Arianna píše: jinak jak tady nekdo psal o grafice. kdyz sem videl wowko tak sem uznal ze uo je mnohem hezci hra
Moje řeč....
Arianna píše: jinak jak tady nekdo psal o grafice. kdyz sem videl wowko tak sem uznal ze uo je mnohem hezci hra
Tohle se mi libí. Uvidíme.Mephist píše:.........
V jednoduchosti je síla, aspoň co se týče mě....Mám raději přehlednější grafiku, než přeplácanou vším možným...Amigor píše:Arianna píše: jinak jak tady nekdo psal o grafice. kdyz sem videl wowko tak sem uznal ze uo je mnohem hezci hra
Moje řeč....
To vypadá jako dobrý nápad, jen ještě bych dal do základu třebas valor brnění nebo něco takového... přeci jen když dostaneš obyč iron, tak ten ti je svým spůsobem k prdu.Mephist píše:1) Vytvorit rozsahlou zonu, kam bude vstup omezenej skillama. V ty zone by byly extra slaby monstra, ktery dokaze zabijet i novej hrac s uplne NB postavou. Drop z techto extraslabych monster by bylo malo gp, ale treba specialni poukazky na kade s obyc heal/cure potiony, regy, bandy. Taky bych sem umistil vendory na zakladni zbrane/brnka. Dale by tu byla spousta lehkych questiku(zabij - dones) a za tyto questiky by hraci dostavali linkovany skill booky na nejaky hlavni skilly. Podobny miniquestiky pro zacinajici postavy by mohly byt i v normalnim svete. Ty by byly vytvoreny tak, aby to NB motivovalo k prozkoumavani sveta.
Proste vytvorit oblast, kde by se dalo zabavne hrat i s novou postavou a nebyl kazdej deprimovanej, ze sam nezabije ani obycejnou zombii.
2) Vytvorit na foru sekci "Pomoc zacatecnikum", kde by se mohli novy hraci ptat, jak to tu funguje apod. Mohli by si tu najit lidi co jim pomuzou, nebo je nekam vezmou.
3) Dat na stranky zabalenou hru + fenu se zakladnima scriptama vcetne vsech zakladnich treninkovych, tak aby stacilo rozbalit a mohlo se hrat. K tomu jeste vytvorit na stranky navod, jak vytvaret hotkeys ve fenixu a jak pouzivat makra atd.
3) Rozeslat mail na vsechny registracni maily za celou dobu existence serveru a napsat starym hracum, ze existuje moznost obnoveni starych postav i s jejich skillama. Lidi co tu driv hrali a treba dostali chut vratit se, se o tyhle moznosti nemaj jak dozvedet.
Otazka je, kdo by mel cas a chut to vsechno vytvorit
Určitě by pár věcí stálo za to zkusit, rozeslat maily upozornit na uo určitě neuškodí.Mephist píše:...
Začne jich asi tolik, jako dokáže napočítat nešikovnej soustružník na prstech jedné ruky :pPheme píše:...
Alebo vytvorit new zony s nb verziami potvorSlim píše:Tak tiež som sa snažil priviesť na uo niekoho nového ,ale štvalo ich ked chceli neičo zabiť že to toľko misovalo ,neslo by hodiť aspon bojovky na takých 50-60% ??
Myslim, ze toho psa musis pozdravit.Jedi Knight píše:Dostal jsem obojek, ale s tím nejde nic dělat. Přišlo by mi logické poklikat na obojek a na psa, jako že mu ho nasadím. Nebo psa ochočit tamovací hůlkou - to jsem ještě nezkoušel. Teď ji sháním.)
Jedi Knight píše:(např. přiveď mi zaběhnuté psy. Dostal jsem obojek, ale s tím nejde nic dělat. Přišlo by mi logické poklikat na obojek a na psa, jako že mu ho nasadím. Nebo psa ochočit tamovací hůlkou - to jsem ještě nezkoušel. Teď ji sháním.)
Já jsem měl dům v Moonglow a tak se tam nostalgicky vracím. A tam na HB je respawn asi 4 hodiny.Qvido píše:Zdravím tě,
pokud se nepletu tak zrovna na hřbitovech jsou respy krátké.
Na nových questech pro začátečníky, případně nějaké zvýhodnění pro ně se pracuje. Bohužel nejsme stroje a není to ze dne na den.