,hide v PvP (a to dost casto)

Vaše nápady a návrhy
Farwik
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Re: ,hide v PvP (a to dost casto)

Příspěvek od Farwik »

Zadouci to urcite neni, takhle se neda hrat..davam tomu den maximalne dva :)
Stich
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stich »

pani z GM teamu co takto najskor ako sracku pustite do obehu ju testnut :?: :roll:
Mate radi ptacky?
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Stich píše:pani z GM teamu co takto najskor ako sracku pustite do obehu ju testnut :?: :roll:
co priste nez zacnes srackovat forum se naucit cist ?

a docela by spis pomohlo k odstraneni problemu to, ze napisete, kdy se Vam ta neprijemna udalost stala ... co jste delali, kde jste byli, koho jste proslapli, kdo proslapl vas, kam ste portnuli atd.
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

No tak sem si vyzkousel tu novou novinku a jakoze hodne HC... v mnoha pripadech na nikoho clovek ani neslapne a ma stamku na 0 manu na 0 a hp se zakladem 50... Takze nahodne na nekoho slapnu a automaticky jsem mrtvy. v pvm jsem to jeste nezkousel ale pry taky hodne zajimave.
Balsamiko
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Balsamiko »

ano ano podme chodit dungy solo!!! to je reseni :)
Aknah
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aknah »

Acarus píše: a docela by spis pomohlo k odstraneni problemu to, ze napisete, kdy se Vam ta neprijemna udalost stala ... co jste delali, kde jste byli, koho jste proslapli, kdo proslapl vas, kam ste portnuli atd.
Page jsme psali z dungu, Ocroc prisel misto pozdravu zaznelo "tak co ta page" jako ty vole co me zase votravujes......a nevyresilo se stejne nic, ze clovek musi pry mit plnou stamku, aby se mu to nestalo,ale kdyz mlaticky behaj kolem monstra,tak asi tezko budou mit plnou stamku a kdyz se poslapou hned se to nad nima objevi...hp, mana, stamka tam kde slunce nesviti..... :roll:
Mianek
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mianek »

Balsamiko píše:ano ano podme chodit dungy solo!!! to je reseni :)

ale Balso!!! UO je přeci MMORPG!! coz tady asi vazne platit nebude :clap:
Legie (navzdy!!)
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Znovu pro uklidneni opakuju to, ze i kdyz to tedka trebas nevypada v konecnem vysledku to bude, tak, ze hru v dungu pripadne v pvm to nepoznamena vubec.
Balsamiko
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Balsamiko »

acare tak si prosimte vem nejakou ze svych postav, projdi si s ni aspon medium dung a pak mluv. Nemam nic proti ,hide na npc a tak, ale tohle je moc.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Balsamiko píše:acare tak si prosimte vem nejakou ze svych postav, projdi si s ni aspon medium dung a pak mluv. Nemam nic proti ,hide na npc a tak, ale tohle je moc.
Umis cist ? Rika neco v konecnem dusledku ? Rika ti neco taky to ze clovek nesedi u hry 24/7 a neni tu on demand ? Je sice hezky ze pisu na forum, ale to je tak vsecko co asi zmuzu momentalne. Ale klidne mi muzes zacit posilat nake slusne penize mesicne a ja ti klidne zacnu promptne dane problemy resit.
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Pre toho kto nepochopil: testuje sa to tak zatial to buguje...

Robi to vtedy ked preslapnete hraca 2x za sebou alebo tak nejak vtedy to zozere stamku a vsetko tam dakde je chybka...
Cize v pvm mozno ked preslapnete monstra vas to scucne
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciatronic »

Stavá se mi to každou chvíli ted v jailu když se tam prošlapneme s jiným hráčem takhle se fakt nedá hrát a ještě navíc když to hází tak nesmyslný snížení jako třeba za -99
Balsamiko
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Balsamiko »

vydrž 2 týdny než jim skončej ty testy a třeba to opraví. Pak se můžeš vysekat a každej bude spokojenej
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Praveze to je dobre ze ti to da -99 no.. :P nemali to zneuzivat hraci v pvp a nebol by tu ziadny problem tak .. :) a mne sa to paci moze to kludne ostat ako chce dobry hrac sa s tym vysporiada

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Farwik
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Farwik »

Ja myslim ze kdyby tohle neudelali GM vicemene na tvuj popud Strigwyre, tak tu prskas jak smyslu zbavenej :lol:
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Strigwire
Stále sa tu ohánaš PVP a že PVM ti len kazi život. Pozrime sa, kolko hračov beha PVP a PVM a skúsme sa zamyslieť, čo by sa malo brať do úvahy viac. Ak prestanu hrať PVM hrači, PVP nebude vôbec, budete plakať že nemate ako pojiždeť výpravy, lebo žiadne nechodia dungy ... čo tak si sadnúť a zamyslieť sa čo vlastne chceš? Ak by nebolo PKčiek, server opustí 1O ludí a tí čo chcú pvp pojdu do frakcii ...

Osobne ,hide používam najmä na zbieranie itemov zo zeme( za necra mám váhu 400, takže jedna znižovačka a som preťaženy), ked mi padne niečo pod seba napr. kosti (hidujem aj hračov, monstra aby som si dany item zdvihol, aj statiky lebo niekedy COT nejde ...). Samozrejme ako bolo napísané mrtvoly na kliky, zbrane, veci, statiky ... Samozrejme, nikdy nič take aby sa získala výhoda na prejdenie statiku, človeka bez plnej staminy, ...

