Nemožnost odepisovat na True Status...

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Slim
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Nemožnost odepisovat na True Status...

Příspěvek od Slim »

Zdravím lidi...

Nevím z jakého důvodu nebo proč nemůžu psát k True statusům ,ale nejspíš protože musím i na forku být nahlášen jako že jsem ve Frakci...
Já jsem zásadně proti tomu rozdávat True statusy lidem jako je BHW a Amonthia...Klidně to rád odůvodním True je od slova True to znamená že by měl člověk něco aj zahrát a né jenom to že nezabíjí červené vampíky a nosí štít a robu to je prostě málo ;-) Bhw a Amonthie je hanbou pvp a nevidím důvod toho proč by měli dostávat True statusy :lock:
A ke všemu jestli se nepletu není žádný Order v True jen samý Ch a ke všemu samé buchny...nezlobte se na mě ale běhat s ik gunem je srabárna... Dokonce aj Robko to pochopil a běhá s normálníma gunama (když teda běhal),ale věřím v to že když Anomen dostane true status bude zas všechno zlé :-( Nebo ono fakt jde u True statusu jen o to nemít půl roku prohřešek a nevlastnit pk?? :paranoid:
Dal sem to rovnou do pokecu protože by to tady beztak za 2 hoďky skončilo...
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Re: Nemožnost odepisovat na True Status...

Příspěvek od Strigwyr »

Slim píše: Bhw a Amonthie je hanbou pvp a nevidím důvod toho proč by měli dostávat True statusy :lock: ...
Tak plne suhlasim.
True frakcny hrac co som ja zazil bol jedine snower, pretoze ako je tam pisane sa neboji bojovat proti presile a co som ja zazil tak "true" banda stoji v GZ a caka na posilu nezasluzia si to.
A uz ked tak, tak by mal byt true PK status lebo zopar true PK hracov tu je co sa doslova v ramci pvp nicoho neboja :P rozhodne je omnoho viac true pk hracov ako true frakcnych srabov :p

eidt: precital som si anomenkovu prihlasku, nuz vie to hrat a niekedy sa ani neboji sam skocit do delu cize nech si true uzije ale ked ja hram posledne 3 roky iba pk tak aj ja chcem true status :)
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Latos
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Latos »

Hráči vlastnící PK by neměli být ve frakci vůbec...

PS. Kluci a nebečte nám tady.. každej se nemůže narodit jako ochránce slabých a bezbraných :wink: . Vím, že byste chtěli všichni do BHW, ale my berem jen vyvolený... 8)

A Strigu.. plosim, plosim.. pověz nám, jak si dostal IK na dvě rány. Tu pohádku mám nejradši a strašně dobře se mi potom dadá..
Merlin Clerik [>BHW<] - Komu se to nelíbí, ať mi p**** políbí
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

A pak kdo tady pláče :D

Jsem rád, že tolika chudáčkům leží guilda boha Amona v žaludku.
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Vsak mne nelezi amonthia ani bhw v zaludku :) ja sa iba smejem z mena BHW a ani nechcem byt vo frakcii po pravde
Bol som davno vo frakcii ale obranovat nenazrancov ktory len lotia mrtve pk a nepomozu vam ked ide do tuheho :)
Preto uz hram len only PK a rad si to zariadim po svojom, a ked uz ma frakcia true status tak by ho mohli mat aj PKcka pretoze je to mensinova zalezitost a najviac true.

Nebaví mě editovat ti každej druhej post, tak to zkus slušně. *Qvido*
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Nightwish
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Nightwish »

Slim píše:Zdravím lidi...

