Ako sa to dela :P

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Zamčeno
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Ako sa to dela :P

Příspěvek od Severka »

On neni zlej, on je IBA LENIVY ist dnu :P

http://img29.imageshack.us/img29/3217/gegef.png

Peace....
Acarus

Re: Ako sa to dela :P

Příspěvek od Acarus »

Evidentni ochcavani systemu. Nebo to vidim opet nejak spatne ? Timto rikam, kdo to udela v budoucnu bude smazan.
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Acarus píše:Evidentni ochcavani systemu. Nebo to vidim opet nejak spatne ? Timto rikam, kdo to udela v budoucnu bude smazan.
Já myslím že to vidíš špatně....já na tom nic špatnýho nevidím....stejná situace jako když si hodíš zeď a stojíš za zdí a summuješ... nebo to vidím já jinak? :twisted:
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Helloween píše:
Acarus píše:Evidentni ochcavani systemu. Nebo to vidim opet nejak spatne ? Timto rikam, kdo to udela v budoucnu bude smazan.
Já myslím že to vidíš špatně....já na tom nic špatnýho nevidím....stejná situace jako když si hodíš zeď a stojíš za zdí a summuješ... nebo to vidím já jinak? :twisted:
Abych ti to vysvetlil, vstup do ohradky stoji penouze nejake, takhle zabitim daneho monstra, nemusis zadne penize vynalozit. Navi je tam cedulka zakaz utoceni pres tu zed. Cedulka je psana cesky.

Ale jo opravim to scriptove, kdo tam bude summit na zed skonci se smazanym baglem, at si pak veci shani kde chce. I ty nb.
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Acarus píše:
Helloween píše:
Abych ti to vysvetlil, vstup do ohradky stoji penouze nejake, takhle zabitim daneho monstra, nemusis zadne penize vynalozit. Navi je tam cedulka zakaz utoceni pres tu zed. Cedulka je psana cesky.

Ale jo opravim to scriptove, kdo tam bude summit na zed skonci se smazanym baglem, at si pak veci shani kde chce. I ty nb.
Ajo tááákhle....tak to potom jo....to je jiný kafe :-) V tom případě tam to LSN nemá co dělat ne? :twisted: bug? Zneužití bugu + útok do ohrádky? To smrdí průserem... :oP
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Nevim jestli to tobe vtipny prijde, ale me ne. Takhle to zamysleno byt nemelo. To ze tam nejsou zadni hraci, neznamena ze utok dovnitr je povolenej, to tam nikde napsany neni.
Klidne se tu bav dal nad tim, ze delam opet z mouchy velblouda.
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Acarus píše:Nevim jestli to tobe vtipny prijde, ale me ne. Takhle to zamysleno byt nemelo. To ze tam nejsou zadni hraci, neznamena ze utok dovnitr je povolenej, to tam nikde napsany neni.
Klidne se tu bav dal nad tim, ze delam opet z mouchy velblouda.
Špatně si můj post vysvětluješ. Směju se spíš sobe, že sem nepochopil hned od začátku oč tam vlastně šlo.....takže se tu teď mlátím do hlavy a řechtám se sobě.
Nic ve zlým...s Tebou to nemá nic společnýho....být na tvým místě, potrestat....
Z mouchy velblouda neděláš....ono je to spíš k pláči, že se zase najdou jedinci, kteří nedají pokoj a dělají nekalé věci...
Acarus

Příspěvek od Acarus »

A pak kdybych udelali zasah nejaky porusovani pravidel evidetnich, tak sme zase ti spatni, a kdyz neudelame zasah tak zase budeme spatni z druhe strany.
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Acarus píše:A pak kdybych udelali zasah nejaky porusovani pravidel evidetnich, tak sme zase ti spatni, a kdyz neudelame zasah tak zase budeme spatni z druhe strany.
Nezávidím tuhle situaci.....jenže je tu ale....jsou tu pravidla a ty by se měli respektovat...ono ve výsledku se vždycky ukáže špatná věc....buď pro jednu stranu, nebo pro druhou....otázka je jakou si vybrat.....když to necháš být.....pak nemá cenu se řídit nějakýma pravidlama a zrušit je. Když to budeš trestat, samozřejmě se to nebude líbit te druhé straně, ale pro příště si už ostatní i dotyční dají pozor...
Hold rozhodnutí je na tobě jak to řešit budeš.
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Acarus píše:Ale jo opravim to scriptove, kdo tam bude summit na zed skonci se smazanym baglem, at si pak veci shani kde chce. I ty nb.
ALe tak troska by som to nehrotil takto :) ja to uz vidim, ze bude sa okolo tej ohradky hrat PvP hodim stenu aby som sa odstenil hodim ju nahodou na tu ohradku a budem delete? podla mna by to tam chcelo ort plochu a keby ta nepomohla tak daco ine vymysliet ale na to ze je to PvP zona by som tam nerobil ziadne IK veci ani nic take... Dufam ze sa to vezme v uvahu pri opravovani.
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Neboj se... ja si nejak poradim, az budu mit na to cas.
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

nj neposluchaju no... :/ Kazdopadne, ak by im cel nekto dat nejaky maly, nepatrny tresticek, aby uz nezlobili a tak... tak doplnim naky bordel...> 03/04/2012, 22:50, Miss Kote a Terezska, guilda OMG, utok do ohradky v delucii... Tak dufam, ze uz budou hodni... Pá!
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Ja taky, kdyz pri dalsi opakovanem pokusu bude bud smazan bagl hned a nebo delete postavy pozdeji.

Kazdopadne, pokud toto poruseni pravidel si bude schopnen kterykoliv kolega vyjet z logu, tak necht jsou vynici samozrejme pro poruseni pravidel potrestani.
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Acarus píše:Ja taky, kdyz pri dalsi opakovanem pokusu bude bud smazan bagl hned a nebo delete postavy pozdeji.

Kazdopadne, pokud toto poruseni pravidel si bude schopnen kterykoliv kolega vyjet z logu, tak necht jsou vynici samozrejme pro poruseni pravidel potrestani.
Dobre, Ocroc pisal, ze pocka, ako to dopadne na fore, takze po tomto si myslimz, ze uz mu nic konat nebrani, takze moze sa lock!
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Mi chceme kreeeev!! :P

(Druhá šance - 12250 logů za předchozí prohřešek, smazán majetek a specializace. Při jakémkoliv prohřešku budou zablokovány všechny logované účty a IP. *Ocroc*)

Skanduje!
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Severka píše: Dobre, Ocroc pisal, ze pocka, ako to dopadne na fore, takze po tomto si myslimz, ze uz mu nic konat nebrani, takze moze sa lock!
No až na to že jsem ti toto nepsal. Ale lock není problém.
Zamčeno