Tak ked su tie runy zle nastavene, to neni divu pakKesemot píše:Neboj, tyzden budu frakcne runy, a taky topic tu bude zaseMianek píše:Kde jen je ten 20-ti stránkový topik, co tam brečí PK jak jim frakce kope runou na hlavu i do baráčků?

Tak ked su tie runy zle nastavene, to neni divu pakKesemot píše:Neboj, tyzden budu frakcne runy, a taky topic tu bude zaseMianek píše:Kde jen je ten 20-ti stránkový topik, co tam brečí PK jak jim frakce kope runou na hlavu i do baráčků?
nech to kludne kope na hlavy, PKcka sa stazovat nebudu to by som sa aj vedel za ludi zarucitSeverka píše:Tak ked su tie runy zle nastavene, to neni divu pakKesemot píše:Neboj, tyzden budu frakcne runy, a taky topic tu bude zaseMianek píše:Kde jen je ten 20-ti stránkový topik, co tam brečí PK jak jim frakce kope runou na hlavu i do baráčků?staci runy co sa rozsvietia pri prechode pk, ale nekopu, nech ma frakcia rovnake podmienky ako ostatni
no jo a mohli by to tie PK nazvat harvenie O/Ch trash veciWallace píše:hh driv to bylo a zneuzivalo, xx pk nekde v dungu udelalo past a cekala az na ne kopnou.... vubec sem proti
no tak si dam postavu do frakce abych videl kde to kempi pk.. ale prece se s nima nebudu otravovat a chodit zanima.. pokud chcete abych tam vubec sel tak me konete pod nej....Severka píše: Tak ked su tie runy zle nastavene, to neni divu pakstaci runy co sa rozsvietia pri prechode pk, ale nekopu, nech ma frakcia rovnake podmienky ako ostatni
toto je blbost ... maju lepší equip ale dungy sa pojizdeli v prevažnej časti prskov ktorí kastili kvf ktore ignoruju ar takže je im lepší equip nanič ... zbrane do pvp a pvm sa výrazne líšia, kedze ak maju pk ar a flam, neurobí im +9 barda take skody ako trebars kvf sekera na modrakovi s ar 100+ ... okrem toho zostava na dung pvm je uplne ina ako na pojezd, takže dalšia vyhoda pre pk ... skrátka povedane, ak do dungu nabehne 5x prsk tak za prvych 10 sekund bude lezat prsk aj clerik a ostanu len bezbranne buchny po ktorých pojdu npc aj pkčka ...Wallace píše:nj ale furt tu 90% lidi nechape , ze to je pvm/pvp server ne jen pvm... to si uvedomte, i kdyz vas pk zabiji tak pro priste vite zas neco vic, a btw pk tezsi z toho ze modraci se boji, jejich pvm equipy sou lepsi jak pk a pk by smetly jak nic, ale to ze se blue snazi utect a nebojuji je jen jejich chyba, kdyby vsichni na ts pri napadani se domlouvali, pk v zivote nemuzou vyhrat...
Nikde neni psany, ze to pvm a pvp musi probihat najednou. Ze je to pvp a pvm server znamena, ze tu muzes hrat oba styly hry.Wallace píše:nj ale furt tu 90% lidi nechape , ze to je pvm/pvp server ne jen pvm...
no jo, to boli casyWallace píše:zadny oba proste musis byt pripraveny na pvp/pvm dohromady, a to ze prsk na pojezdech? rr.salaty, a nez nekoho stihnou zabit sou tam plechove co to umlati, kazdy plech nosi u sebe kamenofku tak mi nerikej ze nemaji pvp guny....vetsina umre svoji chybou, ze se boji , nic vic v tom neni,
maš pravdu, nosim kamenovku ijs spearu a heal meč ... to su typicke pvp zbraneWallace píše:zadny oba proste musis byt pripraveny na pvp/pvm dohromady, a to ze prsk na pojezdech? rr.salaty, a nez nekoho stihnou zabit sou tam plechove co to umlati, kazdy plech nosi u sebe kamenofku tak mi nerikej ze nemaji pvp guny....vetsina umre svoji chybou, ze se boji , nic vic v tom neni,
Skorej by som povedal ze klesa kvoli ludom ako si ty..no comment Severka,snazíš sa velice hrat sa na brainera , pritom sam si seres do huby a svoje kid reči si nechaj pre sebaSeverka píše:no jo, to boli casyWallace píše:zadny oba proste musis byt pripraveny na pvp/pvm dohromady, a to ze prsk na pojezdech? rr.salaty, a nez nekoho stihnou zabit sou tam plechove co to umlati, kazdy plech nosi u sebe kamenofku tak mi nerikej ze nemaji pvp guny....vetsina umre svoji chybou, ze se boji , nic vic v tom neni,stale ocakavat najazd pk, tracking, mag stale v pohotovosti, to sa to inak chodilo
kamenky a tento bordel este neboli, sranda no
potom sa pvp od pvm oddelilo, klesol pocet hracov o polovicu a odvtedy uz len klesa
Mozno no, ale viac koli ludom ako ty, prudic, prasa atd., stale dokola mazany za prudenie, kazenie hry a tak a stale tu hras znova a znova... Nechapem co ta nezmazu nejak nadobro uzShinigami píše:Skorej by som povedal ze klesa kvoli ludom ako si ty..no comment Severka,snazíš sa velice hrat sa na brainera , pritom sam si seres do huby a svoje kid reči si nechaj pre sebaSeverka píše:no jo, to boli casyWallace píše:zadny oba proste musis byt pripraveny na pvp/pvm dohromady, a to ze prsk na pojezdech? rr.salaty, a nez nekoho stihnou zabit sou tam plechove co to umlati, kazdy plech nosi u sebe kamenofku tak mi nerikej ze nemaji pvp guny....vetsina umre svoji chybou, ze se boji , nic vic v tom neni,stale ocakavat najazd pk, tracking, mag stale v pohotovosti, to sa to inak chodilo
kamenky a tento bordel este neboli, sranda no
potom sa pvp od pvm oddelilo, klesol pocet hracov o polovicu a odvtedy uz len klesa