Ne. Shaman může jít v člověku.erunno píše:Budeli dung přestavěn bude konečně umožněno pro shamany morfovat ve fire?
Fire
Re: Fire
Otázku bastetů a ww teprve řeším. Rozhodně pokud tam budou mít povolený vstup, tak budou nějakým způsobem omezeni.
Nechci prudit ale VAMP má na morfování Questík proč nedáte stejnou možnost Shamanům. A k argumentu že shamana může jít v člověku odpovím ale to vamp taky. Dokonce i gangrel.Qvido píše:Ne. Shaman může jít v člověku.erunno píše:Budeli dung přestavěn bude konečně umožněno pro shamany morfovat ve fire?
Vaše nápady mi můžete napsat na icq, případně Pmkou zde na forku.
Dungeonem prošla uklidová četa.
Dungeon je opět v provozu, případné "bugy" a chyby mi prosím hlašte na icq.
V dungeonu proběhne ještě pár malých úprav o kterých budete informováni. Do odvolání platí přísný ZÁKAZ vstupu pro bastety a werewolfy, pokud jste náhodou už do dungeonu vstoupili, tak jej urychleně opusťte.
30. dubna 2012 projde dungeonem smrt.
30. dubna 2012 projde dungeonem smrt.
Muzu se zeptat jaky je obecne plan vyklizeni? Jestli mesicne, po uplnku, atd.
Vždy poslední den v měsíci bude vyklizení.
- Edward Cullen
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
pri odchodu z fire mi to smazalo klicek od rakve... hadam ze to neni umyslne kdyz pri vstupu mi ho to nesmazalo 0x00059815
Zítra se na to podívám.Edward Cullen píše:pri odchodu z fire mi to smazalo klicek od rakve... hadam ze to neni umyslne kdyz pri vstupu mi ho to nesmazalo 0x00059815
Tak jsem prosel fire...takovej to byl peknej dungeon a takovej se to z nej stal brak ted po predelavce .... zbytecny nesmysly klerici proresovali 2,5k band (to jsme brali skoro 3x vic band nez obvykle) zadny bandy po ceste aby si clovek doplnil, vsude debilni haluz pasti ktery slapou vsichni (hlavne v mistech kde nejde kouzlit.) za celej dang padl +5 fork a v lokaci +9 hammer poklad za 6h pruchod ani nestal, cela vyprava zpruzena, znudena, znechucena a 90% lidi reklo ze je do fire nikdo nikdy nedostane ....
Skoda urcite to ted uz nepovazuju za stedni dung.casove to vyjde jako delsi desp/rise a lootove to tomu neodpovida vubec aspon co si myslim.
Celkove musim usoudit ze predelavka se podle meho nazoru vubec nepovedla byl bych klidne pro navrat stareho dobreho fire ... podle me tohle co je z toho ted nestoji nikomu za to to jit znova ...
Skoda urcite to ted uz nepovazuju za stedni dung.casove to vyjde jako delsi desp/rise a lootove to tomu neodpovida vubec aspon co si myslim.
Celkove musim usoudit ze predelavka se podle meho nazoru vubec nepovedla byl bych klidne pro navrat stareho dobreho fire ... podle me tohle co je z toho ted nestoji nikomu za to to jit znova ...
Chtěl bych se jen vyjádřit k místnosti s Guardianem: Je podle mě nesmyslně nastavená.
„Každý člověk žije z práce, ale ne každý ze své.“ (Oldřich Fišer )
O vaší přípravě na dung se bavit nebudu, vy jste ji podcenili..
A pokud myslíš nějakou zásadní změnu v tom, že jsem změnil grafiku monster, přidal pár plamenů (u kterých věřím, že je velice těžké si jim vyhnout) a změnil místnost s lichem, aby nebyla jen o tom hodit ijsko a bezte k němu ale třeba u toho i přemýšlet a hrát tak to jsem si dovolil opravdu hodně.
Zbytek předělávek jsou už jen dekorace, případně questy které jste nevyužili a nebo skryté části, který jste taky nenašli.
Je mi líto, že se Vám nelibí, ale třeba dalším bude.
A pokud myslíš nějakou zásadní změnu v tom, že jsem změnil grafiku monster, přidal pár plamenů (u kterých věřím, že je velice těžké si jim vyhnout) a změnil místnost s lichem, aby nebyla jen o tom hodit ijsko a bezte k němu ale třeba u toho i přemýšlet a hrát tak to jsem si dovolil opravdu hodně.
Zbytek předělávek jsou už jen dekorace, případně questy které jste nevyužili a nebo skryté části, který jste taky nenašli.
Možná jsme nepřišli na ten pravej postup, ale jestli je to tak, že prostě umře ti kler a seš v háji, tak mi to na tenhle dung obtížnostně nesedí.Qvido píše: a změnil místnost s lichem, aby nebyla jen o tom hodit ijsko a bezte k němu ale třeba u toho i přemýšlet a hrát tak to jsem si dovolil opravdu hodně.
„Každý člověk žije z práce, ale ne každý ze své.“ (Oldřich Fišer )
Jediné co stojí za zvážení je jeho síla v kouzlech, kterou jsem upravil na přiměřenou hranici.
Edit : + Mumie jsem tam přidal taktéž po vašem odchodu.
Edit : + Mumie jsem tam přidal taktéž po vašem odchodu.
- Miramar
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
O tom zdali jsme ji podcenili nebo ne mužeme dnes již polemizovat nebot dungeon jsme prošli neniliž pravda ?Pokud namitaš že jsme nešli v myterilu a nemeli od kazdeho potyonu mega moc ano maš pravdu ale potom tohle neni už dung na pohodu !? Musi se tu harvit tvrde do konce mesice?Mluviš li o qvestech ktere tam byly a vlastnim projití a přípravě k tomu potřebne veci : nebyla zde treba mezi nami konzultace ohlede doplneni nefungujících vecí třeba? Myslim že ano ovšem jakožto hrači verzus moc z hury maš jistě pravdu .Povim ti jednu věc za mě samého "Tenhle dung jsem miloval tady sem byl doma ten kdo ten dung stavěl tehdy i preedtim . Vlastne poslednich par let jsem logoval jen kuli tomuhle jedinemu dungu měsičně a par lidí kolem mne take ,poznal sem tam moc dobrejch a poctivejch lidiček ale pochybuji že je ještě někdy uvidim a i ja a druzí zarití fandove tohohle mynule dobřeho a zdařileho dundu už nebudou projevovat mnoho aktivit .Mnozí znas totiž abstrakci příliš v lásce nemají a radeji jse podivají a vzpomenou na staré klasiky" Doufam že jsi tohle přečtou i starší z Bohů a podívají se z hůry o kolik pěšáků timhle přícházejí na své herní šachovnici.Qvido píše:O vaší přípravě na dung se bavit nebudu, vy jste ji podcenili..