Paladin
Re: Paladin
Trochu OT - - a neztrácí tím mystic jaksi smysl pro který byl vytvořen?
Osobně se bych u takového itemu předpokládala, že mu zůstane jeho jedinačná funkce i když by prostě ty staty takto nepřidával.
Osobně se bych u takového itemu předpokládala, že mu zůstane jeho jedinačná funkce i když by prostě ty staty takto nepřidával.
Noobikem navždy :)
Osobně jsem to netušil ale nevadí mi toArdent píše:Trochu OT - - a neztrácí tím mystic jaksi smysl pro který byl vytvořen?

Jo to dane tim, ze proste tne stit nepridava danej skill, ktery potreba na danou mystik funkci.
Budu reagovat na tvoje PVP, jako paladin si toho prska musíš nalákat do malého prostoru a tam ho zabít.Xan píše:Když si to nakousl, já bych byl pro mf šutrovku se zastavovacím účinkem protivníka (fenc má shrinku, sw glowku, mf nemá nic) pro Iškarioty (IK na 2 rány nemám na mysliSmoking píše:Neplanujou se přidat nějaky šutrovky s kladnym efektem pro knajt pala? Myslim, že nějakej in mani wm or wh bych ocenil nejen ja.p A klidne by jsem ho dal za 4-6 sutru.)
Jinak také děkuji za hezké Holinesky.
Neděkuji za budoucí +10 heal pro Brujahy -> bojovky to má s šerpou jako pal s náramkem, heal tedy stejný, sice -10 str, ale gs až za +60, spelly jako para, fieldy... boostící spelly jako flam a armor není problém nahradit itemy, Ex Uus na nahození shozených statů bohatě stačí, imunka -> Chudák pal (jde mi hlavně o pvp plné prsků, kde tedy nehraje moc roli plate/chain/ring)
Dobrý no, teoretizovat o pvp nemá na foru fakt smysl, ale prsk, kterej se nechá nalákat do malýho prostoru a nechá se tam umlátit je upřímně blbej (ne že bych takových nezabil spousty), ale když potkáš rozumnějšího prska proti sobě za iskariota, tak je dle nastavení DP z toho honička o tom, koho to dřív přestane bavit a nebo tom vzít na prska z kterýho je loot 5K zbraně za X set tisíc a doufát v IK apod. Šlo mi pouze o schopnost zastavit, zpomalit protivníka s mf zbraní jako se shrinkou a glowkou(a s -20 str a -40 dex to se fakt nedá;)). Stuna je oproti těmto dvoum zbraním slabý odvar a navíc není na úrovni šutrovky
- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
Pozor Knight quest reward vám zmizí pokud za ní zatáhnete s jiným charem, než na který se nalinkovala. 

Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
vzdyt to je dobreNagash píše:Pozor Knight quest reward vám zmizí pokud za ní zatáhnete s jiným charem, než na který se nalinkovala.

Re: Paladin Iskariot
Dobry den
jsem povolani iskarit, splnil jsme si quest na ress svitek, ale bouzel stalo se me to, ze kdyz navstivim meho predstaveneho radu iskariotu tak mi napise ze je rad ze jsem ukoly splnil a ze mi za to da odmenu- udajny ress svitek ...tak my ji neda..
chtel bych se zeptat, jestli se vam to nekdy taky stalo..?
popripade prosim o vyreseni problemu
Dalsi problem je v tom ze, kdyz svitek nemam a napisi svitek, tak me Npc napise *Ano muzu ti ho nabit za 5k/1nabiti.
-splnil jsme quest a obrdzel ress svitek pouze s 5 nabiti,cos jsi myslim ze je hodne malo (pac prisery co se nachazi pro spleneni questu se nevyskytuji vsude,a nektere z nich nejsou zrovna moc pritulne LLLko=,
takze by odmena mohla byt trosku sladci formou vic nabiti obrzeneho svitku (12mrtvol k zapsani- 10,12 nabiti) coz je fer a balanc.
