Ak ma dokazes vykradnut BUGOM v ramci pravidiel, tak mas moje dovolenie robit to kazdy den. A nie, skutocne by ma netrapilo ci by ma niekto vykradol v ramci pravidiel alebo nie, pretoze veci by som spat nedostal ani v jednom pripade.Sikulka píše: kebi ta dakto vykradol bugom a bolo by to v ramci pravidiel v pohode tak aj tebe by sa to zdalo ako uplne spravne lebo zatial to v pravilach neni?
Rewardy Frakcia/PK a loot
Re: Rewardy Frakcia/PK a loot
no ale tu je debata otom ze to neni v ramci pravidiel a neni to tam spomenute t.j. neni to zakazaneNycte píše:Ak ma dokazes vykradnut BUGOM v ramci pravidiel, tak mas moje dovolenie robit to kazdy den. A nie, skutocne by ma netrapilo ci by ma niekto vykradol v ramci pravidiel alebo nie, pretoze veci by som spat nedostal ani v jednom pripade.Sikulka píše: kebi ta dakto vykradol bugom a bolo by to v ramci pravidiel v pohode tak aj tebe by sa to zdalo ako uplne spravne lebo zatial to v pravilach neni?
Sikulka, ty musis byt raz hlupe chlapca... citas ty vobec to , co pises?
http://www.darkparadise.cz/main.php?pg=pravidla#domky
http://www.darkparadise.cz/main.php?pg=pravidla#domky
Hosi ja se vam divim ze se porad snazite to pvp nekam posunout , my jsme se o to snazili jeste kdyz jsme existovali a docili jsme aspon vylepseni podminek pro frakce ale pro pk to bude asi marnej boj.Minimalne safe reff zona by nemusela byt uplne mimo ale zalezi na vedeni.
Píše Anger a ani známka o tom jaký jsou BHW šmucky? Zklamal jsi mě chlapče... *zamačkává slzu*Anger píše:Hosi ja se vam divim ze se porad snazite to pvp nekam posunout , my jsme se o to snazili jeste kdyz jsme existovali a docili jsme aspon vylepseni podminek pro frakce ale pro pk to bude asi marnej boj.Minimalne safe reff zona by nemusela byt uplne mimo ale zalezi na vedeni.
Merlin Clerik [>BHW<] - Komu se to nelíbí, ať mi p**** políbí
Nevim jestli uz to sem nekdo psal,ale nebyl tu nahodou topic neco jako O cem breci strigwyr dneska?
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Ma ban )Depka píše:Nevim jestli uz to sem nekdo psal,ale nebyl tu nahodou topic neco jako O cem breci strigwyr dneska?
Správce charity válečníků
Ano i ne