Pk, PvP, Brekot, Neschopnost ?

Vaše nápady a návrhy
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Re: Pk, PvP, Brekot, Neschopnost ?

Příspěvek od Ciatronic »

Však řešení je jednoduchý zakažte prostě ty frakční nesmysly do PVP proti pk myslím že by nebylo tak složitý nascriptovat aby když zasáhnou s tím frakčním předmětem red postavu aby se zničila viz specialky pro paladina. Ať se to používá v boji O vs CH
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Ciatronic píše:Však řešení je jednoduchý zakažte prostě ty frakční nesmysly do PVP proti pk myslím že by nebylo tak složitý nascriptovat aby když zasáhnou s tím frakčním předmětem red postavu aby se zničila viz specialky pro paladina. Ať se to používá v boji O vs CH
Ano, uplne zrusit frakcny support je nutna podmienka, aby som to PVP zas logol...

Dalej este zrusit funkcnost guards u frakcie a jail za gardenie, ak dotycny nebol pod utokom a ak dotycny ciel gardenia nelooti :P ---> najlepsie zaviest novy "guards" flag -> Mestaci skocia po oznaceniach "criminal" a "guards", ale hracom zavolana straz skoci len po "guards", "guards" naskoci pri loote modraka a utoku na modraka s vynimkou frakcie haaaa :P
Robin de Martis
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robin de Martis »

Severka píše:
Ano, uplne zrusit frakcny support je nutna podmienka, aby som to PVP zas logol...
Tak to myslím zůstane při staru, pač určitě nikomu nechybíš :X
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

A proč by neměla mít frakce výhodu nad PK ? PK si vydělá jinde než běháním PvP. Vadí ti to ? Jdi do frakce a budeš mít taky support equip do PvP. Takovéhle ubrečené topicy bych mazal.
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Raziel píše:A proč by neměla mít frakce výhodu nad PK ? PK si vydělá jinde než běháním PvP. Vadí ti to ? Jdi do frakce a budeš mít taky support equip do PvP. Takovéhle ubrečené topicy bych mazal.
Vidim ze PvP expert sa vyjadruje a ako vidim mas aj prehlad o topiku :)

Tak po 3587 krat : PK hraci nepojdu do frakcie lebo keby sli, behali by spolu kamosi (mozno aj solo, mozno 2-3 kusy) a druha strana by proti nim nebehala lebo by vedela ze ide na porazku ze zbytocne nechaj equip... Ked hraju PK, frakcia ma moznost stacknut sa s blue typkami v cove a tak vybehnut okrem toho tam mozu aj safe cakat v gz ked ich tam nemoze prist do gz vymlatit frakcia.
-Frakcne pvp nema vyznam, jediny vyznam malo pvp frakcia+blue VS PK avsak ked ma frakcia na sebe trash s ktorymi dava ik fajn nech mne na to dosla trpezlivost a nebudem to behat :) uz aj tak bolo zle pvp ale co je moc to je moc

Je vidno ze proste to pvp nebehas a okrem toho nagash zacal tento topik aby "hecol?" PK hracov avsak kazdy sa na to moze ...... Tato hra ma bavila a preto si sem tam aj postnem na forum ale proste nesotji mi za to sa trapit koli neferovemu pvp ... A navrhov bolo dost, bolo to na strane GM teamu spravit nieco avsak nic nebude takze PvP je mrtve a nema uz moc zmysel ho riesit... takze asi tak :)
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Loozer
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Loozer »

Strigwyr píše:
Raziel píše:A proč by neměla mít frakce výhodu nad PK ? PK si vydělá jinde než běháním PvP. Vadí ti to ? Jdi do frakce a budeš mít taky support equip do PvP. Takovéhle ubrečené topicy bych mazal.
Vidim ze PvP expert sa vyjadruje a ako vidim mas aj prehlad o topiku :)

Tak po 3587 krat : PK hraci nepojdu do frakcie lebo keby sli, behali by spolu kamosi (mozno aj solo, mozno 2-3 kusy) a druha strana by proti nim nebehala lebo by vedela ze ide na porazku ze zbytocne nechaj equip... Ked hraju PK, frakcia ma moznost stacknut sa s blue typkami v cove a tak vybehnut okrem toho tam mozu aj safe cakat v gz ked ich tam nemoze prist do gz vymlatit frakcia.
-Frakcne pvp nema vyznam, jediny vyznam malo pvp frakcia+blue VS PK avsak ked ma frakcia na sebe trash s ktorymi dava ik fajn nech mne na to dosla trpezlivost a nebudem to behat :) uz aj tak bolo zle pvp ale co je moc to je moc

