Fire

Dotazy a informace týkající se jednotlivých dungeonů
Odpovědět
Miramar
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Re: Fire

Příspěvek od Miramar »

Zajimalo by mě kolik výprav tenhle měsíc vubec šlo jen pro info....... Mužete sem hodit nekdo info z tech XY víprac co to šlo? Díky :lol: :lol: :lol:
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Nemohli, protože to nikdo z nás neví.
Robin de Martis
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robin de Martis »

Miramar píše:Zajimalo by mě kolik výprav tenhle měsíc vubec šlo jen pro info....... Mužete sem hodit nekdo info z tech XY víprac co to šlo? Díky :lol: :lol: :lol:
Určitě hrozně málo, protože se vám to nelíbí, to jsi nám chtěl skrytě sdělit?
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Pacholek
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pacholek »

Nechci se do toho moc vměšovat, ale mraky lidi, co na dp znám, tak má zkouškový období, další půlka chodí do práce. Se ani nedivim, že se tam nikomu nechce člověk si chce od učení odpočinout rychlym dungem a né tam kopat, nebo harvit jak blbec ve fire pomalu měsíc :) Osobně bych počkal až bude po tomto období, kdy se tam určitě sejde parta lidí, kteří na to budou mít více času a z chvíle nudy tam budou kopat atd ....
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Nemuzu fire hodnotit ted ani drive. Nikdy jsem ho nesel, jen se tam obcas poflakuju na zacatku
Ale jak jsem kdysi rikal gilde vir "fire gilda" tak miramar je neco podobneho. Takze na jeho hodnoceni fire dam
Takze jestli ted hraje obecne min lidi kvuli slecnam v bikinkch i bez, zkouskovemu, diablo, tak k tomu pripocitejte i neoblibenost soucastneho fire
Hugo II.
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hugo II. »

Pheme píše:neoblibenost soucastneho fire
Naprostý souhlas, jako bývalý V.I.R. jsem měl strašně rád Fire, ale bohužel to tentokrát není ono.
Ten, co se pořád válí!
Bejkal
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bejkal »

Ač vím jak přeměna fire byla náročná a časově až ubíjející... Předem říkám, že jsem ho dokonce nebyl(protože mě ten dung přestal bavit). Nešlo by navrátit fire do kdysi starých kolejí (jako shame). Metoda truhliček na konci byla fajn. Celkově ten dung byl mnohem zajímavější než je toto.
Kdysi to byl svět sám o sobě plný života, dnes tam je mrtvo. Rozhodně bych ten nově vytvořený fire nemazal, nýbrž třeba hodil přímo do světa a zkrátil dobu nutnou na přípravu. Dovolení NB věcí(krabka, zbraně atd.....) Lidi by něco rychle nakopali, něco namíchali, regy koupili. ..................Pouze NB věci!!!
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Mrtvo je v dungeonu poslední 4 roky ať už proběhla přestavba nebo ne. Né li déle.
Jen tak vyříznout dung a hodit ho jinam a na jeho místě obnovit starý dung by bylo bylo daleko víc pracnější než se může zdát. Navíc by to imho mohlo přijít až s novým updatem mapy, který bude bude zase za rok.
Takže jednoduše vracet dung do starých kolejí nemám v plánu.
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Bejkal píše:Ač vím jak přeměna fire byla náročná a časově až ubíjející... Předem říkám, že jsem ho dokonce nebyl(protože mě ten dung přestal bavit). Nešlo by navrátit fire do kdysi starých kolejí (jako shame). Metoda truhliček na konci byla fajn. Celkově ten dung byl mnohem zajímavější než je toto.
Kdysi to byl svět sám o sobě plný života, dnes tam je mrtvo. Rozhodně bych ten nově vytvořený fire nemazal, nýbrž třeba hodil přímo do světa a zkrátil dobu nutnou na přípravu. Dovolení NB věcí(krabka, zbraně atd.....) Lidi by něco rychle nakopali, něco namíchali, regy koupili. ..................Pouze NB věci!!!
Nechcem sa miesat moc do toho, ci je vo fire momentalne mrtvo, alebo ne, lebo pravdupovediac, ten dung ma nebavil nikdy.
Ale prijde mi to tak, ze Acar sa vam snazi dat nejaku alternativu ako ty hovoris, dung s malou pripravou, nb veci. Viem, ze to ani zdaleka neni to iste, ale tak urcite lepsie jak dratom do oka. Mozno ta zacne bavit prave tento dungeon.
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Dungeonem prošla smrt.
Amigor
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amigor »

Qvido píše:Dungeonem prošla smrt.
Dříve byl dg fajn, rad sem ho dal, a byl tam super harvest. Šli jsme ho nedavno, a ten poklad.... to by jeden brečel, a hodiny a hodiny tam stravené ! za tu dobu bychom prošli 10X desp ....
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

A že jsem tak smělý, kdy jsi byl v despu naposledy? A rovnou mi můžeš osvěžit to jak to, že už to tam není super harvest, když na začátku kde se harví se nic neměnilo.
Amigor
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amigor »

