Zneuzivanie recall runy v PvP

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Re: Zneuzivanie recall runy v PvP

Příspěvek od Strigwyr »

Helloween píše:Strigu...už to fakt nehul...... :D :D :D :D

To je fakt nemilé, že ti odkopnou runou viď? Ale že ty se odezdíš a kopneš.....hmmm....hmmm.....
Fakt to už přestaň hulit, pač ti to totálně vymazává a degenuje mozek :twisted: :twisted: :twisted:
To je vsetko na co sa zmozes? :) fakt low post

No ok, keby sa niekto odstenil tak ok fajn nech sa paci ani slovo nepoviem...
Ale to ze niekto skoci cez port kopne, a musi ho niekto 2 parami parnut aby ho ostatok dobehol a kopne ho za 5-10s je proste moc... Ja vacsinou ked mi niekto kope tak si to casujem gmd na 20sec ale ked mi niekto za 5-10 kopne tak...

A neriesilo sa to xy rokov lebo sa to takto predtym malo zneuzivalo... sice to niekto spominal ze mu niekto na pojazde odkopol za 5s ale tak ked to niekto raz za rok spravi ok... ale pravidelne tj moc no :P
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Strigwyr píše: To ze som povedal ze "zachrani equip" bolo myslene obrazne... Proste sa runy zneuzivaju v PvP rychlym KOPom a to je proste "bug"...
Tak toto je dalsi perla nad perly. A mam dalsi bug "Vcera me typek v PvP v lese 5krat fizl kvf o strom a to je proste bug". Uz se prober prosimte. Nikdo to neresil x let a kazdy chapal, ze to je proste soucast hry tak jak je system PvP tady nastaveny, tak nefnukej a snaz se je zabit driv nez kopnou.
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Strigwyr píše:

To je fakt nemilé, že ti odkopnou runou viď? Ale že ty se odezdíš a kopneš.....hmmm....hmmm.....
Fakt to už přestaň hulit, pač ti to totálně vymazává a degenuje mozek :twisted: :twisted: :twisted:

Ale to ze niekto skoci cez port kopne, a musi ho niekto 2 parami parnut aby ho ostatok dobehol a kopne ho za 5-10s je proste moc... Ja vacsinou ked mi niekto kope tak si to casujem gmd na 20sec ale ked mi niekto za 5-10 kopne tak...

A neriesilo sa to xy rokov lebo sa to takto predtym malo zneuzivalo... sice to niekto spominal ze mu niekto na pojazde odkopol za 5s ale tak ked to niekto raz za rok spravi ok... ale pravidelne tj moc no :P
Nikdo nikdy tohle neřešil za těch x let, jen to řešít ty a brečíš tu, protože ti modrák utekl.....toto je fakt....přestaň už prostě brečet a hrej....
Si jako myslíš, že GM tu budou řešit každej tvůj brekot, když tě někdo sjede jak malýho kluka, nebo ti uteče?
já se zmáhat na víc nemusím, protože tu neustále nebrečím jak totální idiot, když mě někdo pojede nebo zdrhne....
Všichni tady z tebe mají tak akorát totální prdel...

Neříkám, že se nebavím nad tvýma postama, ale to je spíš k pláči než k smíchu....
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Sir Artuhr píše:
Strigwyr píše: To ze som povedal ze "zachrani equip" bolo myslene obrazne... Proste sa runy zneuzivaju v PvP rychlym KOPom a to je proste "bug"...
Tak toto je dalsi perla nad perly. A mam dalsi bug "Vcera me typek v PvP v lese 5krat fizl kvf o strom a to je proste bug". Uz se prober prosimte. Nikdo to neresil x let a kazdy chapal, ze to je proste soucast hry tak jak je system PvP tady nastaveny, tak nefnukej a snaz se je zabit driv nez kopnou.
A nikto neriesil chainy a lava bomby roky a co teraz? nemoze sa nieco zmenit?
A niekto neriesil ze sa dungy pojazdievali 9 rokov a teraz sa uz nedaju? nezmenilo sa toho dost?
Tak ja viem ze tebe je to ukradnute lebo stejne by si nikoho nezjazdil ci bude mat tu runu alebo nie, ale mna to teda trapi... Ja chcem pre PK tiez runy za 5k ktore ma kopnu do 5-10s a nebudem sa stazovat a je to...