Je vidno ze proste to pvp nebehas a okrem toho nagash zacal tento topik aby "hecol?" PK hracov avsak kazdy sa na to moze ...... Tato hra ma bavila a preto si sem tam aj postnem na forum ale proste nesotji mi za to sa trapit koli neferovemu pvp ... A navrhov bolo dost, bolo to na strane GM teamu spravit nieco avsak nic nebude takze PvP je mrtve a nema uz moc zmysel ho riesit... takze asi tak :)
Brekot nic víc nic míň, ani se nedalo očekávát, že tomu bude jinak. Jde Vám jen o mamon a nechcete běhat ten trash pvp v gz. Jednou je totiž trash ekvip, po druhý je nemožnost relognout a potřetí je to fakt, že budete-li ve frakci tak zrulujete všechny tak, že už nikdy nelognou a radši si smažou účty.
Měli by pro Vás zřídit něco na způsob prognostického úřadu.
The Third
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Loozer píše:Jde Vám jen o mamon a nechcete běhat ten trash pvp v gz. Jednou je totiž trash ekvip, po druhý je nemožnost relognout
Tak nejaka pravda v tomto je... A nie mne osobne nejde o mamon v cove PvP ale ide mi o to, aby niekto za 5k proti mne nebehal ako keby mal mino sekeru a ada heater. Nech si behaju s iron halami alebo aj midnajtkami ale nech si ten frakcny bordel schovaju len frakcia vs frakcia a je mi to jedno
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

Nycte nevim proč jsi na mě tak nahněvatý.
To neni moje vina, že jste neschopní. Vy jste to vzdali a teď tady hrajete herečky jak je to nemožný sundat pár frakčních hráčů.
Stačilo by se trochu organizovat, být na TSku a viděl bys jak by to najednou šo i s těma lamama co s tebu běhali.

Takže přestaň si an mě vylívat svůj vstek a vstekej se na sebe, nebo na své kamarádíčky.
A s kecam o přesile se jděte vycpat, jako kdyby jste nikdy neujeli nikoho 1 vs 4. Ještě mi budeš říkat s kým si můžu zahrát Uo a s kým ne, no to jsi snad můj fotr nebo co ?

Btw : I v této temné době potkám třeba 4 pk denně, žádná sláva, ale ještě mají víc kuráže než ty.
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

Strigwyr píše:
Loozer píše:Jde Vám jen o mamon a nechcete běhat ten trash pvp v gz. Jednou je totiž trash ekvip, po druhý je nemožnost relognout
Tak nejaka pravda v tomto je... A nie mne osobne nejde o mamon v cove PvP ale ide mi o to, aby niekto za 5k proti mne nebehal ako keby mal mino sekeru a ada heater. Nech si behaju s iron halami alebo aj midnajtkami ale nech si ten frakcny bordel schovaju len frakcia vs frakcia a je mi to jedno
Takže mám odložit štít a frakční boty ? Nebo co tím básník chtěl říct ?
Skládačku a řetězi si mohu nechat ?
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

Nagash píše:
Strigwyr píše:
Takže mám odložit štít a frakční boty ? Nebo co tím básník chtěl říct ?
Skládačku a řetězi si mohu nechat ?
holy a najlepsie bez regou a jazditka
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Strigwyr píše:
Na jednu stranu píšeš jak jsou pk jedni velcí profíci kteří si složí kohokoliv z frakce (a podle toho co píšeš existují jen 1-3 PK hráči na DP, očividně jsou kamarádi a tedy musí všichni být v jedné frakci a ta druhá by přestala logovat protože nemá proti těch 1-3řem šanci :clap: .
O kousek dál píšeš, že nebudeš hrát PvP proti lidem co mají lepší equip zadarmo. Tak proč to PvP teda hraješ ? Ze zábavy ? Výzvě ? Porovnání pindíků ? Nebo kvůli lootu?
Číst ty tvoje příspěvky na foru je fakt zábava jak sám ani nevíš co chceš říct a protiřečíš si v každém druhém příspěvku.
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Vraťte PvP do doby před kamenovky (zruště kamenovky a novější zbraně) a možná to bude něčím zajímavý.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