Svitek se da nabijet pise Npc
po par pouziti ress svitku ,jsem si chtel dojit svitek nabit, svitek mel 3 nabiti.Po konverzaci s Npc me svytek nabije za 5k ,ale rekl me Ze kouzelny svitek nabije jen jednou, pac vic magie v sobe neudrzi..(svitek je prilis slaby)
coz je opravdu na hlavu stavene. abych splnil quest a po sleze mel vlastne svitek jen na jedno nabiti a v dungu treba mel moznost jenom jednou resnout (nezachranim vypravu s jednim resem nabitim, jo zachranim ale kdyz mam svitek s takovou moci (non fiz , resnu vic lidi,na dalku atd. tak by me to npc melo nabit na vic nabiti nez jeden ...
pokud je to osetreno aby jsi clovek nenabil res svitek na x nabiti a pak vlastne jenom klikul a vsecky resnul tak bych teda zvysil cenu nabiti ress svitku a moznost jej nabit na nejakej urcitej pocet nabiti. Kdyz ma clovek na koupeni specializce, splneni podminek questu k res svitku tak si muze dovolit zaplatit treba 50k za nabiti a nabit si tak svitek na 12/ max 20 nabiti treba... ale at je jich vic nez 5-6
jsem povolani iskarit, splnil jsme si quest na ress svitek, ale bouzel stalo se me to, ze kdyz navstivim meho predstaveneho radu iskariotu tak mi napise ze je rad ze jsem ukoly splnil a ze mi za to da odmenu- udajny ress svitek ...tak my ji neda..
Dalsi problem je v tom ze, kdyz svitek nemam a napisi svitek, tak me Npc napise *Ano muzu ti ho nabit za 5k/1nabiti.
-splnil jsme quest a obrdzel ress svitek pouze s 5 nabiti,cos jsi myslim ze je hodne malo (pac prisery co se nachazi pro spleneni questu se nevyskytuji vsude,a nektere z nich nejsou zrovna moc pritulne LLLko=,
takze by odmena mohla byt trosku sladci formou vic nabiti obrzeneho svitku (12mrtvol k zapsani- 10,12 nabiti) coz je fer a balanc.
po par pouziti ress svitku ,jsem si chtel dojit svitek nabit, svitek mel 3 nabiti.Po konverzaci s Npc me svytek nabije za 5k ,ale rekl me Ze kouzelny svitek nabije jen jednou, pac vic magie v sobe neudrzi..(svitek je prilis slaby)
coz je opravdu na hlavu stavene. abych splnil quest a po sleze mel vlastne svitek jen na jedno nabiti a v dungu treba mel moznost jenom jednou resnout (nezachranim vypravu s jednim resem nabitim, jo zachranim ale kdyz mam svitek s takovou moci (non fiz , resnu vic lidi,na dalku atd. tak by me to npc melo nabit na vic nabiti nez jeden ...
pokud je to osetreno aby jsi clovek nenabil res svitek na x nabiti a pak vlastne jenom klikul a vsecky resnul tak bych teda zvysil cenu nabiti ress svitku a moznost jej nabit na nejakej urcitej pocet nabiti. Kdyz ma clovek na koupeni specializce, splneni podminek questu k res svitku tak si muze dovolit zaplatit treba 50k za nabiti a nabit si tak svitek na 12/ max 20 nabiti treba... ale at je jich vic nez 5-6
skladacka?Xan píše:Dobrý no, teoretizovat o pvp nemá na foru fakt smysl, ale prsk, kterej se nechá nalákat do malýho prostoru a nechá se tam umlátit je upřímně blbej (ne že bych takových nezabil spousty), ale když potkáš rozumnějšího prska proti sobě za iskariota, tak je dle nastavení DP z toho honička o tom, koho to dřív přestane bavit a nebo tom vzít na prska z kterýho je loot 5K zbraně za X set tisíc a doufát v IK apod. Šlo mi pouze o schopnost zastavit, zpomalit protivníka s mf zbraní jako se shrinkou a glowkou(a s -20 str a -40 dex to se fakt nedá;)). Stuna je oproti těmto dvoum zbraním slabý odvar a navíc není na úrovni šutrovky
Re: Paladin Iskariot
Trpelivost, nemusis hned to same postit do kazdeho libovolneho topicu.Murto píše:Dobry den
Co se k tomu svitku tyka, tak jich muzes mit kolik chces. Takze nijak nejsi limitovany tim 1x nabitim, ktere je chtene. Omezeni poctu svitku neni, ackoliv se to planovalo. Odmena je adekvatni, a proc s tebou dane NPC nekomunikuje netusim, protoze si nenapsal zadny priznak (jeho odpoved) takze to takhle nepoznam, ale ze zkusenosti co mas jiste jeden uz mas, takze vydavani svitku, zda se funguje, takze pravdepodobna chyba bude nekde u tebe.
