Drazba

Vše o podobných aktivitách ve hře
Fuu
Book Snake
Book Snake

Re: Drazba

Příspěvek od Fuu »

Persefona píše:Abys to nemoh vybírat z těl a moh bejt tak díky pvp ještě víc naštvanej
To by nemohl ani kdyby nebyly link.

S: Kazdopadne musi byt link. K cemu by to bylo, aby se s tim obchodovalo? Aby se nekdo obohatil na itemu jenom proto ze zrovna ten den nejel s pritelkyni na kolo atd. Chapes.. si tu 1.4.?, mas ja nevim milion?, chces robu?, mas robu. tecka. konec. Proc bys ju mel nekde prodavat?

Spis mi Stringwyre rekni proc by ty roby nemeli byt linknute? Ale prosimte do PM.

ad Drazba: Velice pekny napadl. Mohlo by se to v nejakych nepravidelnych periodach treba i opakovat. :-)
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Este pred tym nez sa stane ta "katastrofa" ze tie roby budu link chcem povedat GMkam -

-Budu specky na warov dajme tomu, no a ja osobne mam pristup na 3 paladinov (obyc/iskariot/magicky) a teraz ked si robu vydrazim proste na pala tak budem ju mat len na jednom proste nechcem aby to bolo link z tohoto dovodu aby som si ju mohol prehadzovat medzi warrmi/paladinmi lebo ja neviem aky war bude po specializaciach a mozno nakoniec by som si rozmyslel na druhu postavu tu robu vydrazit no, osobne keby som si ju vydrazil by ma ani nenapadlo ju predat stejne ten kto vydrazi ten item ho tazko preda, skorej si ho bude prehadzovat medzi svojimy postavami...

-dufam ze si to rozmyslite a tie roby nebudu link :P
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Nerozmyslime.
Mrs.Beanes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrs.Beanes »

Ocroc píše:
Strigwyr píše: Ako ja tomu rozumiem, ze ziadne vynimky pre mystiky, ale v prispevku je to zase "nejasne" popisane, ci teda cobb robky budu link alebo nie staci napisat presne vyjadrenie ze COBB ROBKY BUDU alebo NEBUDU linknute :)
Oni nejdou obléct? Nebo co máš za problém to pochopit ?
To je takovy problem slusne odpovedet? V opacnem pripade bych, na tvem miste, drzel radeji jazyk za zuby.
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Mrs.Beanes píše:
Ocroc píše:
Strigwyr píše: Ako ja tomu rozumiem, ze ziadne vynimky pre mystiky, ale v prispevku je to zase "nejasne" popisane, ci teda cobb robky budu link alebo nie staci napisat presne vyjadrenie ze COBB ROBKY BUDU alebo NEBUDU linknute :)
Oni nejdou obléct? Nebo co máš za problém to pochopit ?
To je takovy problem slusne odpovedet? V opacnem pripade bych, na tvem miste, drzel radeji jazyk za zuby.
Ahoj lukáši,
nejdřív si přečti topic a až pak tu někoho osočuj z nevhodné odpovědi. Ono ve Strigwyrove pripade, kdy není schopnej ani po x odpovědích přijmout jednoduchej fakt už to jinak nejde. Tudíž se drž svých rad ty sám, určitě uděláš lépe.

