Jezditka, vampiri krystaly
Re: Jezditka, vampiri krystaly
V tom pripade si mel zvolit naprosto odlisny komunikacni kanal, nez je verejne forum.
-
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim,
tenhle problem tu resime od te doby co tu hraju.
Bylo by dobre nezakladat hned nove tema. Doporucil bych dane tema nejdrive vyhledat pomoci vyhledavani v pravem hornim rohu na techto strankach.
Musim jinak rici, ze silne s tebou sympatizuji. Nejradsi bych Acarovi napsal pokazde, kdyz mi zmizne moje jezditko. Jsem vzdy tak nastvany, ze bych nejradsi pozadoval hned dve najednou!
Diky tobe se tu naskyta moznost vyreseni naseho pradavneho problemu. Jsem za to strasne rad. Opet mi vysvitla spetka nadeje, ze mi uz nebude mizet me jezditko.
Oslov prosim spravce herniho serveru Kelevar a popros je, at se ti s nasim problemem pokusi pomoci. Verim, ze vsechny tyto upravy maji sepsane na jejich supertajnem forku a informaci ti rychle predaji. Pro ziskani teto informace se klidne muzes vydavat za spravce jineho herniho serveru, urcite to pomuze!
Slunce v dusi a mir na srdci preje tvuj
Lukas
tenhle problem tu resime od te doby co tu hraju.
Bylo by dobre nezakladat hned nove tema. Doporucil bych dane tema nejdrive vyhledat pomoci vyhledavani v pravem hornim rohu na techto strankach.
Musim jinak rici, ze silne s tebou sympatizuji. Nejradsi bych Acarovi napsal pokazde, kdyz mi zmizne moje jezditko. Jsem vzdy tak nastvany, ze bych nejradsi pozadoval hned dve najednou!
Diky tobe se tu naskyta moznost vyreseni naseho pradavneho problemu. Jsem za to strasne rad. Opet mi vysvitla spetka nadeje, ze mi uz nebude mizet me jezditko.
Oslov prosim spravce herniho serveru Kelevar a popros je, at se ti s nasim problemem pokusi pomoci. Verim, ze vsechny tyto upravy maji sepsane na jejich supertajnem forku a informaci ti rychle predaji. Pro ziskani teto informace se klidne muzes vydavat za spravce jineho herniho serveru, urcite to pomuze!
Slunce v dusi a mir na srdci preje tvuj
Lukas
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
S těmi horizite krystaly jsem to už jednou navrhoval: nejlepší by byla Šperkovnice, a nabití se přelejvala stejně jako třeba u rr 

Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
jezditka nejsou stavene na klamakkovani ale at na nem sedis, tu vysadu sesednuti nasednuti si udelali hraci a taky maji i ty problemy...
Tie horizite by boli super v sperkovnici. Potesilo by nas to urcite viacerych.
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
SPERKovnica. horizite KRYSTAL. rings any bells? no?
ak ich mas prebytok tak ta rad od nich oslobodim. ak mas problem s mamonenim velkeho mnozstva horizitu tak si ho neprerabaj a mozes si stackovat ingoty.
ak ich mas prebytok tak ta rad od nich oslobodim. ak mas problem s mamonenim velkeho mnozstva horizitu tak si ho neprerabaj a mozes si stackovat ingoty.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
...
???
profit
Ale tak mne je jasne, ze to nie je na to. Vseobecne to bolo myslene, ze by trebalo item, ktory by robil s nabitiami horizite to, co sperkovnica robi.Shadowsong píše:SPERKovnica. horizite KRYSTAL. rings any bells? no?
A praveze my sa nebavime o prebytku, ale o tom, ze low horizite s 1-3 nabitiami, a medium s 1 nabitiami uz nema vyuzitie u gangrela.
Coho je velka skoda, pretoze urcite aj kolega vyssie ich ma hrozne vela ako ja, a nema ich ako vyuzit.
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
a to mas toho horizite tak malo ze potrebujes to 1 nabitie low preniest?
how to play gangrel:
...
???
profit
...
???
profit
A proč by neměl mít možnost si to jedno nabití přenést i kdyby těch krystalů měl XY?? Na co si tady hraješ Shadowsongu? Kesemot tu navrhuje věc která už měla bejt dávno hotová a ničemu nevadí. Myslím si že ta možnost přelévání nabití by tu měla být a pevně doufám že bude.
Presne jak hovori Erunno, keby islo o jedno nabitie, tak sa nic nedeje, lenze gangrela mam uz dlho, a tych krystalov s 1-3 nabitiami mam uz plny pytel.Shadowsong píše:a to mas toho horizite tak malo ze potrebujes to 1 nabitie low preniest?
A ano, mam malo horizite, vzhladom na to ze sa ti neoplati odmorfnut stonu inde, ako v high dungu, pretoze inak si v s trate co sa tyka stone nabiti vzdy.
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Jak říkám, udělejte to přes šperkovnice, bude to nejjednodušší 

Papez - The Vampire.