Vampire

Odpovědět
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Re: Vampire

Příspěvek od Shadowsong »

prave o tom pri tom tremere mystiku islo. podporit jeho kuzlenie za "cenu" aktivity na poli kde sa az tak dobre nepohybuje. inak povedane si musis cestu k tomu velkemu manapoolu presekat. a staty su trosku moc na mystik. ked uz, tak cisto skilly. a ked uz skilly, tak by som tomu skor dal eval int a rezisty. tremere uz ma tej magery az az...

skor je otazne co by sa urobilo gangrelovi ked je to teraz v podstate morf only char. videl by som to bud na nieco v style macacieho drapu s abilitou podporujucou morf (napr pri smrti by sa vedel za 5k karmy vratit z toho posmrtneho morfu do formy ktoru mal pred smrtou) alebo stit, ktory by vedel gangrela podporit v tych krizovych situaciach kedy by sa mu hodila ludska forma. napr ze by s nasadenim stitom vedel hodit ress zo zvitku s timerom vela vela moc, ale to by malo asi strasne malu vyuzitelnost. takze asi nejaka ta abilitka do morfu jedine...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Edward Cullen
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Edward Cullen »

koukam na taktiku a znovu (jiz po druhe) mi take bugla na 80% page sem psal...
Kandown
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kandown »

Jak ja vidím Tremere vampa.

PvP super.. zábavné, hrateľné, v pohode..
PvM nehrateľné.. Low dmg, vysoký miss (tzn low dps), slabá schopnosť prežiť (oproti ostatným povolaniam) - od wyverny v cove som dostal za 160 napríklad..

Pokiaľ človek chce hrať tremera v PvP, potrebuje imunitu, pokiaľ chce imunitu, musí chodiť dungy a jediná šanca, ako reálne si nazbierať nabitia do fire imunity (nakoľko to žere 4 nabitia) je ísť humana a pogovať a aj tak bude s dmg ďaleko vzadu za ostatnými a bude sa len viesť.. ale je to lepšie, ako tremere morf.. :roll:

Mám tento názor len ja, alebo je tu aj niekto, komu sa ten tremere morf páči? okrem songa, ktorý mal furt 300hp ;)
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

Tremer neni spatnej do pvm (na low a stredni dungy, z top dungu je dobrej do elementalu), jen musis umet vyuzivat jeho prednosti.
Je nezavislej na fame, ma pres 80 AR i s 0 fame. Ma nekonecny mnozstvi summu(nikdy nedojdou sloty). Para, Parafield, Ress ze svitku. Port z hlavy - nevyslapes pasti. 100 steath - v krizovce si hidnes a popojdes pryc a neodhidnou te pasti. Manavampem si muzes delat moc pekny preboosty hp. Blesk, PCW...
Tremere morf jsem zkousel jen jednou, ale docela me to bavilo. S lordem, boostama a GS jsem mel cca 230 str, 50-60int. Dost toho pak ustoji, muze mlatit a ma dost many na plnohodnotny kouzleni. S tema preboostama od manavampu se pak klidne k tem 300 hp dostanes.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
cermi
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od cermi »

tremer vamp je uplne luxusni suport do pvm, jen to zbytek vypravy neoceni a furt remcaji, ze nic nedelas :p
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

pozeram si tak stare scriptove novinky a vidim ze
19.2. Acar píše:- oprava padani taktiky u brujaha s mystikem
uz dvaja sme sa tu stretli co nam ten skill padol na 80. to ze sa gms nevyjadruju ku kazdemu (ziadnemu) navrhu hracov na to sme si zvykli. nemozete vzdy vsetko hned precitat a vzdy hned na vsetko odpovedat. ok...
bolo by ale fajn vediet ci mozme mystiky bez strachu pouzivat, alebo ci mame ratat s tym ze tam je stale nejaky skryty rarasek co robi zlobu a my mame teraz velke mysticke tazitka. ak moc otravujem tak sa ospravedlnujem ale som lama co furt niekde lahne a potrebujem nejako nabrat fame :p

a este som nasiel toto
11.12.11. Okrok píše:- cena za stone humana snizena na 4 nabiti, 3 pro klan Brujah
som brujah a morfujem stone humana za 4...
Naposledy upravil(a) Shadowsong dne 17.04.2012 00:28:33, celkem upraveno 1 x.
how to play gangrel:
...
???
profit
Illidan
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Illidan »

cermi píše:tremer vamp je uplne luxusni suport do pvm, jen to zbytek vypravy neoceni a furt remcaji, ze nic nedelas :p
ale ty delas v tom dungu neco ... slapes arachov !
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

ked uz je tam ta pauza na pouzivanie bomb podla arms lore tak som si povedal ze si to maxnem a podarilo sa mi vysvihnut sa na 65,3 real. podla stranok by som mal mat hornu hranicu 65 a oprava statov mi to nezarovnala. co s tym? chyba na postave alebo na webstranke? napisal som si uz aj page

a tiez by som vas chcel poprosit o vyjadrenie k predoslym otazkam ohladom bugujucich mystikov a imunky co zerie o 1 nabitie viac ako ma, vid post vyssie.

