NB Runa

Vaše nápady a návrhy
Rza
Inkless
Inkless

Re: NB Runa

Příspěvek od Rza »

Zvazuje sa tato moznost, ktora by iba ulahcila hru?
dufam teda ze to neni moc op poziadavka
:)
Growin' up as a Brooklyn baby
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

Ja bych byl spis pro aby nb runa sla pouzit v pripade ze ma clovek nabitou cestovni knihu, travel book rune book... V dnesni dobe kdy spousta lidi ma domky ze soch v ruznych koutech sveta a kdyz napr nekde umru a nemam penize v bance musim nekoho otravovat at mi da na port apod...

Kazdopadne gate by taky nebyla na skodu...Klidne at je ten port drazsi treba 100 regu od kazdeho na port pokud to jde udelat

Trochu mimo diskuzi ale nechce se mi zakladat novy topik...z jakeho duvodu se vubec rusily u bank porty do Delu?
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Arianna píše:Trochu mimo diskuzi ale nechce se mi zakladat novy topik...z jakeho duvodu se vubec rusily u bank porty do Delu?
Si nestretol bandu pk z LAWu stojacich okolo portu a hadzucich KVF na kazdeho kto doportil? V pripade ak stihol gards sup do portu a ak ne sup full :D
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

Severka píše:
Arianna píše:Trochu mimo diskuzi ale nechce se mi zakladat novy topik...z jakeho duvodu se vubec rusily u bank porty do Delu?
Si nestretol bandu pk z LAWu stojacich okolo portu a hadzucich KVF na kazdeho kto doportil? V pripade ak stihol gards sup do portu a ak ne sup full :D
hehe tak to fakt ne...ale je videt ze to byli kluci koumavi :)...
Wlern
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wlern »

Taky by se mi líbila možnost nabít runu na 1 nabití dopředu... Popř. nějak to poresit jinak... napr - pokud ma postava vahu pod XY, port zadarmo... ;-)
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Rza
Inkless
Inkless

Příspěvek od Rza »

Tieto diskusie nemaju vobec ziadny zmysel.
NB RUNA ma teraz len 50% potencionalneho vyuzitia, dovolim si povedat ze nascriptit to trva tak maximalne 10 minut
...iba lenivy
Growin' up as a Brooklyn baby
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Není v plánu cokoliv s runou měnit.
Agramon
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Agramon »

Dá se ještě nějak přejmenovat Gate runa? Když na ní jen poklikám, tak hodí hned gate..
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

na premenovanie gate runy sluzi rune toolkit. najdi si sikovneho crafta
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Agramon
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Agramon »

Myslím že by ta gate stála ještě za úvahu. Nejen kvůli podnětům zde uvedeným, ale jsou i další.. např. co když bude chtít po dungu vzít k sobě členy výpravy na dělení lootu, nebo je bude z jakéhokoli jiného důvodu přepravit k sobě? Může si to marknout do Travel booku, ale k čemu má pak nb runu.. důvody PRO jsou, rád bych znal i ty PROTI ale nic mě nenapadá..

Případně by se to mohlo řešit poplatkem, nebo questem, který by po dokončení gate na nb runu přidal..
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciatronic »

sem pro ale dal bych tam nějakej quest možná ještě obtížnejší než je imp aby to neměl každej protože je to přeci jen nb item a ty jsou hodně cenné jejich vlastnosti
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

alebo si za 6k kup recall runu...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Agramon
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Agramon »

aby suplovala roli NB runy, a skutečnou trashnout? to jaksi nic neřeší.. nebo na co bych si měl pořizovat recall runu? Když už něco tak spíš tu červenou za 50k, ale ty mám v baráku, marknutý na X míst... pochybuju že je někdo nosí jen tak po kapsách a přesouvá se pomocí nich domů do baráku..
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciatronic »

Agramon píše:aby suplovala roli NB runy, a skutečnou trashnout? to jaksi nic neřeší.. nebo na co bych si měl pořizovat recall runu? Když už něco tak spíš tu červenou za 50k, ale ty mám v baráku, marknutý na X míst... pochybuju že je někdo nosí jen tak po kapsách a přesouvá se pomocí nich domů do baráku..
recall runa umí víc než jen kopnout ale to by si musel zkusit než tu něco plácat
Polarka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Polarka »

Ciatronic píše:
Agramon píše:aby suplovala roli NB runy, a skutečnou trashnout? to jaksi nic neřeší.. nebo na co bych si měl pořizovat recall runu? Když už něco tak spíš tu červenou za 50k, ale ty mám v baráku, marknutý na X míst... pochybuju že je někdo nosí jen tak po kapsách a přesouvá se pomocí nich domů do baráku..
recall runa umí víc než jen kopnout ale to by si musel zkusit než tu něco plácat
Ano, ak nedungujes s PK kamaradama, tak mat u seba recall runu je super... a 6k neni zrovna moc. No a s PK mas hold travel book alebo tahat gate runu za 50k.. Alebo kaslat na pk, nech sa dostanu k tvojmu domku ako chcu a ak to nezvladnu, aspon bude vacsi loot pre teba )
Odpovědět