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Wiliam Vollis
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wiliam Vollis »

brekeke brekeke :)
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Strigwyr píše:

Ty super ubah skiller, co ma makra aji prez ctrl+alt+del, nemáš makro na to, aby mu dalo dmg hned jak uvidis ze casti gate? Ja myslim, ze je velkej rozdil v napise Vas Rel Por, a Kal Ort Por. a tak není nic jednoduššiho, než mu tu dmg dat hned,než před ním 20 sekund zdrhat, protože mu dmg dam až pak, nevidíš si do huby.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Podľa mňa je cely problem v tom, že PK nemaju zarobkovu činnosť. Fer boje, ktoré tak PK strašne chceli, sa vytratili, lebo na každú skupinu naletia zo zalohy dalšie 4 pk ... a kedže modraci nie su samovrahovia a hlupy tak 5 modrakov (nepočítam tych modrakov čo su kamarati pk a ich špehovia) nevybehne na 8 pk ... takže chudatka pk nemaju koho zabijat a ked niekoho najdu a aj ten 8 pk utečie tak to je už na zaplakanie a napísanie topicu :). A možno prispel k tomu aj fakt, že najlepšia pvp skupina pvp skoro ani nebeha ;), takže sa musia spamatat aj z faktu, že nie su už najlepší a top skill;)
Wiliam Vollis
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

to bude za chvili aj "ten modrak mi utekl do guard zony" tak chcem zrusit guardy ve vsech mestech at muzou pk zabijet vsude ne? :)
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

ja myslim ze misto takovych to vychytavek ktere tu byly jsou a budou by nebylo od veci zase zavrit brany cove jako to bylo cca 2 roky zpet... neprudilo by se tolik z gz tak z venku a kdo by na to pvp chtel vybehnout tak nema do 2 sec kam utect.
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Arianna píše:ja myslim ze misto takovych to vychytavek ktere tu byly jsou a budou by nebylo od veci zase zavrit brany cove jako to bylo cca 2 roky zpet... neprudilo by se tolik z gz tak z venku a kdo by na to pvp chtel vybehnout tak nema do 2 sec kam utect.
:) ale to by pk nemali fame lebo by nemohli zabijat afk hračov v cove ... :D. A viac prudia PK modrakov ako naopak :), teda čo som si ja všimol ked tam som ... A stratila by sa ti tvoja oblubena PVP zabavka za ranga ;) :D.
Ja by som skôr zaviedol v cove banku aj pre modrakov aby sa tam dalo refovat ...
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Arianna píše:ja myslim ze misto takovych to vychytavek ktere tu byly jsou a budou by nebylo od veci zase zavrit brany cove jako to bylo cca 2 roky zpet... neprudilo by se tolik z gz tak z venku a kdo by na to pvp chtel vybehnout tak nema do 2 sec kam utect.
Nn toto nie :D ked bola zatvorena tak nebola ziadna zabava... Nech je pekne otvorena tj iba dobra vec ...
Dudek píše:nemáš makro na to, aby mu dalo dmg hned jak uvidis ze casti gate? Ja myslim, ze je velkej rozdil v napise Vas Rel Por, a Kal Ort Por. a tak není nic jednoduššiho, než mu tu dmg dat hned,než před ním 20 sekund zdrhat, protože mu dmg dam až pak, nevidíš si do huby.
ty si zase zedol vsewtku pvp mudrost :D si fakt amater... Akoze si myslis ked hadze gatu tak ked mu dam dmg tak ju nehodi???
A je v tom rozdiel ale ako som uz pisal si NB a ked mam 20 sekund na DMG tak ju skorej nejaku dam ako ked mam na to 5s vies lebo v pvp ti moze to kuzlo fizznut ty amater ;) a uz ta neriesim...
Mihal píše: Ja by som skôr zaviedol v cove banku aj pre modrakov aby sa tam dalo refovat ...
Kludne, ale ta banka musi byt dakde cca +- na skoku lebo to typci ako Empti robili tak ze vybehli a ked ich niekto odstenil tak hned do banky hadzali equip... cize pekne dakde dalej nez mimo gz ju neotvoria...

