Ocroc píše:Strigwyr píše:fajn k topiku - otazka na GM
Zrusi sa taka velka dmg frakcnym zbraniam a ich ort flamu? Lebo mino sekery za tych par rc je naozaj moc...
Te s nima někdo zabil protože jsi byl iba lenivý utíkat ?

Ja viem ze sa ti to zda vtipne, ale naozaj pre PK hracov to je naozaj hnusny problem...
-Do 30 ar som dostal 77 79 a 70 dmg.. to mi nepride normalne... A flam? nepomoze...
proste je to v urcitych ohladoch silnejsie ako midnajtka... to mi rozhodne nepride fer... cize vlastne si kupia skoro zadarmo frakcny pike/tetsubo a maju zbran rovnajucu sa midnajtke?? Ja si musim midnajtku spravit z kamenov (naposledny ma to stalo 10 kamenov) a oni to maju zadarmo?
PvP ma byt o rovnovahe proste, takto ma to naozaj nebavi... PvP je este delene na socky a dobre equipnutych... Lenze dobre equipnuty maju vyhodu a podstatne viac riskuju ako socky lenze pvp rozhodne nema byt o takomto hnusnom supporte co maju frakcny hraci... Potom aj ja chcem na PK take silne zbrane zadarmo... A ako som pisal vela krat do frakcie nepojdem lebo to nie je riesenie...
A samozrejme sa to "ututlava"... Nikde v scr. novinkach nebolo napisane ze to ortuje najdolezitejsi boost flam, ani to ze sa spomalili IJS zvitky cize prskovia boli zase oslabeny.. ani to ze ijs stoji 5x tolko regov...
-Nechat frakcii - potiony zvitky roby(statove) a boty, a zobrat zbrane a mozno trochu oslabit stity a bude to mozno trochu v rovnovahe... A to ani nevravim o tom ze je tam aj loot nerovnovaha... maju este silne veci a este loot z nich je prd... aspon ked uz maju take silne veci zadarmo tak ked to lotnem nech mam tomu ekvivalentnu odmenu a nie trash ...
e: pkckam je odobrany trh, odobrala sa moznost dobiehania 90% dungov, nemozu mystiky, vsade ich gardia socky, nemoznost safe reffu atd... A teraz este dostala frakcia overboost kde nic neriskuju a loot je z nich uplne gulove... Ake ma teraz PK rewardy? No z dobiehania dungov uz ziadne...
Posledne "PK rewardy" boli z frakcnych hracov a blue cv pvperov a teraz uz ani to
E2: Naco som si potom spravil 5 PK charakterov, ked vlastne ich nemozem pouzit? Toto keby viem ze sa bude takto vyvyjat situacia tak by som ich tolko urco nerobil...
-Zruste frakcny equip preboost alebo dajte PKckam reward veci za roztavenie frakcneho bordelu... Stity ako "znak true PKcka" ktore musi dajme tomu zabit a sfulit 5 frakcnych aby si ten stit urobiloa neprislo on atd...