dufam teda ze to neni moc op poziadavka

Si nestretol bandu pk z LAWu stojacich okolo portu a hadzucich KVF na kazdeho kto doportil? V pripade ak stihol gards sup do portu a ak ne sup fullArianna píše:Trochu mimo diskuzi ale nechce se mi zakladat novy topik...z jakeho duvodu se vubec rusily u bank porty do Delu?
hehe tak to fakt ne...ale je videt ze to byli kluci koumaviSeverka píše:Si nestretol bandu pk z LAWu stojacich okolo portu a hadzucich KVF na kazdeho kto doportil? V pripade ak stihol gards sup do portu a ak ne sup fullArianna píše:Trochu mimo diskuzi ale nechce se mi zakladat novy topik...z jakeho duvodu se vubec rusily u bank porty do Delu?
recall runa umí víc než jen kopnout ale to by si musel zkusit než tu něco plácatAgramon píše:aby suplovala roli NB runy, a skutečnou trashnout? to jaksi nic neřeší.. nebo na co bych si měl pořizovat recall runu? Když už něco tak spíš tu červenou za 50k, ale ty mám v baráku, marknutý na X míst... pochybuju že je někdo nosí jen tak po kapsách a přesouvá se pomocí nich domů do baráku..
Ano, ak nedungujes s PK kamaradama, tak mat u seba recall runu je super... a 6k neni zrovna moc. No a s PK mas hold travel book alebo tahat gate runu za 50k.. Alebo kaslat na pk, nech sa dostanu k tvojmu domku ako chcu a ak to nezvladnu, aspon bude vacsi loot pre teba )Ciatronic píše:recall runa umí víc než jen kopnout ale to by si musel zkusit než tu něco plácatAgramon píše:aby suplovala roli NB runy, a skutečnou trashnout? to jaksi nic neřeší.. nebo na co bych si měl pořizovat recall runu? Když už něco tak spíš tu červenou za 50k, ale ty mám v baráku, marknutý na X míst... pochybuju že je někdo nosí jen tak po kapsách a přesouvá se pomocí nich domů do baráku..