Jazditka
Re: Jazditka
Tak to ja zase chapu, ze kdyz je chaba ucast ohledne te bedny v cechu, tak se zkusi jina motivace
Mohu se zeptat hráčů co zde pišou kolik znali starých spawnů jezdítek?Pheme píše:Tak to ja zase chapu, ze kdyz je chaba ucast ohledne te bedny v cechu, tak se zkusi jina motivace
na současné fatální situaci týkající se respů se snaží přiživit i různí podvodníčci
prodávají falešné pozice respů
btw není to nějaké porušení pravidel?

Tie info o respoch boli vo FDD, chcelo by ich to dat do ICE do pokladu lebo FDD nevybere kazdy 

PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Za stara asi kolem 8 spawnu lama/kůň a asi 5 zost.
„Každý člověk žije z práce, ale ne každý ze své.“ (Oldřich Fišer )
zostiku bolo 7 +- (1x ils, 1x del, 3x papua, 1x majak, 1x u wispu)Mianek píše:Ja mival okolo 10 spawnu lama/kun a 5 zostiku
To byla jen moznost, nikoliv nutnost. Jiny zpusob jak dostat do sveta resp novej. Zadna tragedie z toho delana neni.
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Tím že zamezíte přísun jezdítek nedonutíte ty co je maj nasyslený k tomu aby je prodaly,spíše naopak...
Správce charity válečníků
ale jo, ale prodají je za 4x-5x ceny.. čili ti co to "zavinili" na to vydělají nejvíc.. co mě to jen připomíná 

Zvíře se dá tamnout od x, pokud mám skill x+y, tamnu ho vždy na první pokus. Kůň má střední hodnotu 45, y tu bylo někdy, někde napsáno tuším, že to je 20. Tzn. asi od 65 ho tamnu vždy na první pokus. Můj skill je 100. Před novým systémem jsem je tamoval vždy na první pokus. Teď se mi stává, že je těch pokusů víc. Moje otázka: Zvyšovala se nějak nutná hodnota na tamnutí koně? Nebo něco jiného se měnilo? Nebo jsem jen někde něco poplet?
„Každý člověk žije z práce, ale ne každý ze své.“ (Oldřich Fišer )
U menšího procenta zvířat včetně jezdítek se tohle stávalo i dřív.
Kontakt: ICQ 727 506 222 nebo PM zde na foru
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
No když už padla tahle otázka, měl bych podobnou, neměnilo se něco u orna? na to že mám skill skoro 100, tak blbýho orna tamuju dýl jak zosta a i mustanga...Grim píše:U menšího procenta zvířat včetně jezdítek se tohle stávalo i dřív.
A to nemluvím ani o tom, že se plaší každej den...
Nemenilo se obecne nic s nastevnim tamingu vsech zviratek. Ale pravdou je, ze tam je celkem velka oscilace hodnot.Helloween píše:No když už padla tahle otázka, měl bych podobnou, neměnilo se něco u orna? na to že mám skill skoro 100, tak blbýho orna tamuju dýl jak zosta a i mustanga...Grim píše:U menšího procenta zvířat včetně jezdítek se tohle stávalo i dřív.
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Aha, to bude asi ono......pač ten Orn je teď nejtupějšíAcarus píše:Nemenilo se obecne nic s nastevnim tamingu vsech zviratek. Ale pravdou je, ze tam je celkem velka oscilace hodnot.Helloween píše:No když už padla tahle otázka, měl bych podobnou, neměnilo se něco u orna? na to že mám skill skoro 100, tak blbýho orna tamuju dýl jak zosta a i mustanga...Grim píše:U menšího procenta zvířat včetně jezdítek se tohle stávalo i dřív.

Situace není nikterak fatální, pouze se tu odráží to co vy (jakožto hráči) jste ochotni udělat sami pro sebe.Agramon píše:na současné fatální situaci týkající se respů se snaží přiživit i různí podvodníčciprodávají falešné pozice respů
btw není to nějaké porušení pravidel?
Prodávání falešných respů no.. důvěřuj, ale prověřuj.
No hlavně je taky vidět, co jste ochotny vy (jakožto GM) udělat pro hráče. Seberete respy všech jezdítek a začnete je přidávat pouze za odevzdání 2 tis klamáků. To aby jsme se dostali na těch 10 koni/lam a 5 zostu bude potřeba 30 tis klamáků. Vlastně teď už jen 26 tisQvido píše: Situace není nikterak fatální, pouze se tu odráží to co vy (jakožto hráči) jste ochotni udělat sami pro sebe.
Prodávání falešných respů no.. důvěřuj, ale prověřuj.

Co par respů přidat za nějaké questy? Vybití nějakého podzemí z kterého by se osvobodilo pár jezdítek, které by se po osvobození rozutekli do světa, s tím že by je stálé hlídali guardi.
Nebo druhá varianta, ostrý taming ať přidává skill a klamáků bude dost.
Může tady někdo kompetentní odpovědět proč vůbec se sebrali všechny respy? Proč toto nešlo udělat hned na guardy respů a vynucuje se tu aktivita hráčů tamovaním klamáků? To tu budem už hrát jen tak že buď budem chodit pěšky, nebo budem tamovat klamáky?
Legie (navzdy!!)
Odpovědi na tvoje otázky jsou v topicu.