Nevím z jakého důvodu nebo proč nemůžu psát k True statusům ,ale nejspíš protože musím i na forku být nahlášen jako že jsem ve Frakci...
Já jsem zásadně proti tomu rozdávat True statusy lidem jako je BHW a Amonthia...Klidně to rád odůvodním True je od slova True to znamená že by měl člověk něco aj zahrát a né jenom to že nezabíjí červené vampíky a nosí štít a robu to je prostě málo ;-) Bhw a Amonthie je hanbou pvp a nevidím důvod toho proč by měli dostávat True statusy :lock:
A ke všemu jestli se nepletu není žádný Order v True jen samý Ch a ke všemu samé buchny...nezlobte se na mě ale běhat s ik gunem je srabárna... Dokonce aj Robko to pochopil a běhá s normálníma gunama (když teda běhal),ale věřím v to že když Anomen dostane true status bude zas všechno zlé :-( Nebo ono fakt jde u True statusu jen o to nemít půl roku prohřešek a nevlastnit pk?? :paranoid:
Dal sem to rovnou do pokecu protože by to tady beztak za 2 hoďky skončilo...

Hanba jim!!! Hanbáááá!!! Le fůůů kukůůů pitu le dudá tutů le bůůů!!! Hanbáři. - Tohle tu čtu já. . .

Enough talks! let´s fight!

Upřímně, hoši, upřímně a od srdce: " H.A.N.B.Á.Á.Á.Á!!! :clap:
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

Proc srovnavate bhw s amonthii?
To ze jich beha hodne, aspon svedci, ze se dokazi domluvit a behaji v grupe.
A nikdo z nich nema obyc robu a frakcni zbran, equipy noseji a to ze jich je vic, neni jejich problem,
Jamie
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jamie »

Slim je bratr jednoho člena Amontky a je to Slovák a ty pišeš Česky ... takže nejsi ten za koho se tu vydáváš a moje otazka zní proč ?
Slim
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slim »

Jamie píše:Slim je bratr jednoho člena Amontky a je to Slovák a ty pišeš Česky ... takže nejsi ten za koho se tu vydáváš a moje otazka zní proč ?
Na Střední kam nastupuji máme jako volitelný jazyk Češtinu a kde si to mám lépe natrénovat než na Dp forku? Jo a že pozdravuju bráchu ;-)

Walle a srovnávám Amonthii s BHW protože hrají stejné pvp...Lehne pk a hned fullujou,padne někdo od nich a hned utíkají je to prostě taktika...A nemění to nic na tom že Chaosu je v True myslím si až dost lidí narozdíl od Orderu ;-)
A jak sem vzpomínal True neznamená nemít pk a nezabíjet červené vampíky...Rozhodně si nikoho v True nedokážu představit nikoho míň než právě kluky od BHW a Amonthie,ale je to bohužel tak že jsou tam jen oni a to je smutné...Dokázal bych si představit True člověka Snowera,Nycteho (kdyby se vzdal pk) atd..ale nějaký Merlin rádobyClerik pro mě prostě z mého pohledu není hodný nosit True status,i když nezabíjí červené vampíky a nevlastní pk char ;-) Myslím že sem to vysvětlil dosti jasně :lock:
Me
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Me »

Takže všechny, co dostanou True status musí schválit nějaký Slim? :).
Já si tedy myslím, že šanci běhat True by měl dostat v podstatě kdokoliv, kdo běhá dlouhodoběji frakční PvP. To by ho totiž mělo naučit základům "slušného" PvP a proto by přechod do True už neměl být takový problém. A vyhodit bez možnosti návratu do True se může kdokoliv kdykoliv.
Ale to je jen můj názor, dlouho nehraju, tak už je třeba vše jinak..
Btw: Která O guilda nabírá true hráče? Že bych logl a byl třeba sám, to je mi fuk :p.
[color=#BF0000]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
)_,.--'''[ µ"\_\****”””””””
[/color]
Blatos
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Blatos »

Mily Slime
Ve tvem pubertalnim veku se ti muze okolni svet zdat velmi nespravedlivy. Teprve poznavas krasy zivota, do ktereho vstupujes. A treba jednoho dne i zjistis, ze nektery otvory nemaji jen jeden zpusob vyuziti...hodne stesti !
Slim
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slim »