Todle je nejvíc epic, stejně jako celá specializace Teuton. Tu dexu poznáš tak, že po každým savu si musíš opravit staty !Mephist píše: +100dex.
Teutona mám od začátku rozdělení paladina na specky... a neměnil bych ani za zlatý prase! Kdo tu píše hovadiny o teutonovi tak ho buď nehrál nebo hrát neuměl.
- Robin de Martis
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
S teutonem sem běhal pvp no a musím říct, že ta dexa je určitě poznat mno... Zase nějaký chytrák, co toho pala viděl jen na webu nebo ho aspon vlastníš? Nevýhodou je snad váha, protože jsi omezen na svitky a to především velkou potřebu in mani svitků ...Punished píše:Todle je nejvíc epic, stejně jako celá specializace Teuton. Tu dexu poznáš tak, že po každým savu si musíš opravit staty !Mephist píše: +100dex.
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Vidíš a já s nim dungoval. Ale už sem změnil sub class protože v teoutonovi v pvm fakt žádný výhody nevidím (nejsou):p Takže Robine, můžeš teda nám méně všímavým říct v čem je ta dexa vidět? Protože z herního hlediska sem si nevšiml absolutně ničeho. Naopak je pěkná průda dopíjet 240 staminy, když mi ji něco vyžere. Nejspíš to něco bude ovliňovat podle reakcí. Ale když si po přírustu 150 do nějákýho statu ničeho nevšimnu, tak je asi někde něco v nepořádku. Protože třeba rozdíl 150 str by si všimnul i slepej podle mě.
A za chytráky označuj jiný individua tady, protože proč bych to jinak řešil kdybych tu postavu neměl? To by mi to snad mohlo být úplně jedno ne? Nemám potřebu se vyjadřovat naprosto ke všemu...
A za chytráky označuj jiný individua tady, protože proč bych to jinak řešil kdybych tu postavu neměl? To by mi to snad mohlo být úplně jedno ne? Nemám potřebu se vyjadřovat naprosto ke všemu...

- Robin de Martis
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
O tvé potřebě se vyjadřovat uplně ke všemu dosti pochybuji..Punished píše: A za chytráky označuj jiný individua tady, protože proč bych to jinak řešil kdybych tu postavu neměl? To by mi to snad mohlo být úplně jedno ne? Nemám potřebu se vyjadřovat naprosto ke všemu...
Za prvé jsem zmínil, že jsem běhal pvp(takže byhc k tvé ptořebě kafrat do všeho přidal i potřebu všímat si všeho) a ano rozodně zde rozdíl v rychlosti v mlácení je, ale nechám tě přitom.. k Dungování - byl jsem s ním tak 2-3 dungy a nijak velkou prudu sem nezažíval. Ji asi máš proto, že zrovna nebyl v pokladu mejmn nebo tam bylo kulové, ale to je věc každého že?
Erunno ti sám může říct, že se s teutonem dají vytáhnout dost slušné staty a není k tomu potřeba ani moc top ekvip.. To je tak jediné, co sjem si u Erunna všiml.. Ono běhat pvp a aktivně dungovat je malý, ale nepatrný rozdíl, kterého by si i forum začátečník mohl povšimnout..
