Warrior's a Paladin's komplety

Vaše nápady a návrhy
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Warrior's a Paladin's komplety

Příspěvek od Kesemot »

Zdravim GM Team.
Mam tu taky maly navrh, viem ze pravdepodobne neprejde, ale za pokus to stoji.
V prvom pripade sa chcem podakovat za warriors a paladins komplety, vyborny napad, vyuzitelnost perfektna a dostupnost dostatocna.
ALE
Napadlo ma, ci by pri kompletnom oblecenom komplete nemohol byt nejaky bonus do bojovych skillov, popripade taktiky.
Napriklad pri celom komplete by kazda cast davala +0,5 do vsetkych bojovych skillov. Alebo +0,5 taktiky.
Bola by to taka motivacia zohnat si ten komplet cely a mat z toho aj nejaku vyhodu.

Druha cast navrhu (V pripade ze by ten prvy nepresiel), by som po zavedeni speciek na warra celkom uvital nieco take ze by War komplet daval bonus pre Berserkra (ak take nieco vobec planujete ). Kedze su to lahsie zbroje oproti platom - vacsia ohybnost, rychlost a tym padom aj menej uberanej staminy.

Toto berte cisto ako navrhy, neplanoval som sa nejak stazovat ze by tie komplety boli zle, ak to niekto tak pochopil.
Za pripadne odovedenie preco NIE od GM Teamu vopred dakujem.
Prijemny den zelam.
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Re: Warrior's a Paladin's komplety

Příspěvek od Strigwyr »

Skilly lol ani fenix nedava :) a co potom myth? podla mna su dobre ake su na dostupnost...

-Chces skilly? -Magic pal ma rovnaku DMG s knightkami ktore ma skoro zadarmo a nemissuje to je uz pekna ...... A este do toho riadne boosty ...
Je lepsi ako war teraz, DMG aj Missom... a este ma navyse ress, boosty a lepsi heal...............

e: teoreticky max spravit z toho PvP brnko, ktore by pridavalo INT a STR...
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Illidan
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Illidan »

Strigwyr píše:Skilly lol ani fenix nedava :) a co potom myth? podla mna su dobre ake su na dostupnost...

-Chces skilly? -Magic pal ma rovnaku DMG s knightkami ktore ma skoro zadarmo a nemissuje to je uz pekna ...... A este do toho riadne boosty ...
Je lepsi ako war teraz, DMG aj Missom... a este ma navyse ress, boosty a lepsi heal...............

Magicky pall je lepsi ako war ..to si kde vypozoroval ? v pvp ? v deceite ? ci v tk ?
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Illidan píše: Magicky pall je lepsi ako war ..to si kde vypozoroval ? v pvp ? v deceite ? ci v tk ?
Tiez sa cudujem, ze kde to zobral :D Tak samozrejme v tych dvoch dungoch nie je potrebny cler, tak to nahodenie statov sa asi hodi :D
Strigwyr, ty fakt nie si kompetentny hovorit o vyuziti povolani so speckou :D
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

rekl bych ze to spis bylo mysleno tak, ze v momentalnim stavu je paladin rovnocennym souperem wara. (ne-li lepsi) samozrejme ze war se bude vzdy tahat kvuli jeho mystiku... ono za toho pala je taky potreba umet hrat...a kdyz si je ten dotycny clovek schopny udrzet fame coz v posledni dobe neni vubec zadny problem tak ma opravdu velkou dmg...

Jinak k tematu zadne bonusy bych temto brnenim nedaval. neni duvod! jejich hlavni vyhoda je, ze jsou non fame coz z meho pohledu bohate staci.
Bereg Sunrise
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bereg Sunrise »

Asi ne, tyhle komplety jsou:

- non fame
- dobře dostupné (poklady, drop, RC)
- pěkné bonusy do statů
- pěkné bonusy do AR

To je myslím až dost...popř. to když už tak spojit s plánovanou speckou na warra.
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

