NB Runa
Re: NB Runa
Na gejtu mas TB nebo RB, nebo kterej to z tech 2 je a pro specky Cestovní knihu...
na nb rune mas ve vetsine pripadu svuj baracek, popr guild baracek a bylo by si myslim dobre, kdyby sla hodit prez ni gate
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
recall runa za cca 6k od vendora gate zvladne. pre pk je gate rune za 50k.
iba lenivy... :p
iba lenivy... :p
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
souhlasím a přimlouvám se za gate na NB runě 

dajte tam gate... ale o par dni cakajte topiky: 1 Nemohla by ist nb runa marknut vsade ako obyc? a 2 Nemohlo by byt viac nb run na rozne lokacie na jednej postave?
cermi píše:na nb rune mas ve vetsine pripadu svuj baracek, popr guild baracek a bylo by si myslim dobre, kdyby sla hodit prez ni gate
Acarus píše:zdůvodni prosím tvůj nápad.
Growin' up as a Brooklyn baby
????Xan píše:Na gejtu mas nebo RB, nebo kterej to z tech 2 je a pro specky Cestovní knihu...
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Runu vytvoříš přes Travel book, nebo u specializace přes Cestovní knihu..pak máš obyč recall runy.Rza píše:????Xan píše:Na gejtu mas nebo RB, nebo kterej to z tech 2 je a pro specky Cestovní knihu...
dobre no, ja sa v speckach nevyznam
ricov argument mi vytrhol z ust, nevidim dovod preco tam neni gate runa, podla mna je to taka drobnost ze az a usetri to vela relogovania.
mohli by ste to prehodnotit?
vlastne by som chcel aspon jeden dovod preco tam neni gate na vyber
dik
ricov argument mi vytrhol z ust, nevidim dovod preco tam neni gate runa, podla mna je to taka drobnost ze az a usetri to vela relogovania.
dik
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Zase na druhou stranu musím uznat, že špatnej nápad to není....když už umí obyč runa, travel book, cestovní kniha gate, nebylo by špatný aby to uměla i NB runa...Rza píše:dobre no, ja sa v speckach nevyznam
dik
Myslím že to usnadní cestování pro xy lidí a odpadnoe xy relogů na TB,CS,Recall rune...Acarus píše:
zdůvodni prosím tvůj nápad.
Když už ta NB runa je, tohle by bylo velký plus pro ni....
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Osobně nevidím důvod proč by to nemohlo být.Nikomu to neuškodí a nijak OP to taky nebude :p
Správce charity válečníků
Můj osobní názor je takový, že Nb runa má přepravovat pouze majitele. Pokud chcete cestovat pomoci bran hromadně na to máte gate runy, tb, cestovní knihu případně recall runy.
Me treba osobne vadi ze NB runa sezere recal svitek, ale to tu asi neobhajim:p
Je to alespon nejake vyuziti, kdyz uz.
Je to alespon nejake vyuziti, kdyz uz.
ve vetsine pripadu je to tak si myslim, ze proste mas nekde marknute tb, nebo cokoliv, potrebujes kamaradum hodit gate, kopnes nb runou k baracku, tam marknes tb, kopnes zpet za nima, treba rb nebo tak a hodis jim tu gate prez to tb, kde si pred peti minutama kopal tou nb runou... je to takovy cely iba lenivy, ja vim, ale bylo by to pohodlnejsi... vis jakQvido píše:Můj osobní názor je takový, že Nb runa má přepravovat pouze majitele. Pokud chcete cestovat pomoci bran hromadně na to máte gate runy, tb, cestovní knihu případně recall runy.
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
Pokud by někoho zajímal můj názor (což asi nebude
), jsem pro zavedení gate přes NB runu. Zároveň bych zrušil možnost vykouzlit gate všem povoláním mimo mága - a to veškerých gate, i z ostatních run a knih. Alespoň by se vrátila mágovi jako jedinému možnost použít gate travel. Tak, a teď mě můžete ubít..

[color=#BF0000]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
)_,.--'''[ µ"\_\****”””””””
[/color]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
)_,.--'''[ µ"\_\****”””””””
[/color]
To by nebylo spatne ...Me píše:Pokud by někoho zajímal můj názor (což asi nebude), jsem pro zavedení gate přes NB runu. Zároveň bych zrušil možnost vykouzlit gate všem povoláním mimo mága - a to veškerých gate, i z ostatních run a knih. Alespoň by se vrátila mágovi jako jedinému možnost použít gate travel. Tak, a teď mě můžete ubít..

- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
ten žere i rune book mám ten dojem ...Skuhry píše:Me treba osobne vadi ze NB runa sezere recal svitek, ale to tu asi neobhajim:p
hi, na gatu nevidim dovod, ale aj mi je to jedno
Osobne by som uvital, aby nb runa nepotrebovala regy k pouzitiu... zvacsa ju uzivam po ressoch a pod na prepravu domov a reff, coz pak bud treba zobrat regy na kop alebo vyuzit tb, ktory ma zas len 1 lokaciu, pch. Alebo moznost mat nb runu nabitu, kludne len na 1 naboj dopredu