Cleric

Odpovědět
Persefona
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Re: Cleric

Příspěvek od Persefona »

Protokoll píše:
Edward Cullen píše:to kdyz rikas ze druid nema dmg zamena ze neumis pouzit vse co ma ano s dmg ostra je trosku rozdil ale kdyz ho dobre vyuzijes dmg ma... navic para a port je oslabeni ?
no jako nezlob se na mě, ale ten před tebou má pravdu,... pokud nemáš ultimate kvér, tak jako bys neměl nic... +9 lc nebo myslik,..je asi tak dobrá, jako war s +5
To je stejný, jako bys tvrdil, že war je to samý jako druid bez regů.
Protokoll
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Protokoll »

pletete si pojem a průjem..
já jsem pouze poukázal na fakt, že pure dmg je u druida výrazně oslabený. za nikoho nelobuju.
Edward Cullen
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Edward Cullen »

mystik ma celkem slusnou dmg plus pridava do skilu takze ani moc nemisuje a kdyz mas tempest je to uplna pecka navic sem psal "kdyz neumis pouzit vse co mas" takze kdyz to pouzijes dmg mas
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Proboha, proč řešíte v topiku "clerik" rangera ?
Hugo II.
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hugo II. »

Asi blbý dotaz, ale nějak nerozumím jedné věci... ohledně posunutí sumů dopředu je hezké, ale u clera mám takový problém, že kůň je schovanej až někde za medvědama a podobnou havětí... asi není nějaká možnost ho posunout již za clerovy sumy?
Ten, co se pořád válí!
Tymyan
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tymyan »

A ty snad sumíš manuálně? :)
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Tymyan píše:A ty snad sumíš manuálně? :)
Taky sem se docela divil....existují na to makra, jak ve feně, tak v yoku :oP
Hugo II.
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hugo II. »

Čas od času to tak dělám, když zrovna v jisté chvíli zapomenu na jakým hotkey to mám a nechce se mi to hledat :)
Ten, co se pořád válí!
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Hugo II. píše:Čas od času to tak dělám, když zrovna v jisté chvíli zapomenu na jakým hotkey to mám a nechce se mi to hledat :)
Já to mám vychytaný :D udělal sem si z tvrdýho papíru takovou pomůcku na klávesnicu, vypsal sem si tam makra :-)
pač u každé postavy přes 30 maker se fakt zapamatovat nedá :D snad jen F1 až F12 mám u každé stejně....
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Neuvazuje sa prerobit Robe of Healing?
-A to v takom zmysle ze bude namiesto 10% heal a 10%MF pridavat 10%healu a 10% MGR?

Odovodnim... Robe of healing sa pouziva na 99,7% na to, aby heal zobral menej bandov... Tak keby ze dostava MGR tahali by ju ludia aj do PvP a mala by aj nejaky vacsi zmysel ju nosit... Predsa kler je hlavne na kuzla a nie na buchanie... (A 100% mf na klerovi s poriadnou gunou je prebust :P )

(Aj ked mate 90% mgr, tak mate na IVM zvitky pauzu 2 sekundy... Cize mala by roba aj vyuzitie na PvP na parazvitky a lepsie ivm o 2 alebo tak dako...)

bla bla sice ano XY rokov to bolo tak, ale podla mna by to bolo dobre zmenit.. co vy na to?

E: Sak si priznajte, ze ci mate healingu alebo nie tak je to uplne jedno lebo rozdiel nie je vidiet... Ale kde ked mate/nemate bloodku/holinesku tak je to OBROVSKY rozdiel...
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Illidan
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Illidan »

Strigwyr píše:Neuvazuje sa prerobit Robe of Healing?
-A to v takom zmysle ze bude namiesto 10% heal a 10%MF pridavat 10%healu a 10% MGR?

Odovodnim... Robe of healing sa pouziva na 99,7% na to, aby heal zobral menej bandov... Tak keby ze dostava MGR tahali by ju ludia aj do PvP a mala by aj nejaky vacsi zmysel ju nosit... Predsa kler je hlavne na kuzla a nie na buchanie... (A 100% mf na klerovi s poriadnou gunou je prebust :P )

(Aj ked mate 90% mgr, tak mate na IVM zvitky pauzu 2 sekundy... Cize mala by roba aj vyuzitie na PvP na parazvitky a lepsie ivm o 2 alebo tak dako...)

bla bla sice ano XY rokov to bolo tak, ale podla mna by to bolo dobre zmenit.. co vy na to?