S těma speckama mno nevím, ani dosavadní specky nijak nezměnili nonfame Rangers, Blood,... jen u wampa to davá kdyžtak jiný staty. To brnko je už tak dobrý
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Hovorim, bol to len navrh. Popravde ked som to pisal, uplne som zabudol, ze fena a rang nedavaju skilly. Kazdopadne s tym berserkom by sa to mohlo nejako zapojit.
Jakub Bohem
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jakub Bohem »

pokud se nepletu tak gm psali ze na sphere nejde pridat nejakej bonus po obleceni setu
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Illidan píše:
Strigwyr píše:...
Magicky pall je lepsi ako war ..to si kde vypozoroval ? v pvp ? v deceite ? ci v tk ?
Trochu zle som to napisal. Ono war s palom pred speckami sa rovnali, samozrejme ze pal bol slabsi do dungu ale z toho mal vyhodu v pvp a nejaky ten ress a boosty...
-Magic pal ma velku silu s knightkami na to ake su lacne (barda dava za 100 a viking tiez poriadne), a pridalo sa mu 10% skillu cize o dost menej missuje a este sa mu zvysila MGR... sice nemoze vsetky zbrane ale stejne... celkovo kebyze si mas vybrat iba jedinu postavu s ktorou chces hravat 50% pvp a 50% pvm tak si vyberes asi toho pala no... Ale war ma stale najlepsie miesto v pvm no tj pravda...

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

Tenhle příspěvek je perla Mozambiku Strigwire...
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Stich
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stich »

Strigwyr píše:Skilly lol ani fenix nedava :) a co potom myth? podla mna su dobre ake su na dostupnost...

Ty si fakt sfetly ty pico :shock: keby bol magicky pal lepsi ako war tak sa nebere do despu 5warov... ked si uplne tupy tak aspon drz hubu nemusia to vedet vsetci -.-
Mate radi ptacky?
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

stichu co ta vulgarita? budu rad kdyz ti admini daji banana.. kdyz se neumis vyjadrovat slusne
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Stich píše:
Strigwyr píše:...
Ty si fakt sfetly ty pico :shock: keby bol magicky pal lepsi ako war tak sa nebere do despu 5warov... ked si uplne tupy tak aspon drz hubu nemusia to vedet vsetci -.-
A kde som ja pisal ze do pvm? pisal som aj po 2. krat a okrem toho ze je niekto lama a nevie toho pala hrat tak to uz nie je moj problem... A teraz chcem tu vidiet vyhrazku od GM ako dostanes za nadavky ban

Tymyan
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tymyan »

Některý game master nedávno psal na fórum, že bonus za komplet by nešel udělat nijak lehce, že nejjednodušší by bylo udělat pro to speciální item, který by to po double clicku zkontroloval a nahodil onen bonus. Ale kdo chce další speciální předmět, který zbytečně zabírá místo v báglu?
Ursus Arctos
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ursus Arctos »

strig má prostě v hlavě vadu neřešit no :)
Které víno je nejlepší? To z cizího sklepa.
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Novy speci predmet? Tak mne by to problem nerobilo, ja pouzivam za prska 60 hotkeyov a nemal by som s tym ziadny problem, ale chapem ze tu budu jedinci ktory sa budu stazovat ze im zabere miesto v bagli a pritom skorej nie su schopny si na to urobit hotkey... Taky ludia co si davaju hoty na F1-F12 a 1-9 :)
-bol by to fajn item keby daval ten stat bonus nejako napevno napr. do smrti, lenze skorej by to chcelo vymysliet nieco originalnejsieho ako skilly...
Aj take pvp brnka ako blood black myth, skorej nech sa tie upravia ako dobre war/pal casti.... Dat im nizku vahu a kompenzovalo by to aj ich nizky ar...
(Podla mna teda vykopat minimalne 100 myth ingov a mozno bez fizzu to ukraftit je tazsie nez zohnat war/pal casti ktore ti za 1 hodinu v ice padne mozno v priemere 1-2 + bonus...

Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

takze afk mining a pres duala s jinym hracem hrat , je tezsi jo?)))) kov brnka te nic nestoji
Illidan
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Illidan »

bude pridane klerikovske brnenie do RC trejdra ?
Acarus

Příspěvek od Acarus »

casem urcite. Ale normalne dropuje ...
Odpovědět