Qvido píše:A že jsem tak smělý, kdy jsi byl v despu naposledy? A rovnou mi můžeš osvěžit to jak to, že už to tam není super harvest, když na začátku kde se harví se nic neměnilo.
Bral sem to trochu s nadhledem, a fire je asi měsic co jsme tam byli a nerekl bych nejaky super harvest, kort kdyz beres toho casu co tam musis stravit od zakladu ....
Pak harvis fame, abys u licha o vsechnu prisel.... apod
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Amigor píše:... a byl tam super harvest....
V čem přesně tam byl oproti dnešku super harvest? Místnost s Lichem je mnohem lehčí oproti tomu co tam musela podstoupit první skupina.
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

Kazdopadne to nemeni nic na tom ze poklady tam stoji za velke prd. dung nechodim takze mi to muze byt jedno, ale z meho pohledu by si ti lide zaslouzili vice.
To co tam mela naposled guilda DoHR bylo fakt usmevne na to ze to pravdepodobne po znovuoteevreni byla prvni vyprava.

Mozna se pletu ale i kdyby to nebyla prvni vyprava tak to co se tam nachazelo ma clovek kdyz behem 5 hodin probehne shame a ankh(avatar, yawula) :) a to jenom z lockovacek. Pokud by meli jeste i normal poklady tak to je pak skoda mluvit.
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

Me teda dost prekvapil rozdil mezi pokladama co meli amonthia 7.4. http://www.amonthia.com/vypravy/1333871109.jpg a oproti tomu chudaci dohraci o tyden pozdeji http://dohr.lonet.cz/lgndhr/cele_obrazk ... ire%20.jpg.
Chapu, ze amonthia byla prvni, ale v tomhle dungu musi vynalozit hodne namahy kazda skupina. A aby mela jedna skupina poklad v hodnote 6M a druha v hodnote 500k mi prijde nefer.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

Mephist píše:Me teda dost prekvapil rozdil mezi pokladama co meli amonthia 7.4. http://www.amonthia.com/vypravy/1333871109.jpg a oproti tomu chudaci dohraci o tyden pozdeji http://dohr.lonet.cz/lgndhr/cele_obrazk ... ire%20.jpg.
Chapu, ze amonthia byla prvni, ale v tomhle dungu musi vynalozit hodne namahy kazda skupina. A aby mela jedna skupina poklad v hodnote 6M a druha v hodnote 500k mi prijde nefer.
tak ono poklady nikdy nejsou fer vzdy ma nejaka skupina lepsi a nejaka horsi. i kdyz rozdil 10ti trid je uz clekem dost :)...

Kazdopadne odpichoval jsem se od pokladu guildy DoHR a nejakych starsich co jsem obcas na fotce zahledl a fakt to byla katastrofa s tema pokladama.
tyhle dva obrazky to je jako kdyz my jsme meli v destardu 3: 34 cobu a tyden na to tam byl v pokladu angelik komplet :)
Miramar
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miramar »

Jako ono to vždycky neni tak ružové jak to vypadá .Citim že je zde na snade pocit nečeho jakosi (oni maj vždycky vic v pokladu......)? Ale ale panové prosimvás nikdo nikoho nesaporti i mi tam míváme jen šmuky. Ne vždy je truhla obdařena nečim vzácným .Například mam vysledovano a to z přehledu nekolika mnoho mesícu přímo z tohoto dungu že periodika natrefení na lepší poklad je vždy tak každý třetí :wink: Je to jen a jen polemika , vždyt i vi jste mohli přece projit tento dung po odevření jako první nebo se mílím?Naše skupina zrovnatak musela kutat harvit a vyzbrojit ,onic min než ta vaš.Nam to dalo zrovna takovou praci a lopotu jak vam nebo ne? Kdo by mel zde potom fotku z naditou truhlou......? Pokud jde o doplnování pokladů to je věc druha ovšem dle meho je to téma na odevření topiku o doplnování pokladu a padavosti itemu za čež za prve GM za druhe Koule :lol: GM ano bohové zkuste Koule (šeřík na 3 Bez :D ta si dle meho poslední dobou jede svou lajnu :lol: :lol: :lol: )
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

tak normalne bych se k tomuto nevyjadroval nebot mi to je uplne jedno, ale vzhledem k tomu ze si napsal/a panove takze se to tyka i me. psal tady vseobecne k dungu zadne srovnani jsem tady nehazel. proste mi prijde ze tam po vetsinu casu byvaji o nicem poklady a take jsem podotknul ze tento dung nechodim takze si nestezuju za sebe, jen jsem chtel upozornit na to, ze tam v tom dungu by si zaslouzila kazda skupina pekny poklad.

a jen tak trochu mimo: prosim te nech si po nekom opravit ty chyby to i/y to je fakt des :)
Miramar
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miramar »

Jo jo z tema chybama máš pravdu jsem totální negramot;) Sam jse divím že mě nechali ve skole prolezt:) K tomu co jsi psa ano to máš pravdu na to jaka je to ted vopruzovačka by tam měl byt doplňován poklad podle určitě schodného scénáře a hlavně oběmu. Ale pochybuji že na to bude někdo reagovat!
Odpovědět