Zvuk
Moderátor: Caleb
Zvuk
zdravím,
je možné přes phoenixe ovládat hlasitost zvuků ? to ovládání co je v options přímo ve hře moc nefunguje (má to tam nějakou minimální hranici pod kterou nejde zvuk ztišit-> 0 není 0)
dík
je možné přes phoenixe ovládat hlasitost zvuků ? to ovládání co je v options přímo ve hře moc nefunguje (má to tam nějakou minimální hranici pod kterou nejde zvuk ztišit-> 0 není 0)
dík
Re: Zvuk
Raziel píše:zdravím,
dík
Upravil jsem knihovnu od mikee, takže nahraď , a v dalším argumentě máš INT volume.. tak si stím pohraj ...
Mělo by to fungovat..
http://ultima.smoce.net/dark_paradise/a ... hoenixMP3/
Já myslel zvuky ve hře ne pouštění wav/mp3.
Raziel píše:Já myslel zvuky ve hře ne pouštění wav/mp3.
Jo takle, tak to možná ještě zkust upravit hodnotu přímov UO složce / Desktop / a u zvolené postavy cfg osubor...
Tak zase takový antitalent nejsem tohle jsem už zkoušel ale hodnota v cfg souboru je to stejné jako v options ve hře ...
Nevím proč to funguje takhle blbě že nula neodpovídá nulové hlasitosti a nejde to ztišit víc... nebo tobě to funguje jinak ? vím že dost lidí hraje uplně bez zvuku ale to prostě není ono myslím. Jsem myslel že ve feně se k tomuhle dolnímu prahu hlasitosti půjde nějak dostat a změnit...
Nevím proč to funguje takhle blbě že nula neodpovídá nulové hlasitosti a nejde to ztišit víc... nebo tobě to funguje jinak ? vím že dost lidí hraje uplně bez zvuku ale to prostě není ono myslím. Jsem myslel že ve feně se k tomuhle dolnímu prahu hlasitosti půjde nějak dostat a změnit...
já to mám cca takle:Raziel píše:Tak zase takový antitalent nejsem tohle jsem už zkoušel ale hodnota v cfg souboru je to stejné jako v options ve hře ...
0 - Vypnuté (nebo zaškrkávatko- stejný efekt )
1-10 - stejný hlasitost
20-30 - stejna hlasitost atd...
PS: jak mám vědět jak blbej jsi nenapsal jsi co jsi zkusil tak jsem se snažil poradit
Ne tak nemyslel jsem to nijak špatně, jsem rád že se alespon kdosi ozval jinak zvuk mi funguje řekl bych lineárně ale 0 je hlasitá víc než všechny ostatní programy (tsko, winamp atd)
Prostě je to dost otravné že to nejde nastavit no ...
Prostě je to dost otravné že to nejde nastavit no ...
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
jestli mas windows tak si to ztlum jak ve hre tak systemove (pravy tlacitko na ikonku repraku v systray, ultima a stahni to nekam dolu)
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
Mulambo píše:jestli mas windows tak si to ztlum jak ve hre tak systemove (pravy tlacitko na ikonku repraku v systray, ultima a stahni to nekam dolu)
ááá fakt to tam je super díky moc
Zdravím, potřebovala bych poradit. Nefunguje zvuk UO u žádné postavy, zkoušela jsem už všechno možné a snad i nemožné... V UO option zapnutý zvuk. CFG soubor, zvuk zapnutý, hlasitost přes 100. Ve směšovači je fena s uo zapnutý zvuk. Nějaký další nápad?
-
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
re instaluj nebo instaluj DirectX
DirectX nemá vliv na zvuk...
UO.PlayWav("D:\\games\\uo\\generic_error.wav");Acker píše:Zdar,
jaký je příkaz pro zahrání zvuku ve feně (klidně jen jedno cinknutí). V yoku to myslím bylo UO.Sound(496)...ale mi neběhalo .
Dík!