Dudek píše:Vraťte PvP do doby před kamenovky (zruště kamenovky a novější zbraně) a možná to bude něčím zajímavý.
A co pak budou dělat plechovky ? Chceš pvp jen pro prsky ?
Slim
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slim »

Nagash,pokus o vtip dost dobrý... Dostal si True status a nikdo ti neběhá co? Smutné :-(
Razieli ty se prosímtě zdrž tvojich komentářů k pvp topikům,děkuju
Robko,Severku tu chceme není to žádný extra skill ale je sním aspoň sranda narozdíl od jiných hráčů co něco zahrají a není sněma skoro řeč ;-)

Abych ti to vysvětlil tak nějak rozumě Nagásku,toto se dalo čekat,Strigwyr se snažil pro pvp něco udělat,ale vy ste ho vždy zavhrly a vysmívaly ste se mu,cos čekal? že se necháme od vás mlátit gunama co sundají na 3 rany boostnutého cléra? Vtipné,prostě Gmkám je to šuma fuk,a to že ty teďka potkáš 4x za den Mathiona pokaždé za jinou postavu protože na to ty love má když okráda lidi je fajn,alemy ti to cv pvp běhat nebudeme,sice chápu že PK mají jak říkají naše ctěné GMka support (Doteď sem nepřišel co to je)ale hold z toho love nejsou na reff.Frakci sem hrál mockrát a vždy to samé jak psal Strig...a to hraju pvp 5 let? A to jsem furt stejná lama...
Klidně kdyby ti něco něšlo do hlavy tak dej vědět mile rád ti to vysvětlím :paranoid:
Omlouvám se za pravopisné chyby ale pocházím z Jugoslávie tak berte ohledy,děkuju ;-)
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

Slim píše:Nagash,pokus o vtip dost dobrý... Dostal si True status a nikdo ti neběhá co? Smutné :-(
Razieli ty se prosímtě zdrž tvojich komentářů k pvp topikům,děkuju
Robko,Severku tu chceme není to žádný extra skill ale je sním aspoň sranda narozdíl od jiných hráčů co něco zahrají a není sněma skoro řeč ;-)

Abych ti to vysvětlil tak nějak rozumě Nagásku,toto se dalo čekat,Strigwyr se snažil pro pvp něco udělat,ale vy ste ho vždy zavhrly a vysmívaly ste se mu,cos čekal? že se necháme od vás mlátit gunama co sundají na 3 rany boostnutého cléra? Vtipné,prostě Gmkám je to šuma fuk,a to že ty teďka potkáš 4x za den Mathiona pokaždé za jinou postavu protože na to ty love má když okráda lidi je fajn,alemy ti to cv pvp běhat nebudeme,sice chápu že PK mají jak říkají naše ctěné GMka support (Doteď sem nepřišel co to je)ale hold z toho love nejsou na reff.Frakci sem hrál mockrát a vždy to samé jak psal Strig...a to hraju pvp 5 let? A to jsem furt stejná lama...
Klidně kdyby ti něco něšlo do hlavy tak dej vědět mile rád ti to vysvětlím :paranoid:
Omlouvám se za pravopisné chyby ale pocházím z Jugoslávie tak berte ohledy,děkuju ;-)
Hele máte pořád plné huby keců, ale dnes jsme si v pohodě zaběhali proti Amussovi, Hezounovy a jeste jednomu prskovy, sice jsme pokaždé umřeli, ale aspoň máme nějakou hrdost.
Tak přestaňte kecat a pojďte hrát.
Nycte
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Nycte »

Nagash píše:Nycte nevim proč jsi na mě tak nahněvatý.
Nemam byt preco nahnevany, kedze to uz nehravam, pretoze mi ta hra proste nema co ponuknut. Ja viem, ze sa tu snazis trollovat a snazis sa ma hecnut aby som logol, ale to sa ti nepodari, takze sa snazis zbytocne.
Ale jedno ti slubit mozem... Ked (ak) dostane necro specky, tak na par dni lognem a uvidim ci sa nieco zmenilo a podla toho sa zariadim. Dovtedy si 5 vs 1 v GZ gardi napr Ammusa ci kto to beha :) ( Ano, ono frakcna Amontia naozaj gardi :( )
Slim
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slim »