S pozdravem
Ondra
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Ahoj! Ked to tu tak citam, mam malu otazku :P Neda sa nalinkovat predmet na viac postav zaroven? Ked ma hrac 2x nejaky char a chce si tam neco vydrazit, nemuselo by vadit, ked si to prendava medzi 2 svojimi postavami... Len ci je to technicky mozne, nech sa zas mozme o com bavit :twisted:
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Severka píše:Ahoj! Ked to tu tak citam, mam malu otazku :P Neda sa nalinkovat predmet na viac postav zaroven? Ked ma hrac 2x nejaky char a chce si tam neco vydrazit, nemuselo by vadit, ked si to prendava medzi 2 svojimi postavami... Len ci je to technicky mozne, nech sa zas mozme o com bavit :twisted:
neda, link je jenom jeden.
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Acarus píše:
Severka píše:Ahoj! Ked to tu tak citam, mam malu otazku :P Neda sa nalinkovat predmet na viac postav zaroven? Ked ma hrac 2x nejaky char a chce si tam neco vydrazit, nemuselo by vadit, ked si to prendava medzi 2 svojimi postavami... Len ci je to technicky mozne, nech sa zas mozme o com bavit :twisted:
a Double secure chest se linkuje jak? (ne, ze by to mělo něco společného s tematem, jen me to napadlo)
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Dudek píše:
Acarus píše:
a Double secure chest se linkuje jak? (ne, ze by to mělo něco společného s tematem, jen me to napadlo)
Uplne jinak, protoze je to uplne jinej type, kterej ma volne promene v hexa, coz zbrane nemaji trebas, ani arko ... tam jsou tu promenne trosku jakoby zasiflene. a uz v podstate existence globalni podminky kdyz linke nenulovy a serial neni link tak neobleknes ...
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

Budou i NB mystik a roba pro crafta?
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
Illidan
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Illidan »

Ked som v jaile za jednu postavu nieco vydrazim mozem to dostat do toho jailu ?
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Pro danou cenu si minimalne na dualu muzete prijit, pokud tam s ni nebudete. Nosit nikam ji nikdo nebude ( ja tedy ne ) Ostatni si myslim, ze taky ne.

A propo k ocekavane vetsi ucasti se budete presne ridit mojimi pokyny.
Teda jakmile se zacen drazit predmet a nekdo rekne cokoliv jineho nez castku ochotnout v drazbe predmetu zaplatit, poleti na karibik.

Kdo nebude mit castku na zaplaceni jim vydrzeneho predmetu poputuje do jailu na neomezene dlouhou dobu. Pripadne budeli to nakej nbik tak vsechny postavy logovane z dane ip pripadne postavy registrovane na daneho cloveka. V pripade bordelu si vyhrazuju pravo drazbu zrusit s okamzitym smazanim predmetu jeste nevydrazenych.
Illidan
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Illidan »

Acarus píše:Pro danou cenu si minimalne na dualu muzete prijit, pokud tam s ni nebudete. Nosit nikam ji nikdo nebude ( ja tedy ne ) Ostatni si myslim, ze taky ne.
takye ked som v jaili mam smolu j ?
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Illidan píše:
Acarus píše:Pro danou cenu si minimalne na dualu muzete prijit, pokud tam s ni nebudete. Nosit nikam ji nikdo nebude ( ja tedy ne ) Ostatni si myslim, ze taky ne.
takye ked som v jaili mam smolu j ?
Jestli te nejake gmko na danou chvili pusti a nebo se dostanes nejak z jailu tak smulu nemas.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Pokud se predmet nevydrazi, tedy nebude o nej za danoou vyvolavaci cenu zajem, nebude uz druhe kolo ale predmet se smazne.
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

Kolik pouziti ma ta rare tuba? A da se s ni nabarvit i kuze? :)

Arandil
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arandil »

Lze ta tuba pouzit i na backpack a nasledne obarveni tela?
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Arandil píše:Lze ta tuba pouzit i na backpack a nasledne obarveni tela?
Neda, na telo je jina specialni tuba.
Nabiti ma 2
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

Neplanujete podobny drazby delat pravidelne? Treba jednou za pul roku? Spousta lidi by tak mela nejakej cil, na kterej setrit :)

Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Pro zajímavost. Bylo vybráno 136M gp a 2.4M MCček.
Ceny byli následující.
Cobb robky
2,8M
1,6M
1,8M
1.2M
2,6M
3,3M

Skládačka na povolání
6,2M

Snow mustang
16M