Me píše:Takže všechny, co dostanou True status musí schválit nějaký Slim? :).
Ty furt nechápeš asi pojem True ;-) Podle toho co jsi tu vyžblábolil... Já vyjádřil svůj názor,pouze svůj názor jak sem si myslel že True bude vypadat a je to přesně tak jak to teď vypadá nic víc,nic míň.A Od čeho jsou přihlášky mě vysvětli? Od toho aby tam jeho kámoši z guildy psaly že jsou pro a když někdo napíše Proti tak už to jako schvaluju nebo tak?
Blatos píše:Mily Slime
Ve tvem pubertalnim veku se ti muze okolni svet zdat velmi nespravedlivy. Teprve poznavas krasy zivota, do ktereho vstupujes. A treba jednoho dne i zjistis, ze nektery otvory nemaji jen jeden zpusob vyuziti...hodne stesti !
tys na to očividně už přišel když si se svojím drahým už tak dlouho co? ;-)

K topiku: Já sem svůj názor napsal myslím že tam je vše co by mělo být a klidně se tu dál hádejte nebo to lockněte ;-)
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Slime, ty jsi ve frakci?
[/color]
Slim
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slim »

Prafotr Morava píše:Slime, ty jsi ve frakci?
To si vážně myslíš že kdybych nebyl ve Frakci tak se k tomu vyjadřuju nebo to byl pokus o nějaký tvůj Vtípek? :-O
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Ano, to jsem si přesně myslel.
[/color]
Christoff
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Christoff »

Já bych stejně všechny ty internety a počítače zakázal...
mind-bending chemicals
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Kdyz se zapoji do diskuze vsichni aktivni hraci O/CH PvP, tak nas tady uz zitra muze debatovat az 7 napriklad!!
Naposledy upravil(a) Sir Artuhr dne 30 srp 2012 02:34, celkem upraveno 1 x.
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

ani ne:p
Me
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Me »

A jaký že nesmysl jsem to vypotil, oo mocný slime?
Nemyslím si, že ty by jsi mi měl zrovna vysvětlovat, co je to true. Jaksi o tom mám asi o něco větší povědomí než ty.
Jestli chceš nějáké opravdu unikátně hloupé kecy o true, tady máš:

Kód: Vybrat vše

Klidně to rád odůvodním [b]True je od slova True[/b] to znamená že by měl člověk něco aj zahrát a né jenom to že nezabíjí červené vampíky a nosí štít a robu to je prostě málo 
S takovýmito argumenty opravdu přesvědčíš o svojí pravdě.
Já jsem zásadně proti tomu rozdávat True statusy lidem jako je BHW a Amonthia
Píšeš tu o lidech, kteří v CH běhali už v době, kdy ty jsi ještě neuměl ani číst. Takže si zalez pod stůl (jestli se tam nevejdeš i napřímo) a šoupej radši nohama.
[color=#BF0000]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
)_,.--'''[ µ"\_\****”””””””
[/color]
Jamie
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jamie »

Slim píše:
Jamie píše:Slim je bratr jednoho člena Amontky a je to Slovák a ty pišeš Česky ... takže nejsi ten za koho se tu vydáváš a moje otazka zní proč ?
Na Střední kam nastupuji máme jako volitelný jazyk Češtinu a kde si to mám lépe natrénovat než na Dp forku? Jo a že pozdravuju bráchu ;-)

Walle a srovnávám Amonthii s BHW protože hrají stejné pvp...Lehne pk a hned fullujou,padne někdo od nich a hned utíkají je to prostě taktika...A nemění to nic na tom že Chaosu je v True myslím si až dost lidí narozdíl od Orderu ;-)
A jak sem vzpomínal True neznamená nemít pk a nezabíjet červené vampíky...Rozhodně si nikoho v True nedokážu představit nikoho míň než právě kluky od BHW a Amonthie,ale je to bohužel tak že jsou tam jen oni a to je smutné...Dokázal bych si představit True člověka Snowera,Nycteho (kdyby se vzdal pk) atd..ale nějaký Merlin rádobyClerik pro mě prostě z mého pohledu není hodný nosit True status,i když nezabíjí červené vampíky a nevlastní pk char ;-) Myslím že sem to vysvětlil dosti jasně :lock:

Lžes a k tomu špatně Syslíčku, ono je težké se přiznat že ? Nic méně blabol o volitelném jazyku mě pobavil ... za to máš 8,5 bodu...
Logni svuj account jako chlap a zbabele se neschovavej za jmeno nekoho jineho posero :-)
Odpovědět