E: Sak si priznajte, ze ci mate healingu alebo nie tak je to uplne jedno lebo rozdiel nie je vidiet... Ale kde ked mate/nemate bloodku/holinesku tak je to OBROVSKY rozdiel...
Neviem jak je toto stare ale videt ze toho klera nehravas ... keby mas ivm zvitky kazde 2 sekundy tak by si isiel hlava zvitok hlava zvitok a nedalo by ta ani 10 strigwirov ...
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Illidan píše: keby mas ivm zvitky kazde 2 sekundy tak by si isiel hlava zvitok hlava zvitok a nedalo by ta ani 10 strigwirov ...
No tak si to chod vyskusat hlavu zvitok hlavu zvitok ze to ide... Netrepal by som tu blbosti keby to nemam odskusane

-Ale ok je tam jeden zadrhel, ze je to asi tak ze nemas 2s pauzu, ale mozno 2,5s cize to mozes za sebou spmovat ale musis mat po kazdej hlave pauzu mozno pol sekundy...

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Netrepal by si blbosti, ale nie je to tak :D:D
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Illidan
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Illidan »

Strigwyr píše:
Illidan píše: keby mas ivm zvitky kazde 2 sekundy tak by si isiel hlava zvitok hlava zvitok a nedalo by ta ani 10 strigwirov ...
No tak si to chod vyskusat hlavu zvitok hlavu zvitok ze to ide... Netrepal by som tu blbosti keby to nemam odskusane

-Ale ok je tam jeden zadrhel, ze je to asi tak ze nemas 2s pauzu, ale mozno 2,5s cize to mozes za sebou spmovat ale musis mat po kazdej hlave pauzu mozno pol sekundy...
nechapem ty ma budes poucovat o klerikovi ?ty mas odohrate asi vsetko na 100% ... zvitok + hlava + zvitok nejde a hotovo uz sa to tu riesilo milion krat nejde to ani v angeliku pri zvysenej mgr tak ma nepoucuj prosim
Leonidus
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leonidus »

Illidan píše:
Strigwyr píše:

nechapem ty ma budes poucovat o klerikovi ?ty mas odohrate asi vsetko na 100% ... zvitok + hlava + zvitok nejde a hotovo uz sa to tu riesilo milion krat nejde to ani v angeliku pri zvysenej mgr tak ma nepoucuj prosim
Chápeš že Strigwir ví všechno !! :D :D :D
Leonidus
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leonidus »

Jinak spíš by mě zajímalo - už jste někdo testoval to brnko na kleru - co to umí atd... :) ( jestli je to jen obdoba rang, war, pal brnka - non fame či to má něco lepšího )... Z čeho to padá ? .)
Bereg Sunrise
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bereg Sunrise »

Obdoba warr/pal, nic závratnýho nečekej.
Pacholek
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pacholek »

Strigwyr píše:

No v jednom ma Strigwyr pravdu, že jestli ma kler robu nebo ne, je uplně jedno :)
Taky by se mi libilo mit větší mageru než mf :P, ktery je mi vesměs k prdu :)
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Pacholek píše:No v jednom ma Strigwyr pravdu, že jestli ma kler robu nebo ne, je uplně jedno :)
Taky by se mi libilo mit větší mageru než mf :P, ktery je mi vesměs k prdu :)
J urcite by bola ta magerka lepsia nez MF... klerik ma byt healer a nie buchna so 100 MF...
-A co sa tyka toho najhlavnejsieho IVM zvitku ho to neovplyvni akurat bude kler hadzat ivm o 1-2 lepsie a str taktiez... A malo by to aj nejaky vacsi zmysel nosit ci uz do pvp tak aj do pvm a nebol by to ziadny preboost lebo v podstate ked kler nebucha (co 95% nebuchaju) je z 99% uplne jedno ci tu robu ma alebo nie kde to u inych povolaniach je tam ten rozdiel citit...

Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

vubec, predstav si jeho reaktiv ete s jinyma vecma, .... 0 dmg od vseho:p jednou sem dostal reaktiv od quest postavy co mela 200 mgr a hodil mi reaktiv... neco jako neproniknutelny:p
Odpovědět