Spiky a mini-lagy
Spiky a mini-lagy
Hojte, mám trable s plynulým chodem UO. Mám nainstalovanou Modain's Legacy, používám Phoenix a při hře mi to podivně laguje. Bliká mi kurzor, místo toho, aby plynule jel a čím víc vzruchu je na obrazovce, tím je to silnější až do fáze, kdy z toho mám skoro slide-show - ale to když je na obrazu třeba 30 hýbajících se věcí a já sám běhám. Počítač mám Toshibu Qosmio, net taky dobrej, takže v tom by problém být neměl. Hraju čistě pvp a běhá se s tím strašně špatně, při duelu s prkskem mi kolikrát zmizne za strom a já to vím fakt o oůl sekundy později. Jakoby to občas vynechávalo nějaký framy. Frame limiter mám přitom nastavenej na max. Nevíte co s tím? Pomohla by jiná verze UO?
E: spřažení a prioritu jsem taky zkoušel, chvíli dobrý, ale po chviličce zase bez efektu.
E: spřažení a prioritu jsem taky zkoušel, chvíli dobrý, ale po chviličce zase bez efektu.
Re: Spiky a mini-lagy
Tim myslis FPS Limiter v phoenix? Jestli ano, co tam mas nastavene? Dela ti to jen pri pouzivani phoenix, nebo i yoko, cisty client?Beruska píše: Frame limiter mám přitom nastavenej na max
Jo, myslím FPS limiter - mám ho Disabled. No a teď jsem to zkoušel a dělá mi to i na obyč clientu...
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Skus Alt+enter zvětšit na celou obrazovku, tohle dělalo intro u Second Age... A pak dej znova Alt+enter
-
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
v options si skus vypnout(zapnout) run mouse in a separate trhead
Díky za rady, ale nic z toho nepomáhá :-/ zkusím asi reinstall... se kterou verzí máte nejlepší zkušenost prosím?
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Second age, mondain's legacy, Lord Blackthorn's Revenge, jiný sem nepoužíval....Beruska píše:Díky za rady, ale nic z toho nepomáhá :-/ zkusím asi reinstall... se kterou verzí máte nejlepší zkušenost prosím?
Ovšem 100% která mě nikdy nezradila je mondain's legacy
Sakra, tu zrovna mám :-p ještě jsem slyšel dobrý ohlasy na Golden age...?
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
tu sem nikdy nepoužil takže tu nevímBeruska píše:Sakra, tu zrovna mám :-p ještě jsem slyšel dobrý ohlasy na Golden age...?
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
ja som mal originalku renaissance a na tej mi to slapalo najlepsie.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
já jedu na Golden Age. A dupe .... spíš jde o to , na jaké nemravné stránky kdo a kde kouká.
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
To se ozval ten pravejMiki píše:já jedu na Golden Age. A dupe .... spíš jde o to , na jaké nemravné stránky kdo a kde kouká.

Tak teď už mě asi definitivně nenávidí celej můj kompl... při načítání Phoenixu se mi to sekne a nejde lognout... stalo se mi to párkrát ještě před reinstallem. Zvláštní je, že mám 2 verze feny a obě dvě to dělají. A jednou tak z 20 pokusů, třeba po restartu počítače, to logne... pak už ne...
bože co mám dělat? Client šlape normálně...

- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Nemáš nabořenej systém? něco s grafikou? Tohle bych spíše tipoval na problémy s PC, ne s UOBeruska píše:Tak teď už mě asi definitivně nenávidí celej můj kompl... při načítání Phoenixu se mi to sekne a nejde lognout... stalo se mi to párkrát ještě před reinstallem. Zvláštní je, že mám 2 verze feny a obě dvě to dělají. A jednou tak z 20 pokusů, třeba po restartu počítače, to logne... pak už ne...bože co mám dělat? Client šlape normálně...
Jak se poznají problémy s grafikou? :-p všechno ostatní mi normálně šlape...Helloween píše:Nemáš nabořenej systém? něco s grafikou? Tohle bych spíše tipoval na problémy s PC, ne s UOBeruska píše:Tak teď už mě asi definitivně nenávidí celej můj kompl... při načítání Phoenixu se mi to sekne a nejde lognout... stalo se mi to párkrát ještě před reinstallem. Zvláštní je, že mám 2 verze feny a obě dvě to dělají. A jednou tak z 20 pokusů, třeba po restartu počítače, to logne... pak už ne...bože co mám dělat? Client šlape normálně...
-
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj bez feny čistý client ide lognúť?? Ak áno nelaguje?
Ahoj, jde lognou a jede naprosto plynule...Night Warrior píše:Ahoj bez feny čistý client ide lognúť?? Ak áno nelaguje?
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
A tvůj OS? kolikatibitovej?Beruska píše:Ahoj, jde lognou a jede naprosto plynule...Night Warrior píše:Ahoj bez feny čistý client ide lognúť?? Ak áno nelaguje?
To se zjistí jak? Mám to nainstalovaný v Program Files (x86) - tam to má prej být, pokud mám 64bitovej... a já mám dojem, že asi mám ten... (sory, jsem fakt antitalent na toto)Helloween píše:A tvůj OS? kolikatibitovej?Beruska píše:Ahoj, jde lognou a jede naprosto plynule...Night Warrior píše:Ahoj bez feny čistý client ide lognúť?? Ak áno nelaguje?
-
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj pokiaľ exisutje v tvojom počítači Program Files(x86) tak máš 64 bitový systém.. otázka ale znie.. nepridával/a si nejaký script/plugin alebo máš nainštalovanú v počítaci knižnicu .Net 4.0?? ak nie stiahneš na http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=182804