co je malo pravdepodobne takze zo zakladu sa skoro urcite zosekaStrigwyr píše:Jj mohla si uz na to prist ze buduKate píše:SPECKY? hovadina.
Namiesto nadavok navrhni daco mozno sa niekto tym inspiruje....
Okrem toho specky budu v pohode, pokial sa nebude brat zo zakladu klera..
Cleric
Re: Cleric
Ale já nikomu přece nenadávám.. Jen říkám, že je to hovadina. Vampovi se nic v základu nebralo.. wara rozsekali, rangovi v základu též vzali.. prostě tu specku si udělat musíš. Blbost )
Tak pravda ze vampovi sa nic nezobralo ale to by som povedal ze skorej koli balancovaniu charov sak pred speckami bol vamp jasne najslabsi char ci uz do pvp alebo pvmKate píše:Ale já nikomu přece nenadávám.. Jen říkám, že je to hovadina. Vampovi se nic v základu nebralo.. wara rozsekali, rangovi v základu též vzali.. prostě tu specku si udělat musíš. Blbost )
Warovi sa teda siahat nemuselo na zaklad tam nebol dovod, rang bol zase moc preboosteny...
Klerikove specky mozu byt super ale hlavne netreba nic menit na zaklade... tam je cela chyba ze sa meni zaklad kde by ani nemal...
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Podla mna sa klerikovi v zaklade zoberie IVM, znizi heal na 90 a zoberu nake summaky... No a potom specky budu nak tak, ze jedna bude mat IVM, druha heal 100 a tretia lepsie summy, to je skoro iste
Bude to blbý, když vezmou clerovi něco v základu. Jakože vezmou )
Fakt doufám, že se to měnit nebude... Popřípadě, ať se základní char nezmění a pak se holt jen tak trochu málo pohraje se speckami...Kate píše:Bude to blbý, když vezmou clerovi něco v základu. Jakože vezmou )
Já naopak doufám, že vám kléra v základu okleštěj jako ranga a bez specky si ani neressnete!
Legie (navzdy!!)
Ja se domnívám že specky jsou Clerik, Mág, Necromancer. Tudíž v tomto připadě jde pouze o vytvoření předstupně co zde do deť nebyl a dle přání každého soudruha si specku muže udělat a nasledně nabrat patřičné skilly co chce.
Takže bych nechal specky tak jak jsou mag, necro, clerik a udělal pouze jejich předspecializační postavu což muže být třeba něco ve formě accademic.
Protože je nutno to definovat pro všechny bylo by to magické velmi univerzální nedochudče co umi vše ale v podstatě nic.
Staty :
STR 95
INT 105
Dext 100
Brnění maximálně Chain Mail, ale oblikne kuže, oblikne kosti, a oblikne magesku nebo dethku. S tím že mu to prostě přida to co přidavaji.
Kouzla:
kruh1 komplet celej bych mu dal (je to student tak at studuje zadne Ultimat kouzlo tam moc nevidim)
Kruh2 2 bych mu dal také komplet at se levlí
Kruh3 zde bych mu nedal (Bless, Teleport, Wall Of stone)
Kruh4 tak zde obratim postup co bych mu už jen dal (CURSE, FIRE FIELD, možná LIGHTING)
Kruh5 Co ano (Blade Spirit, magic Reflection, summony pouze clerikovske)
Kruh6 Co ano (Mark, Reveal)
Kruh 7 (Polymorph do hada, kone pokud to jde)
Kruh8 (Ress pouze svitek)
Skilly: V podstate takové jaké ma klerik. S tím že ostatní spec si prostě ty sve další musí doexpit.
EDIT: samo omezit max skilly clerika jako je healing na max 90 nebo lepe 85 to mu musi stacit pokud je tam jeste nejakej jedinecnej skill pro
Splnil by se požadavek že každá clasa musí mít specializaci, bylo by možné kdo by chtěl přejít s jednoho magického povolání do druhého ale za cenu značného dodělání si skillu.
Je to jen blbost ale také varianta.
Takže bych nechal specky tak jak jsou mag, necro, clerik a udělal pouze jejich předspecializační postavu což muže být třeba něco ve formě accademic.
Protože je nutno to definovat pro všechny bylo by to magické velmi univerzální nedochudče co umi vše ale v podstatě nic.
Staty :
STR 95
INT 105
Dext 100
Brnění maximálně Chain Mail, ale oblikne kuže, oblikne kosti, a oblikne magesku nebo dethku. S tím že mu to prostě přida to co přidavaji.
