb. Desna prace.
A v roce 2009 byl TK prestaven a nasledne jeste byl poupraven i Phantom tak, aby to neslo tim danym zpusobem delat. Ale ejhle hraci vymysleli neco dalsiho. Teda tady se zda, ze jsme je k tomu my donutili, aby chodili dung tak jak se vlastne nema.
Rekl bych ze normalne uvazujici clovek by se u toho asi zamyslel. Ze obejit XY mistnosti, kde jsou hlidane dvere atd. nebude asi ok. Mozna jsem moc narocnej na herni inteligenci. Nevim. Jeste bych si chtel poslechnout, ze se to stavalo tem hracum omylem, a ani za to vlastne nemohli.
Ja vim, on bude hroznej problem se zeptat soravce dungeonu, hernich gm, napsat dotaz na fb. Desna prace.