A mihal, s tou ferovkou to neries nemas pravdu... Behali sme 3 pk aktivne avsak ked sme dostali naprdel viac krat od 10 BHWciek tak co cakas... Myslim ze si dobre spominas ako nas ani 6 pk nestacilo na tolko blue co behalo pred mesiacom... Tak sme sa proste prisposobili nic viac... Preco asi niekto caka v zalohe........
Naposledy upravil(a) Strigwyr dne 23.04.2012 12:34:46, celkem upraveno 1 x.

Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Strigwyr píše:
Nn toto nie :D ked bola zatvorena tak nebola ziadna zabava... Nech je pekne otvorena tj iba dobra vec ...
Ale běda, jak ti někdo uteče co? To hned tady brečíš....bééééé on mi utekl......bééééé ona má chainy.....béééééé.....dal mi IK...bééééé kopl za 5s(bug)...bééééé... chlape už se fakt prober....
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Helloween píše:Ale běda, jak ti někdo uteče co? To hned tady brečíš....bééééé on mi utekl......bééééé ona má chainy.....béééééé.....dal mi IK...bééééé kopl za 5s(bug)...bééééé... chlape už se fakt prober....
No myslim, ze ty by si sa mal prebrat. Co ty mas do pvp topikov co pisat? :) Nic o tom nevies si amater mas nachodene yomo a decak ok...
btw: uz je zachvilu 1 hodina, mas nakrmene slepice? a myslim ze aj kravy potrebuju podojit tak utekaj ty farmar :)

- Opravit bug recall runy v pvp a hned bude situacia v pvp lepsia.

Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Strigwyr píše:
Helloween píše:Ale běda, jak ti někdo uteče co? To hned tady brečíš....bééééé on mi utekl......bééééé ona má chainy.....béééééé.....dal mi IK...bééééé kopl za 5s(bug)...bééééé... chlape už se fakt prober....
No myslim, ze ty by si sa mal prebrat. Co ty mas do pvp topikov co pisat? :) Nic o tom nevies si amater mas nachodene yomo a decak ok...
btw: uz je zachvilu 1 hodina, mas nakrmene slepice? a myslim ze aj kravy potrebuju podojit tak utekaj ty farmar :)

- Opravit bug recall runy v pvp a hned bude situacia v pvp lepsia.
Opravdu jediný na co se zmůžeš ty? :twisted: Všichni sou amatéři, ale tobě uteče každý njůbas :twisted: :twisted: :twisted:
Se z tebe fakt pochčiju :D
Smoking
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smoking »

Proč už ti nezakážou postovat na forum, co post to perla.... :lock:
Latos
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Latos »

Strigwyr píše:.............od 10 BHWciek tak co cakas......

Sem rád, že jsi uznal. My už víme, že jsem top PVPeři, ale ještě nikdo nám neřekl, že každý z nás vydá minimálně za dva *zamáčkl slzu dojetí*
Merlin Clerik [>BHW<] - Komu se to nelíbí, ať mi p**** políbí
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Zrušte všechny PK a situace v PvM bude o hodně lepší. (To je jako Strigwyrův názor, jenom opačně, schválně, kdo dostane víc lajků)
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Wiliam Vollis
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

navrhuju zrusit guardy a gurad zony vsude a zakaz noseni a kouzleni pro modraky! :D bude to pak pro pk fer ne? :D
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Wiliam Vollis píše:navrhuju zrusit guardy a gurad zony vsude a zakaz noseni a kouzleni pro modraky! :D bude to pak pro pk fer ne? :D
Max pro Striga, kterej za to lobuje od prvopočátku :twisted:
Latos
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Latos »

Wiliam Vollis píše:navrhuju zrusit guardy a gurad zony vsude a zakaz noseni a kouzleni pro modraky! :D bude to pak pro pk fer ne? :D

Si blbý... ?? Moc práce a málo užitku. Podle striga ty runy nejsou v pořádku... pojďme je tedy předělat. Každá runa kopne ke Strigowi domů na IK plošku a pak mu přeskládá equip dotyčnýho do securky.... jo a 5 sekund je moc... změnil bych to na vteřinu, aby nemusel dlouho čekat...
Merlin Clerik [>BHW<] - Komu se to nelíbí, ať mi p**** políbí
Odpovědět