Nagash píše: Hele máte pořád plné huby keců, ale dnes jsme si v pohodě zaběhali proti Amussovi, Hezounovy a jeste jednomu prskovy, sice jsme pokaždé umřeli, ale aspoň máme nějakou hrdost.
Tak přestaňte kecat a pojďte hrát.
Nagash,tobě furt nedochází že né každý prostě hraje pvp a i pvm zároveň... A to že máš hrdost je sice pěkné ale si v Amontce a tudíž máš dost reffů na běhání do konce DP... To že já stojím 2 hodiny v cove v reffu který sem tak tak poskládal a čekal aby mě po 2 hodinách modrák zgárdil to už není nic pro mě...Až bude možnost v pvp zarobit aspoň na ten reff tak uvidíš že ty pk budou ;-) když sem pojížděl dungy a šlo to nikdy sem neměl o Equipy nouze,ale teď mě tu budou gmka tvrdit že mám neskutečný support který vůbec nemám a že Timery hlídačů se neměnily ale dungy doběhnout nejdou.. několikrát sem psal udělejte aspoň něco za co vyměňovat vaše reward věci.. mám plnou banku robek,štítů,gunů,svitků atd.. aůe pro mě jakožto pro pk totálně nepoužitelné chápeš... (A to jsem vždy pojížděl dungy jenom když byla opravdu potřeba,vždy jsem byl radči pro cv pvp a s nyctem sme běhali klidně i ve dvou proti plnému cove,ale to nebyli takové věci jako řetězy atd...)
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Nagash píše:
Dudek píše:Vraťte PvP do doby před kamenovky (zruště kamenovky a novější zbraně) a možná to bude něčím zajímavý.
A co pak budou dělat plechovky ? Chceš pvp jen pro prsky ?
Podľa mňa si až moc rozmaznaný ... ja som behal wara s +5-+7 zbraňami a PKčka som zabijal ale to bolo o skille a nie o tom, že ti zbraň dá IKčko alebo hrača odstavi (stamina, para, ...) ... Fakt mam ten pocit, že si dostal true status a teraz chceš plnymi dúškami vychutnavať svoju prevahu na pkčkach ...
A PVP už nie je to čo bývalo ... vždy sa hrá na paniku, aj ked vybehnem proti 2 - 3 PK tak po skoku do delu tam pribehnu dalšie 4 a to sranda nie je ... a to iste robia aj modraci len aby to bolo 5vs2 ...
Preto suhlasim s dudkom, do pvp bez frakčnych vecí, kamenoviek a to pvp sa rozbeha ....

PS: kamenovky su momentalne v nepomere oproti minulosti cena vs vykon (sutrov je strašne vela)..... kedysi stali 400k preto sa nepouzivali moc ale teraz stoji kamenovka 60k a do pvp je veľmi dobra a spolu s reťazami dostáva do výhody prave plechovku ...
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Jen tak mimochodem, když se tady vybrečelo to, že rang už nemůže tamovat v ressrobce, ale musi si nosit nejakou vybavu na to, aby zabil buď nightmaru,,nebo animal guardiana, proč teda PK nečekaji aspoň na spawnech? Nebo to nebyl duvod, aby z toho PK něco měli? Tuplem, když je těch spawnu tak málo, to by měli byt na každým spawnu aspoň 2 PK.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Slim
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slim »

Dudek píše:Jen tak mimochodem, když se tady vybrečelo to, že rang už nemůže tamovat v ressrobce, ale musi si nosit nejakou vybavu na to, aby zabil buď nightmaru,,nebo animal guardiana, proč teda PK nečekaji aspoň na spawnech? Nebo to nebyl duvod, aby z toho PK něco měli? Tuplem, když je těch spawnu tak málo, to by měli byt na každým spawnu aspoň 2 PK.
Nezlob se na mě Dudek ale mě osobně přišlo zabíjení tamerů stejná věc jako bych chodil zabíjet Crafty... ;-)vždy jsem byl pro pvp buď v dungu kdy se má modrá skupina možnost bránit (odezdit,pomlátit pk) a nejrardči sem vždy měl Cove pvp než začaly vznikat ty nesmysli co jsou teď... :idea:
A nevím kdo si to vybrečel o těch rangách...Podle mě to je nesmysl,si zrovna můžeme vybrečet ať krafti nekopou nic jiného než velor pokud na sobě nemají Craftku.. a kdyby chtěli kopat myth ingy tak jedině v Mythu :pp
Odpovědět