Svatba
Svatba
Chci se zeptat, da mě někdo podrobnosti jak to funguje? zejmena kolik gp a co je na to potřeba? děkuji
Re: Svatba
Pokud si dobře pamatuji jsou dva druhy SVATBY:Balsamiko píše:Chci se zeptat, da mě někdo podrobnosti jak to funguje? zejmena kolik gp a co je na to potřeba? děkuji
1) GM Svatba - cena myslím 1sochu, bude vás oddavat GM je to jen pro zvané lidi a máto pár výhod. Dung pro novomanžele, únos nevěsty a tak podobně. (ovšem nejsem si jistej jestli je to pravda - a jestli to ještě existuje)
2) Obyč Svatba - gate je myslím ve vesperu v bance, stojí to 2mega (1m = 1prsten) ale vše si musíš udělat sám... obrovská nevýhoda muže ti tam příjít dělat bordel kdejaké prase jako se to stalo mě.
Funguje to tak že prsten je NB a má dvě funkce - sdílení života (to jsem nikdy nezkoušel ale někdo mi řikal že to snad vezmě 20hp partnerovi a dá je tobě) a přivolání partnera/-ky k sobě. Druhé nefunguje tak že by jsi si postavu přivolal do dungu ovšem jde to z dungu ven

bylo by nějaky gm ochotno mě sdělit jestli je ta 1 možnost vubec ještě možná? děkuji 

Qvido píše:Ano je možná.
A může Pán GM dodat přibližné informace ?
Jak to v dnešní době funguje ?
Tak nějak. + 2m za prstýnky.erunno píše:1) GM Svatba - cena myslím 1sochu, bude vás oddavat GM je to jen pro zvané lidi a máto pár výhod. Dung pro novomanžele, únos nevěsty a tak podobně. (ovšem nejsem si jistej jestli je to pravda - a jestli to ještě existuje)
Qvido píše:Tak nějak. + 2m za prstýnky.erunno píše:1) GM Svatba - cena myslím 1sochu, bude vás oddavat GM je to jen pro zvané lidi a máto pár výhod. Dung pro novomanžele, únos nevěsty a tak podobně. (ovšem nejsem si jistej jestli je to pravda - a jestli to ještě existuje)
Děkuji za informace..
ted to vsichni zneuziji v pvm a v pvp :p
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
v pvp s tím běhal Shart a MigisWallace píše:ted to vsichni zneuziji v pvm a v pvp :p

každopádně mám takový pocit, že ty náklady jsou vyšší než 2M za prstýnky a celý proces a cena je popsána na soše nebo v knize v té obřadní místnosti, ne?
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...