napomáhání

Vaše nápady a návrhy
Dominik
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Re: napomáhání

Příspěvek od Dominik »

Fourto píše:Situace: Jsem v ice, sumim na draka, jenže za PK.. Tak se ptám.. Když na vás naskáčou další tři pak a.k.a Encor, Galadriel a ještě někdo.. Encor, Galadriel umřou, já potom taky a třetí z nich je nemůže ressnout.. Přiběhne jakejsi modrák Domča ze Serpents a poressuje je, aby mě mohli vylootit.. Dá se to brát jako napomáhání nebo pouze prasení za který neexstiuje trest? jen abych veděl kde je meze prasení a jailu.. 8)
Myslíš jak umřel Encor na flus, já sundal tebe,mě past? :D a žádný ty potom taky ;)
Fourto
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Fourto »

Dominik píše:To by ale museli vědět,že Domču hrají 2 lidi :D a né se tady tvářit jak dyliňáci :D :D Navíc za Domču tam byl od začátku,a né že doběh potom ;)
:D Kdyby tam byl, tak místo draka zabijim jeho.. A asi jsem ho viděl, jak běžel, když jsem se válel tam kde jsem se válel.. Takže use brain než něco takovýho napíšeš..
Fourto
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Fourto »

Dominik píše:
Fourto píše:Situace: Jsem v ice, sumim na draka, jenže za PK.. Tak se ptám.. Když na vás naskáčou další tři pak a.k.a Encor, Galadriel a ještě někdo.. Encor, Galadriel umřou, já potom taky a třetí z nich je nemůže ressnout.. Přiběhne jakejsi modrák Domča ze Serpents a poressuje je, aby mě mohli vylootit.. Dá se to brát jako napomáhání nebo pouze prasení za který neexstiuje trest? jen abych veděl kde je meze prasení a jailu.. 8)
Myslíš jak umřel Encor na flus, já sundal tebe,mě past? :D a žádný ty potom taky ;)
Pořád to nemění nic na tom, že jste nemehla..
Dominik
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dominik »

Fajn,nechám tě při duálu :) napiš si page a uvidíme.. klidně se můžeme vsadit,ať na tom nejsme tratni ne? :D Nemehla? No nevim,když si na mě naběhl posledně ty, tak jsem tě za 30 sekund resoval :D
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Divny dung, divnych lidi
Darkness
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Darkness »

Dominiku z toho se nevylizes nech si ty lzi jako ze domcu a gala hrali jiny lide. Ne to lzes sam sobe i nam. Umrel jsi nemohl jsi to prekousnout proto ses odhodlal okamzite nalognou domcu a jit si resnout sveho gala. Ano je to tak a ja budu pozadovat nejprisnejsi trest! :|
Dominik
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dominik »

Jojo to chtěj :) ať ti sem napíšou výpis ip adres na kterých loguje Domča, a ten den vlastnějak to celé bylo.. :) určitě bych ressoval kvůli 150 regum za 2.5k logu :) bych musel bejt tak blbej jak autor článku :)
Odpovědět