trial?

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

trial?

Příspěvek od Helloween »

Měl bych tu jeden nápad.
Jelikož ubývá hráčů a v noci prakticky nikdo nehraje, tak bych se chtěl zeptat, zdali by se nedalo aspoň přes noc povolit trial...třebas od 22:00 do 10:00
A jelikož by to byl trial....a někdo by byl AFK, tak trest bych navrhnul hned 3AFK na každou z těch postav...čili 3x třetí afk prohřešek
no a aby to nebylo tak výhodný, tak bych na trial zakázal dung.... tzv. pokud s dvouma bude někdo trénovat něbo dělat jakoukoliv činnost a s třetí půjde dung tak bych to tvrdě trestal, třeba 5K logů pro každou postavu a na ty dvě postavy skilly na základní hodnotu....
Co vy na to GM? Nikomu to neublíží :unibrow:
Irto
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Re: trial?

Příspěvek od Irto »

Helloween píše:Měl bych tu jeden nápad.
Jelikož ubývá hráčů a v noci prakticky nikdo nehraje, tak bych se chtěl zeptat, zdali by se nedalo aspoň přes noc povolit trial...třebas od 22:00 do 10:00
A jelikož by to byl trial....a někdo by byl AFK, tak trest bych navrhnul hned 3AFK na každou z těch postav...čili 3x třetí afk prohřešek
no a aby to nebylo tak výhodný, tak bych na trial zakázal dung.... tzv. pokud s dvouma bude někdo trénovat něbo dělat jakoukoliv činnost a s třetí půjde dung tak bych to tvrdě trestal, třeba 5K logů pro každou postavu a na ty dvě postavy skilly na základní hodnotu....

No ja osobně s důvodu že si nejsem ani trochu jistej že si všimnu afk kontroly když jsem dung tak nepouživam ani dual. Takže tato tvoje uprava pro mě osobně je spiše horší než lepší (dostal bych větši trest za afk). Je to muj připad ale fakt je ten že jsem občas nechal michani a byl dung ale jsem si skoro 100% jist že i když jsem tu postavičku michat v rohu obrazovky občas sledoval kdyby přišla AFK kontrola tak bych nereagoval.

Ja bych se přimlouval na ten donate system navěsit pravě možnost vykupovani se z AFK jailu popřipadě možnost zaplatit si afk čas. Toto neni prodej žádného věcného itemu je to jen vyjimka s pravidla nepoškodi to ani neznevyhodní nikoho. Prostě jsem pracující člověk a nemohu celý den sedět u PC a mit zaplé makro, hold musim se věnovat vydělavani tak třeba za 350Kč mesic si koupim na měsic imunitu na afk kontroly.
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Irto píše:
Helloween píše:Měl bych tu jeden nápad.

No ja osobně s důvodu že si nejsem ani trochu jistej že si všimnu afk kontroly když jsem dung tak nepouživam ani dual. Takže tato tvoje uprava pro mě osobně je spiše horší než lepší (dostal bych větši trest za afk). Je to muj připad ale fakt je ten že jsem občas nechal michani a byl dung ale jsem si skoro 100% jist že i když jsem tu postavičku michat v rohu obrazovky občas sledoval kdyby přišla AFK kontrola tak bych nereagoval.

Ja bych se přimlouval na ten donate system navěsit pravě možnost vykupovani se z AFK jailu popřipadě možnost zaplatit si afk čas. Toto neni prodej žádného věcného itemu je to jen vyjimka s pravidla nepoškodi to ani neznevyhodní nikoho. Prostě jsem pracující člověk a nemohu celý den sedět u PC a mit zaplé makro, hold musim se věnovat vydělavani tak třeba za 350Kč mesic si koupim na měsic imunitu na afk kontroly.
Však používat to nemusíš :-) není to o tom že by si to nutně musel zapnout :-) No na těžší dung taky nezapínám dual....

S donate systemem je problém z hlediska free serveru jak už tu bylo psáno...problém by nastal a to velikej, kdyby to někdo nabonzoval a sám viš, že tu je spousta nepřejících, závistivých lidí.... Je to hodně velký riziko, který si určitě nelajznou....

No a abych se vrátil k tomu trialu....já mám třeba 3 postavy co mě můžou šudlat (a pro některý ne, GM mort nehodlám použít, regy si nakupuju a raději si to projedu ručně. nepatřím mezi mamonáře co si to můžou dovolit) a přes noc to nikomu neublíží jak jsem psal :-)
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Povolenim dualu nam neslo to navysit jakysi ukazatel hracu ve hre online, a proto mi prijde zcestne timto argumentovat. Klesajici pocet hracu na to mel ten vliv, ze ubyva lidi a tedy i tech, kteri dokazali zasobit trhy vecmi, ktere nikdo vyrabet nechtel, a proto by se dalo rict, ze povolenim dualu, muzou tyt oveci vyrabet, aniz by se zrikali jako protihodnoty samo t ne hry. Tedy muzu delat na duale cinnost nevyzdaujici tolik pozornosti a neni natolik zabavna abych ji delal solo, a pritom normalne hral hru, tak jak me bavi.

Takze odpoved zni neuvazujeme a nebudeme povolovat. Pousteni trialu je zakazane.
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Acarus píše:Povolenim dualu nam neslo to navysit jakysi ukazatel hracu ve hre online, a proto mi prijde zcestne timto argumentovat. Klesajici pocet hracu na to mel ten vliv, ze ubyva lidi a tedy i tech, kteri dokazali zasobit trhy vecmi, ktere nikdo vyrabet nechtel, a proto by se dalo rict, ze povolenim dualu, muzou tyt oveci vyrabet, aniz by se zrikali jako protihodnoty samo t ne hry. Tedy muzu delat na duale cinnost nevyzdaujici tolik pozornosti a neni natolik zabavna abych ji delal solo, a pritom normalne hral hru, tak jak me bavi.

Takze odpoved zni neuvazujeme a nebudeme povolovat. Pousteni trialu je zakazane.
Já sem se neoháněl že hraje málo, jen sem pouze konstatoval, že by to na tzv.lagy nemělo vůbec vliv.
Je to ale škoda...dual je pěkná věc, ale když to vezmu jednoduše, zapnu šudlání, jedna postava a druhou třeba na harvest, tak se ušudlám...
Takže já se třeba teď harvestu vzdávám a mám pustěný dvě míchačky...takhle bych mohl mít obě míchačky a s třetí si třeba.......však víš co :-)
Rozhodnutí chápu, ale na druhou stranu se divím, že to hned takhle potápíš....
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Helloween píše:Takže já se třeba teď harvestu vzdávám a mám pustěný dvě míchačky...takhle bych mohl mít obě míchačky a s třetí si třeba.......však víš co...
Míchat?

Pamatuju doby, kdy se legálně kvedlalo i na osmi účtech najednou a nikoho to netrápilo. Holt jiná doba...

Ale dnes by to stejně nikdo nekupoval. Poptávka tvoří nabídku, naopak to funguje dost napikaču.
Odpovědět