Nový dungeon

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Odpovědět
Windex
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Nový dungeon

Příspěvek od Windex »

Neplánuje sa urobíť nový dungeon ??? Ktorý nieje dlhý a nieje nejak extrémne obtiažny.Niečo podobne wrongu a icu taktiež by sa dal dobiehať a preto že by sa dal dobiehať tak by mal aj pekný lockač a príšery s lepším dropom. Mýslím že by to potešilo ako pk tak aj pvm stranu. Preca len nový dungeon by podľa mna oživil hru. Možno by začalo hrat viac pk a tým padom by sa oživila aj situacia pvp, a pvm hračí by maly další dung na mamonenie.
Quellx Warrior
Windex Mage
Hunter of Blood Wampire
Ocroc

Re: Nový dungeon

Příspěvek od Ocroc »

Snadně dobíhatelný snadný dungeon = nebude ho chodit nikdo kromě PK na solo s blue necromancerama, případně pár výprav v brzkých pozdních/ranních hodinách. Ale nový snadnětěžký dungeon se plánuje.
Windex
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Windex »

No ja si mýslim že keby sa tam oplatilo chodiť teraz ako myslím pekný poklad pekný loot tak by tam určite chodily aj pvm hrači a podstupily by to riziko pk
Quellx Warrior
Windex Mage
Hunter of Blood Wampire
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

Mne by se libil kratkej lehkej dung, kterej by byl lehkej pro plecha a nevyhodnej pro prska(summozravy monstra, angelove, omezeni kouzleni apod). Aby to bylo treba pro 2 prumerny plechy. Neco jako UQ1, ale znevyhodneny pro solo prsky.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
darthdeus
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od darthdeus »

Mephist píše:kterej by byl lehkej pro plecha a nevyhodnej pro prska
naprosty souhlas :clap:
Punished
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Punished »

Když už sme u těch dungů, tak by se mi asi nejvíce zamlouvalo víc dungů typu: cove, blood, drowy - poměrné rychlý a stačí ti pár lidí.
Pacholek
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pacholek »

Windex píše:No ja si mýslim že keby sa tam oplatilo chodiť teraz ako myslím pekný poklad pekný loot tak by tam určite chodily aj pvm hrači a podstupily by to riziko pk
Na to máš snad ice ne? rádoby PK dung, obvzlášť když je teď prsk v PvP kničemu, tak to tam obíhá samej PK WH. Pěkný drop tam je i poklad je tm pěknej :) co víc ti chybí? :D

S novým dungem souhlasím a jak psal Mephist něco cca na 1 hod pro 2 - 3 postavy idealní ( vesměs něco jako je TK - středně těžký dung, stačí tam kler + buchna nic víc ideální / nebo sestavit dung třeba jen pro
2 - 3 plechovky, jak psal mephist, naahzet tam nesmysly co žerou summony, to prsky odradí :D) Jde o to zažít něco novýho a ne obíhat pořád dokola otřepané dungy. Je pěkné že se vymýšlí těžké dungy, ale v dnešní době to není to pravé ořechové :)
Rainbow
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Rainbow »

Já jsem moc nepochopil proč chcete dng kam by neměli chodit prsci.....Přestože prsk je v dnešní době nejmín využitelné povolání......testoval jsem si co jde a nejde dát bez prska a ještě drow city se dá jít v pohodě bez prska ba co víc pokud se jde bez prska dungy jsou rychlejší..... k čemu že anti prsk dng?
Odpovědět