Arianna píše:ja myslim ze misto takovych to vychytavek ktere tu byly jsou a budou by nebylo od veci zase zavrit brany cove jako to bylo cca 2 roky zpet... neprudilo by se tolik z gz tak z venku a kdo by na to pvp chtel vybehnout tak nema do 2 sec kam utect.
Nn toto nie

ked bola zatvorena tak nebola ziadna zabava... Nech je pekne otvorena tj iba dobra vec ...
Dudek píše:nemáš makro na to, aby mu dalo dmg hned jak uvidis ze casti gate? Ja myslim, ze je velkej rozdil v napise Vas Rel Por, a Kal Ort Por. a tak není nic jednoduššiho, než mu tu dmg dat hned,než před ním 20 sekund zdrhat, protože mu dmg dam až pak, nevidíš si do huby.
ty si zase zedol vsewtku pvp mudrost

si fakt amater... Akoze si myslis ked hadze gatu tak ked mu dam dmg tak ju nehodi???
A je v tom rozdiel ale ako som uz pisal si NB a ked mam 20 sekund na DMG tak ju skorej nejaku dam ako ked mam na to 5s vies lebo v pvp ti moze to kuzlo fizznut ty amater

a uz ta neriesim...
Mihal píše:
Ja by som skôr zaviedol v cove banku aj pre modrakov aby sa tam dalo refovat ...
Kludne, ale ta banka musi byt dakde cca +- na skoku lebo to typci ako Empti robili tak ze vybehli a ked ich niekto odstenil tak hned do banky hadzali equip... cize pekne dakde dalej nez mimo gz ju neotvoria...
A mihal, s tou ferovkou to neries nemas pravdu... Behali sme 3 pk aktivne avsak ked sme dostali naprdel viac krat od 10 BHWciek tak co cakas... Myslim ze si dobre spominas ako nas ani 6 pk nestacilo na tolko blue co behalo pred mesiacom... Tak sme sa proste prisposobili nic viac... Preco asi niekto caka v zalohe........