Rewardy Frakcia/PK a loot

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Nycte
Paper Elemental
Paper Elemental

Re: Rewardy Frakcia/PK a loot

Příspěvek od Nycte »

Sikulka píše: kebi ta dakto vykradol bugom a bolo by to v ramci pravidiel v pohode tak aj tebe by sa to zdalo ako uplne spravne lebo zatial to v pravilach neni?
Ak ma dokazes vykradnut BUGOM v ramci pravidiel, tak mas moje dovolenie robit to kazdy den. A nie, skutocne by ma netrapilo ci by ma niekto vykradol v ramci pravidiel alebo nie, pretoze veci by som spat nedostal ani v jednom pripade.
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

Nycte píše:
Sikulka píše: kebi ta dakto vykradol bugom a bolo by to v ramci pravidiel v pohode tak aj tebe by sa to zdalo ako uplne spravne lebo zatial to v pravilach neni?
Ak ma dokazes vykradnut BUGOM v ramci pravidiel, tak mas moje dovolenie robit to kazdy den. A nie, skutocne by ma netrapilo ci by ma niekto vykradol v ramci pravidiel alebo nie, pretoze veci by som spat nedostal ani v jednom pripade.
no ale tu je debata otom ze to neni v ramci pravidiel a neni to tam spomenute t.j. neni to zakazane
Nycte
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Nycte »

Sikulka, ty musis byt raz hlupe chlapca... citas ty vobec to , co pises?

http://www.darkparadise.cz/main.php?pg=pravidla#domky
Anger
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anger »

Hosi ja se vam divim ze se porad snazite to pvp nekam posunout , my jsme se o to snazili jeste kdyz jsme existovali a docili jsme aspon vylepseni podminek pro frakce ale pro pk to bude asi marnej boj.Minimalne safe reff zona by nemusela byt uplne mimo ale zalezi na vedeni.
Latos
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Latos »

Anger píše:Hosi ja se vam divim ze se porad snazite to pvp nekam posunout , my jsme se o to snazili jeste kdyz jsme existovali a docili jsme aspon vylepseni podminek pro frakce ale pro pk to bude asi marnej boj.Minimalne safe reff zona by nemusela byt uplne mimo ale zalezi na vedeni.
Píše Anger a ani známka o tom jaký jsou BHW šmucky? :shock: Zklamal jsi mě chlapče... *zamačkává slzu*
Merlin Clerik [>BHW<] - Komu se to nelíbí, ať mi p**** políbí
Depka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Depka »

Nevim jestli uz to sem nekdo psal,ale nebyl tu nahodou topic neco jako O cem breci strigwyr dneska?
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Depka píše:Nevim jestli uz to sem nekdo psal,ale nebyl tu nahodou topic neco jako O cem breci strigwyr dneska?
Ma ban )
Správce charity válečníků
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Ano i ne
Odpovědět