fizz u krafta
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
fizz u krafta
Měl bych dotaz na GM, jak je to s nastavením fizzovaní u výroby brnek....mám pocit že je něco v nepořádku.
Co se týče hrudě noh a ramen je to s fizzováním v pohodě, ale nejsem si jist u ostatních (ruce, krk a koifa)
Craftil sem blood rock chain(dělá to i u plate ring) hruď nohy bez fizzu, ale co pak následovalo mě docela zarazilo:
coifa 6x fizz, ramena 4xfizz, krk 3x fizz. 105 blacksmith (prázdnej batoh váha 100 s ingama.
Myslím že v nastavení není něco v pořádku...můžete se na to mrknout? Díkec.
Co se týče hrudě noh a ramen je to s fizzováním v pohodě, ale nejsem si jist u ostatních (ruce, krk a koifa)
Craftil sem blood rock chain(dělá to i u plate ring) hruď nohy bez fizzu, ale co pak následovalo mě docela zarazilo:
coifa 6x fizz, ramena 4xfizz, krk 3x fizz. 105 blacksmith (prázdnej batoh váha 100 s ingama.
Re: fizz u krafta
vola sa to pravdepodobnostHelloween píše:Měl bych dotaz na GM, jak je to s nastavením fizzovaní u výroby brnek....mám pocit že je něco v nepořádku.
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Tohle bych spíš jako pravděpodobnost nenazýval, když ti 6x po sobě fizzne coifa a pak v klidu uděláš nohy a pak zase 4x po sobě fizneš krk....Sikulka píše:vola sa to pravdepodobnostHelloween píše:Měl bych dotaz na GM, jak je to s nastavením fizzovaní u výroby brnek....mám pocit že je něco v nepořádku.
a děje se to pořád.....ne jen v jeden danej moment
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
No, taky mam takovej subjektivni pocit, ze mensi casti fizzujou vic, ale nevim, statistiku si delam souhrnnou na vsechny casti dohromady.
Jinak cokoli usuzovat z jednoho kovani, nebo z malyho mnozstvi kovani nema moc smysl :) Na na kostce taky muzes hodit treba 3x po sobe 6 a neznamena to, ze by byla vetsi sance na 6, nez na jiny cislo. Neco vyvozovat muzes az z mnohem vetsiho souboru pokusu.
Moje statistiky pri 115% BS(za posledni 4mesice):
Myth plate: ok 178 / 77 fizz
Black plate: ok 825 / 289 fizz
Blood plate: ok 170 / 71 fizz
Jinak cokoli usuzovat z jednoho kovani, nebo z malyho mnozstvi kovani nema moc smysl :) Na na kostce taky muzes hodit treba 3x po sobe 6 a neznamena to, ze by byla vetsi sance na 6, nez na jiny cislo. Neco vyvozovat muzes az z mnohem vetsiho souboru pokusu.
Moje statistiky pri 115% BS(za posledni 4mesice):
Myth plate: ok 178 / 77 fizz
Black plate: ok 825 / 289 fizz
Blood plate: ok 170 / 71 fizz
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
to Mephist:
To není z jednoho kování, tohle už pozoruju dost dlouho....a vždycky u toho kleju....
Jo ty menší části fizzujou o dost víc...i blbý valor.
To není z jednoho kování, tohle už pozoruju dost dlouho....a vždycky u toho kleju....
Jo ty menší části fizzujou o dost víc...i blbý valor.
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Jenze pokud to nemas presne zapsany a statisticky zpracovany, tak to nema vyznam. Pocitove to totiz muze klamat a muze to byt klidne v ramci prijatelny odchylky pri danym poctu pozorovani. Jestli se ti chce, tak to zpracuj do tabulky v excelu ok/fizz u kazdy casti ze stejnyho kovu a pak uvidis. Ale chce to mit toho hodne, nejakejch 10-20 pozorovani toho moc nerekne.
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Mephist píše:Jenze pokud to nemas presne zapsany a statisticky zpracovany, tak to nema vyznam. Pocitove to totiz muze klamat a muze to byt klidne v ramci prijatelny odchylky pri danym poctu pozorovani. Jestli se ti chce, tak to zpracuj do tabulky v excelu ok/fizz u kazdy casti ze stejnyho kovu a pak uvidis. Ale chce to mit toho hodne, nejakejch 10-20 pozorovani toho moc nerekne.
Tak na nějaký tabulky já teď momentálně prdím....dělala se revize brnek, tak jestli se třeba neumáčkly a nenastavili něco co neměli (desetinná čárka atd.) co já vím. Nebudu dělat půl roku statistiku, abych se pak dozvěděl, že byla třeba chyba v nastavení desetinné čárce u nějaké procentuelní šance na fizz dané části a oprava zabrala 10 minut.
Často nekraftím, ale když kraftím tak je to fakt o nervy, abych na jeden komplet blbýho chain bloodu spotřeboval skoro 200 ingů. U mythu bych to tak nějak bral, ale blood rock a valor.....

- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Tak on blood ma ma narocnost 97% BS a Myth 100% BS. Fizz se odviji od narocnosti, takze ten tozdil mezi nima ve fizzu je fakt malej.
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
To byl jen příklad... u valoru je to to samý s fizzem a ten je dle skillu 93% což není tak moc....Mephist píše:Tak on blood ma ma narocnost 97% BS a Myth 100% BS. Fizz se odviji od narocnosti, takze ten tozdil mezi nima ve fizzu je fakt malej.
Tady jde spíše o to, že se mi snad ještě nestalo abych fizznul hruď a nohy, kdežto zbytek fizzuju neustálě a to i několikrát po sobě.
Test na skill ovlivnujici fizz je stejny u vsech casti daneho kovu ... netusim, proc to funguje tak ci onak, ke pravda, ze me fizzovali dycky nejvic gorgety.
No je divný, když craft co má 110% BS fízne třeba u Bloodu 50% 

Merlin Clerik [>BHW<] - Komu se to nelíbí, ať mi p**** políbí
Ono je to celkem podivuhodně nastaveny, podobný problém s tim lockpikingem Ranger se 100 lock, to muže lockovat i na 30. pokus a 29x u toho umřit, přijde k tomu war se skillem 20 lockne to na 10. pokus např. s tim že u toho 2x umře. Nevim ta Sphera si prostě řekne, teď to neotevřeš a umřeš, to stejny s tim craftem, mužeš mit 110 BS, ale Sphera řekne , teď nic, teď ti to fizzne
a Craftovi s 90 BS, to třeba nefizzne a kovne to na 1. pokus.

- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
U těch pokladů lockpickin možná omezí počet pokusů, ale to jestli chcípneš ovlivňuje Remove Trap. A když jsme u toho a neda se to aktivně trenovat, nehodilo by se aspoň trochu zvednout gain? Tak jak to vypadá, tak skill remove trap gainuje zhruba v pomeru dungbody/remove trap - 200/1.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
ono spis bych rekl ze je potreba najit tu spravnou past, ne na kazde to leze dobre (coz nerikam ze jsou pasti kde udelate 10% za 2 hodky), ale jste tam schopni udelat dost skillu.
Ale popravde ten remove trap taky neni zadna slava ano jste schopni prebehnout para, mana, haluze, stamina pasti, ale k tomu aby jste nevyslapli monstrum to stejne nepomuze coz mi prijde divne.
Sice u rangera to je jedno toho to stejne se stealthem neodhidne a ostatni povolani nevim kolik RT maji takze tezko rict zda by jim to vubec pomohlo.
Na druhou stranu rekl bych ze max remove trap ma na DP jen hrstka hracu
Ale popravde ten remove trap taky neni zadna slava ano jste schopni prebehnout para, mana, haluze, stamina pasti, ale k tomu aby jste nevyslapli monstrum to stejne nepomuze coz mi prijde divne.
Sice u rangera to je jedno toho to stejne se stealthem neodhidne a ostatni povolani nevim kolik RT maji takze tezko rict zda by jim to vubec pomohlo.
Na druhou stranu rekl bych ze max remove trap ma na DP jen hrstka hracu
Není zakázané RT systematicky trenit na pasti? (Potom co zrušili klik na fyzickou past)
Jen ti co sehnali dost velmistrovských knihDudek píše:rekl bych ze max remove trap ma na DP jen hrstka hracu

pak tedy jsem se provinil jako blazenRainbow píše:Není zakázané RT systematicky trenit na pasti? (Potom co zrušili klik na fyzickou past)

neni ale je to neco jako taming. v zivote nikdy , fuj.
Jo máš pravdu Fuu prave proto ten Taming Arianna nema no 

dej mi pistol a dopadne to tak jako kdyz das wizzymu spellbook :(