dakujem
how to play gangrel:
...
???
profit
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Překročeny skilly přes max, pokud máš max pod 100, se zarovnávají časem ,savem apod... při sparryingu není problém udělat za 1 den nonstop treningu klidně o 3% healu navíc, to neřeš to se srvoná :)
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

jj uz sa to zrovnalo. ja len ze som to robil v noci a rano byva save tak som myslel ze tam je nejaka chyba ako s tou taktikou (na ktoru by sa mi uz mohol niekto ozvat. alebo sa mam bat davat si na seba klanovu serpu a mystik?). najlepsie bolo ze sa to zrovnalo par minut pred tym ako za mnou dosiel kvido, ktoremu by som tu chcel este raz velmi pekne podakovat za jeho ochotu a aktivny pristup k hre.
how to play gangrel:
...
???
profit
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Klan Brujah (specializovaný!) stojí imunita 3 nabití. Ve skriptech není nic co by napovídalo tomu, že mystik buguje taktiku, chyba bude jinde.
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

dakujem. v novinkach si pisal klan brujah tak som myslel ze to plati pre kazdeho co presiel skuskou troch bratov. a sorry ze som taky otravny ale myslim to len v dobrom o:]
how to play gangrel:
...
???
profit
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Ocroc píše:Klan Brujah (specializovaný!) stojí imunita 3 nabití. Ve skriptech není nic co by napovídalo tomu, že mystik buguje taktiku, chyba bude jinde.
Hm ,takže ten začinám být brujah overboost. A Tremer jde tak akorát do kytek.
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Změnou která je už od půlky prosince (tz od posledního předělávání specializací) ?
Kandown
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kandown »

Dekujeme za fire imunitu.. 8)
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Nie ze by som to chcel nahanat, ale ked sa brujahovi znizila spotreba fire imunky, tak co termer? Mozno ze som taku novinku iba prehliadol alebo este taka neni/nebola/nebude...

Inak - dala by sa dat vampovi - tremerovi/brujahovi abilitka nejaky vampire strike?

-Nieco ako LD... Naporti a hned buchne 1 ranu :) (z doty blink strike) cize bud hitne alebo missne... manacost - 60, CD 1 minuta, cast time ako 7-8 kruh :P to by bolo kopec srandy 8)
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Edward Cullen
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Edward Cullen »

po zmene uplne prvni cena byla 9 pro brujah a 10 pro tremer a ted je to 3 brujah 4 tremer
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Edward Cullen píše:po zmene uplne prvni cena byla 9 pro brujah a 10 pro tremer a ted je to 3 brujah 4 tremer
jj to viem to bola prehanka jak slak... Ale tak uz dlho bolo 4:4 teraz je to 3:4 len neviem preco sa hlavne tomu tremerovi ako takmer pure pvp postave kde sa umiera kazdy den neznizi na 1 alebo 0 ...

Ako GM vraveli, chceli aby v pvp behali postavy ktore behali menej... a uplne najmenej behal vamp a teraz toto ho absolutne nezatraktivnilo...
Vsak aj ked bol tremer a imunka stala este 1 nabitie (myslim ze to bolo este vtedy tak) tak sa skoro ani nebehaval ... Cize permanentna fire imuna pre tremera by mala byt samozrejmostou... Aj by som si ho zahral ale po x smrtiach ist dung nebodaj po 1 tak to ho nikto nebude behavat...
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Myslím, že není pro tehle server nejdůležitější nastavení, aby se ta postava běhala v PvP. Už to pocop, že to vaše hrabání mamonu na lidech, který to absolutně nezajímá, není pro server životně důležitý.

Mimochodem, někdy kolem 20.2. vyhrožovals, že jestli se něco nezmění, tak budeš do měsíce pryč a dneska je 20.4.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

ty uz pochop ze pvp nieje len o pojazdoch ale o ludoch co to pvp bavi, hraju ho v pvp zonach a hraju ho medzi sebou.
evidentnym dokazom ze je tu niekto pozadu je aj fakt ze dnes je 21. a nie 20. ako si pisal.

a pvp sa s vampom dalo hrat bez imunky aj pred subclassmi. navyse clovek co vie hrat pvp za upira ma sancu umriet jedine sam proti obrovskej presile. a aj to hovorim len o sanci umriet. ja som bol pvp hrac vzdy podpriemerny (a aj to sa uz precenujem) a s tremerom bolo to pvp strasne lahke. a to sa vam teraz pridali este aj pog zvitky.
how to play gangrel:
...
???
profit
Odpovědět