To já si myslím ,že teuton je v momentálním stavě nejlepší Paladin na Top dungy typu Desp. Ice vikindy pro Iscariota prostě nejsou. Je fajn ,že mu udělali šanci z deseti +9 viku na ice vik (ale při té ceně se to neoplatí). Spíš by bylo fajn , přidání dropu Ice vikingu do Ice draků(zvíšit drop).Magic Paladin v Top dungách jsi Fame na knightky udržet může. Ale všichni víme, že můžou nastat takové situace , kdy mu ani 10 fame deedu nepomůže.Robin de Martis píše:O tvé potřebě se vyjadřovat uplně ke všemu dosti pochybuji..Punished píše: A za chytráky označuj jiný individua tady, protože proč bych to jinak řešil kdybych tu postavu neměl? To by mi to snad mohlo být úplně jedno ne? Nemám potřebu se vyjadřovat naprosto ke všemu...
Za prvé jsem zmínil, že jsem běhal pvp(takže byhc k tvé ptořebě kafrat do všeho přidal i potřebu všímat si všeho) a ano rozodně zde rozdíl v rychlosti v mlácení je, ale nechám tě přitom.. k Dungování - byl jsem s ním tak 2-3 dungy a nijak velkou prudu sem nezažíval. Ji asi máš proto, že zrovna nebyl v pokladu mejmn nebo tam bylo kulové, ale to je věc každého že?
Erunno ti sám může říct, že se s teutonem dají vytáhnout dost slušné staty a není k tomu potřeba ani moc top ekvip.. To je tak jediné, co sjem si u Erunna všiml.. Ono běhat pvp a aktivně dungovat je malý, ale nepatrný rozdíl, kterého by si i forum začátečník mohl povšimnout..
Ty voe Robine, tvoje myšlenkové pochody mě zárážejí. Ty si tam napsal že si sním běhal pvp, já napsal že sem ho hrál v pvm. A ty mi to pak znovu napíšeš že si sním běhal pvp a já to nepochopilRobin de Martis píše:

To že je dobrej na pvp už sem slyšel od hodně lidí, ale nevím neběhám za něj (tady si to prosím zvýrazni růžově) proto nem§žu posoudit. Takže ty Fórum skilleře, bysi mohl poznat, že já o voze a ty o koze, a ne tady psát nesmysly typu: malý, nepatrný rozdíl.
A ano máš pravdu, pruda to byla jenom proto, že sme měli 0 items. Proto sem změnil specializaci, protože magický budou mít vždycky plno ne?
Robine, Robine...
- Robin de Martis
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Jojo hlavně, že jsi se zeptal jaký rozdíl jsem teda vypozoroval, ale tak mám na háku tvoje kozy aji vozy...Punished píše: Ty voe Robine, tvoje myšlenkové pochody mě zárážejí. Ty si tam napsal že si sním běhal pvp, já napsal že sem ho hrál v pvm. A ty mi to pak znovu napíšeš že si sním běhal pvp a já to nepochopil![]()
To že je dobrej na pvp už sem slyšel od hodně lidí, ale nevím neběhám za něj (tady si to prosím zvýrazni růžově) proto nem§žu posoudit. Takže ty Fórum skilleře, bysi mohl poznat, že já o voze a ty o koze, a ne tady psát nesmysly typu: malý, nepatrný rozdíl.
A ano máš pravdu, pruda to byla jenom proto, že sme měli 0 items. Proto sem změnil specializaci, protože magický budou mít vždycky plno ne?
Robine, Robine...
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz si u Teutona tu supinku vytvorim s topkem(pridava mgr), tak je to bug, nebo feature?Acarus píše:Jo to dane tim, ze proste tne stit nepridava danej skill, ktery potreba na danou mystik funkci.

Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
True victory is victory over oneself.
neni to bug z meho pohledu ... je to moznost ... nejak ses k tomu topku musel dostat.Mephist píše:Kdyz si u Teutona tu supinku vytvorim s topkem(pridava mgr), tak je to bug, nebo feature?Acarus píše:Jo to dane tim, ze proste tne stit nepridava danej skill, ktery potreba na danou mystik funkci.