Kouzla:
kruh1 komplet celej bych mu dal (je to student tak at studuje zadne Ultimat kouzlo tam moc nevidim)
Kruh2 2 bych mu dal také komplet at se levlí
Kruh3 zde bych mu nedal (Bless, Teleport, Wall Of stone)
Kruh4 tak zde obratim postup co bych mu už jen dal (CURSE, FIRE FIELD, možná LIGHTING)
Kruh5 Co ano (Blade Spirit, magic Reflection, summony pouze clerikovske)
Kruh6 Co ano (Mark, Reveal)
Kruh 7 (Polymorph do hada, kone pokud to jde)
Kruh8 (Ress pouze svitek)
Skilly: V podstate takové jaké ma klerik. S tím že ostatní spec si prostě ty sve další musí doexpit.
EDIT: samo omezit max skilly clerika jako je healing na max 90 nebo lepe 85 to mu musi stacit pokud je tam jeste nejakej jedinecnej skill pro
Splnil by se požadavek že každá clasa musí mít specializaci, bylo by možné kdo by chtěl přejít s jednoho magického povolání do druhého ale za cenu značného dodělání si skillu.
Je to jen blbost ale také varianta.
Naposledy upravil(a) Irto dne 26 srp 2012 12:39, celkem upraveno 1 x.
Ty chceš smíchat 3 postavy, aby neuměli vlastně nic, protože to jsou studenti?
Edit by Qvido: Pokud neumíš psát slušně, tak sem za chvíli nemusíš psát vůbec.
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Mne by se libila varianta clera, co tu kdysi nekdo navrhoval. Ze by mohl lecit jen tolik hp, kolik by si predtim nejakou specialni holi/palici nacucal ubiranim monster.
Nechat ho stejnyho, jako normlani clerik, ale sebrat ivm a misto toho pridat specialni zbran(treba grafika jako Scepter) a tim mlatil, ubrany hp by se nabijely do ty zbrane(nebo do nejakyho soulboxu, nebo tak nejak) a potom by mohl tyto hp pridavat spolubojovnikum, mozna i instantne a treba i do max, pokud bude mit tolik hp "nacucano".
Nechat ho stejnyho, jako normlani clerik, ale sebrat ivm a misto toho pridat specialni zbran(treba grafika jako Scepter) a tim mlatil, ubrany hp by se nabijely do ty zbrane(nebo do nejakyho soulboxu, nebo tak nejak) a potom by mohl tyto hp pridavat spolubojovnikum, mozna i instantne a treba i do max, pokud bude mit tolik hp "nacucano".
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
True victory is victory over oneself.
Kate píše:Ty chceš smíchat 3 postavy, aby neuměli vlastně nic, protože to jsou studenti?
Ne chci nechat tri postavy jak jsou jen udelat novou ze ktere by se rozchazeli.
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Takze vsichni, co uz maji klera, maga nebo necra tak jim zustanou, a ti co si to budou delat odzacatku, pojedou tou složitou cestou, to asi nedava moc smysl
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Vsichni co uz maji si ho muzou zmenit treba spec. Dokud to neudelaji nedostanou treba spec knizku na portovani nebo se tam da nejaka dalsi blbustka co muze byt motivaci to udelat. Ten smysl opravdu vidim v tom ze mag, necro, i clerik proste jsou tak specializovane povolani ze jejich rozmlaceni do dalsich variant fakt jen uskodi. posilit blbost 100x se zde vsichni shodli jak jsou OP ve vsem necro soluje, mag zdi a je nepostradatelny do tezkych dungu a clerik to same v healu. Proc delat specky neceho co de facto uz specky jsou?Dudek píše:Takze vsichni, co uz maji klera, maga nebo necra tak jim zustanou, a ti co si to budou delat odzacatku, pojedou tou složitou cestou, to asi nedava moc smysl
Irto nezlob se na mě ale to co jsi napsal za návrh je totální hovadina největšího kalibru, buď jsi za dobu co jsi nehrál (co jsem tě neviděl) několikrát upadl na hlavu nebo když jsi to psal nepřemýšlel.Irto píše:........
erruno tak my vysvetli proc? Proc tri magicka povolani ktera vsechna jedou hlavne pres magery nemohou mit stejny zaklad?erunno píše:Irto nezlob se na mě ale to co jsi napsal za návrh je totální hovadina největšího kalibru, buď jsi za dobu co jsi nehrál (co jsem tě neviděl) několikrát upadl na hlavu nebo když jsi to psal nepřemýšlel.Irto píše:........
