Meli jsme v doplnovacim pokladu mimo jine i kus +1...to byl zamer? Jsem rad ze poklad byl doplnenej,ale cekal jsem trosku jine itemy, kdyz uz se tam spawnuje jednou za cas a ma byt "hezky"
Triglav píše:
Xaron píše:nefim jestli se uz neco resilo ale davate tam moc velky poklady nato jakej to je easy dung...
Pokud vím, bývalo to koncipováno tak, že "poklad se tam nedává, ale výjmečně tam může být něco hezkého".
uz pred speckami si dlhorocny hraci vedeli dat skoro kazdy dung vo 2 a do polovice tychto pripadov netrebalo prska uz vtedy... teraz sa ale dungy (alebo cokolvek) nemozu menit, lebo specky sme sice urobili uber silne, ale co ak nejaky zacinajuci hrac nebude mat specku a bude chciet ist fdd. ved to nemoze mat rovnako tazke ako hrat co tu specku ma... (post chapat s vysokou hladinou nadsazky a ironie a nizkou hladinou urazlivosti a agresie prosim :p)
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Shadowsong píše:... ale co ak nejaky zacinajuci hrac nebude mat specku a bude chciet ist fdd. ved to nemoze mat rovnako tazke ako hrat co tu specku ma...
Shadowsong píše:... ale co ak nejaky zacinajuci hrac nebude mat specku a bude chciet ist fdd. ved to nemoze mat rovnako tazke ako hrat co tu specku ma...
Tys vážně někde zahlédl pure newbieka?
O charitu si nikdo nenapsal už tak rok...Takže tru njůbíci asi moc nebudou :p
Tys vážně někde zahlédl pure newbieka?
O charitu si nikdo nenapsal už tak rok...Takže tru njůbíci asi moc nebudou :p
Ale jo, ale spis dostanou neco od hracu, kdyz vidi, jak nekdo nekoho mlati na HBcku pul hodiny s obyc mecem... )
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké" Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Já jsem se chtěl zeptat i rovnou navrhnout, nechcete v Doju snížit počet harvených slziček z myší třeba jen na 2 ??? Osobně jsem u toho dost vzteklej, když nas tam jde x lidí a než se naharví 3 slzy, tak mám pocit že u toho dřív porodím. Kdysi se to vedlo asi jako zábava, dnes to spíš jen zdržuje ...
Pacholek píše:Já jsem se chtěl zeptat i rovnou navrhnout, nechcete v Doju snížit počet harvených slziček z myší třeba jen na 2 ??? Osobně jsem u toho dost vzteklej, když nas tam jde x lidí a než se naharví 3 slzy, tak mám pocit že u toho dřív porodím. Kdysi se to vedlo asi jako zábava, dnes to spíš jen zdržuje ...
Myslím že by i stačilo dát NPC na recepty před myši. Recepty jsou hlavní důvod proč tam těch X lidí najednou chodí.