Osobne by som navrhoval aby sa nič nezavádzalo ale z času na čas by gmka vyfiltrovali z logov všetky ,hide a pozrelii ich použitie. Nezistia sa síce všetci vynníci ale ak by boli za to velmi prísne tresty (delete all učtov), verím, že nikto to nepouzije na prejdenie cez statiky, hráčov ... A samozrejme, ak by to použili v pvp okamzite bude page takže by to asi neskúšali. Týmto sa odstrania starosti GMkam z upravovania scriptu a hráčom stresy v dungoch, že ich zabije zombik na hbcku lebo nebudu mat hp, manu ani stamku a budu preťaženy.

Ak by toho bolo velmi vela, mohli by gmka delegovat tuto činnost na niekoho a poprosiť ho o pomoc. Ale ak bude script 100% tak neni problem ale chcelo by to vypísať, kedy a čo je zakazane aby sa hračom v dungu nestalo, že dostanu trest za niečo čo je povolene....

Strigu
Mohol by si konečne pochopiť, že tu nie si sám a že svet nie je Strigwirecentrický? Ty PVM nehráš, takže ak niečo vymyslíš pre PVP skús sa zamyslieť, či to ovplyvní PVM a ak ano tak na to zabudni ....
Sir Syr
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Sir Syr »

Ačkoliv , na toto fórům píši jednou za 4ři leta a to ještě musí být správná konstalace hvězd.... tak bych řekl , že opět nastala.
Co k tomu mám dodat? Nechápu proč to prostě nezakážete , dřív tu všici hráli na assistu , mnohem míň se přez něj bugovalo , zneužívání procházení mezi zděma , to ,hide nebo to bylo nasedani se zapnutym Warem na koně prostě cokoliv. Ušetřili by jste si tolik problémů GMka... :D všecky tyhle brekoty na fórum atd , dyť mi neříkejte že se natom hrát nedá hrál jsem natom vždy , dřív teda na obyč clientu... ale vždy jsem hrál jen sním a co ? v Pvp semse normálně řezal a šloto v PVM? Když jsem odmágoval xxx despa 4řku a takřka všecky dungeony na DP tak mi řekněte , proč furt tvrdíte že stim nejde hrát , jde , šlo to a šlobyto , jen lidi zpohodlněli a už situ hru vůbec neužívají , spíše se snaží vymyslet čímdál složitější bugující skript achjo kam to spěje... , teťkomc vznikne totalní hnus v PVP , který nakonec stejně obrečí i ty lidé , kteří si přály aby seto zavedlo , toje fakt srandovní :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :clap: :clap: :clap: :clap:
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Mihal píše:Strigu
Mohol by si konečne pochopiť, že tu nie si sám a že svet nie je Strigwirecentrický? Ty PVM nehráš, takže ak niečo vymyslíš pre PVP skús sa zamyslieť, či to ovplyvní PVM a ak ano tak na to zabudni ....
Nejak ti usla pointa :)
Ja som ziadny script nenavrhoval. A tym konci debata v tomto smere :)
Pisal som page x-krat za ,hide a nic tak som to pisol sem na forum a som rad ze zachvilu bude script na tychto ciarkohiderov
Takze aj ked to zatial nie je v uplnej podobe ale za snahu odstranenia ,hidovania musim :clap: :clap: :clap: GMku ktore to robi :)
-A v poslednej dobe sa to rozmohlo pouzivanie casto v tom pvp sak preco by nie ked sa mozes zvyhodnit a nie je trest za to... Tak teraz niekto dostane po prstoch :p

Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

Mihal píše:Osobne by som navrhoval aby sa nič nezavádzalo ale z času na čas by gmka vyfiltrovali z logov všetky ,hide a pozrelii ich použitie..
,hide v logu nenajdes. To je jen v klientovi. V logu najdes leda neco jako ze nekdo prosel skrze jinyho hrace a nemel max staminu, takze i takhle nejak bude fungovat ten script na hlidani. Nikdo nerikal, ze se nebude moct nic hidovat, jen nesmis hidovat a nasledne prelejzat npc a hrace.
Celej tenhle topic je zase zbytecna hysterie :)
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Strigwyr píše:
Mihal píše:Strigu
Nejak ti usla pointa :)
Ja som ziadny script nenavrhoval. A tym konci debata v tomto smere :)
Pisal som page x-krat za ,hide a nic tak som to pisol sem na forum a som rad ze zachvilu bude script na tychto ciarkohiderov
Takze aj ked to zatial nie je v uplnej podobe ale za snahu odstranenia ,hidovania musim :clap: :clap: :clap: GMku ktore to robi :)
-A v poslednej dobe sa to rozmohlo pouzivanie casto v tom pvp sak preco by nie ked sa mozes zvyhodnit a nie je trest za to... Tak teraz niekto dostane po prstoch :p
ide mi o to, že ti je jedno, že ten script poškodzuje ostatnych a nie tych čo to robia ... teraz kamarat prebehol jedneho necra a schytal to ten necro ... fakt super. Pk ta parnu, prešlapnu ta a ty mozes ist do prdele ... fakt skvele :)
PS: nestalo sa to v PVP ale v meste
Zamčeno