No za prvé jsem EruNNo, za druhé protože to co jsi navrhl je v podstatě k ničemu... základní postava sice má magery ale prakticky nic neumí, nic neusumí nic nezabije protože kromě harmu a blesku a MF nemá žádné dmg tvořící možnosti. Pokud jsem tě špatně pochopil mě klidně oprav. Takže ta postava by byla odkázána na trening a macrování skillu jen aby si mohla koupit specku.. to je absolutně zbytečná práce.. dnes si založíš postavu a rovnou vytrenuješ co potřebuješ neděláš to na dvakrát jako trubka.. prostě zbytečný. Jinak podivejme se na to trochu v počtech založiš si "nesmysl" (tvou navrhnutý základ) narveš do něj peníze a čas abys ho vytrenoval pak budeš chtít koupit specku, koupiš specku což se pohybuje stále kolem 1mega ať už v itemech nebo v gp. Pak musiš dotrenovat skilly které má daná postava (mag, negr, cler) připadá to ještě někomu zbytečné složité? Proti tomu co funguje už dlouhá léta letoucí... navíc co uděláš s max clerem, magem a negrem podle toho co jsi psal by si aby měli výhodu cest. knihy museli koupit specku? WTF? Naprosto mimo já vlastně budu mít spec povolání a budu si muset koupit "specku".Irto píše:erruno tak my vysvetli proc? Proc tri magicka povolani ktera vsechna jedou hlavne pres magery nemohou mit stejny zaklad?erunno píše:Irto nezlob se na mě ale to co jsi napsal za návrh je totální hovadina největšího kalibru, buď jsi za dobu co jsi nehrál (co jsem tě neviděl) několikrát upadl na hlavu nebo když jsi to psal nepřemýšlel.Irto píše:........
Na závěr pokud vím řikal jsi něco v tom smyslu že jsi konzultoval a pomáhal tvořit nové FIRE (pokud to ovšem od tebe nebyli silácké řeči) takže bych tě radši poprosil nezapojuj se do tvoření něčeho dalšího na DP protože pokud by to dopadlo stejně jako zmíněné Fire byl by to průser.
Člověče tolik hate jsem fakt nečekal za co smim li se zeptat? Rozšlapal jsem ti hračičku nebo tě pani učitelka v harry potterovi vytahala za ucho a leciš si mindrak? Máš recht je to blbost jednodušši je aby se prostě classy magickych povolani neměnili. V pevně to doufam.erunno píše: No za prvé jsem EruNNo, za druhé protože to co jsi navrhl je v podstatě k ničemu... základní postava sice má magery ale prakticky nic neumí, nic neusumí nic nezabije protože kromě harmu a blesku a MF nemá žádné dmg tvořící možnosti. Pokud jsem tě špatně pochopil mě klidně oprav. Takže ta postava by byla odkázána na trening a macrování skillu jen aby si mohla koupit specku.. to je absolutně zbytečná práce.. dnes si založíš postavu a rovnou vytrenuješ co potřebuješ neděláš to na dvakrát jako trubka.. prostě zbytečný. Jinak podivejme se na to trochu v počtech založiš si "nesmysl" (tvou navrhnutý základ) narveš do něj peníze a čas abys ho vytrenoval pak budeš chtít koupit specku, koupiš specku což se pohybuje stále kolem 1mega ať už v itemech nebo v gp. Pak musiš dotrenovat skilly které má daná postava (mag, negr, cler) připadá to ještě někomu zbytečné složité? Proti tomu co funguje už dlouhá léta letoucí... navíc co uděláš s max clerem, magem a negrem podle toho co jsi psal by si aby měli výhodu cest. knihy museli koupit specku? WTF? Naprosto mimo já vlastně budu mít spec povolání a budu si muset koupit "specku".
Na závěr pokud vím řikal jsi něco v tom smyslu že jsi konzultoval a pomáhal tvořit nové FIRE (pokud to ovšem od tebe nebyli silácké řeči) takže bych tě radši poprosil nezapojuj se do tvoření něčeho dalšího na DP protože pokud by to dopadlo stejně jako zmíněné Fire byl by to průser.
Ne, prosím nepište tu někdo specky kdo hrejete klerika týden. TO fakt dopadne jako to zmíněné Fire.
Si myslim, ze je to celkom dobry napad, len za a) netahal by som tam klerika... sice ma mgr, ale je iny ako prskovia, nieco ako ranger/paladin a tak.Irto píše:...ucednik...
no a za b) asi to takto malo byt skor, podla pribehu postav by si si spravil Ucednika, z ktoreho by sa dal spravit mag/nekro podla tvojho rozhodnutia, cize by bola postava Ucednik a specky by mala Mag, Nekro a trebars este daco
no lenze kedze uz mag aj nekro su odzaciatku, tak kazdy chce troch vylepsenych nekrov a troch vylepsenych magov (takisto klerov ), cize je to prilis velka zmena Maximalne mozes zmenit maga na Ucednika, nekra na Temneho ucednika a specky ich posunu dalej na Mag/Arcimag/... a Necro/.../... a podobne.
Proste ludia cakaju nieco lepsie ako teraz maju, cize ked to, co maju teraz, oznacis za specku a vytvoris naku smucku, co bude zaklad, nikoho tym v dnesnej dobe nepotesis, preto je to zly napad podla mna!
Okolko sa to da napisat krajsie ako ten Erunnov post, ha!
Opět poprosím, zkusme kleru neokleštit a prostě speckami mu něco přidat.. Díky