miki píše:Upravění Brujah upíra:
-Odebráno kouzlo "Teleport" - (pouze svitek cd/12s)
-Přidáno kouzlo Night Sight
-Specializace brujah nešlape pasti
-Brujah upír může jíst bloody bandage v lidské podobě
Upravení Tremer Upírá:
-Odebrání Tremer morfů
-Tremer upír může jíst bloody bandage v lidské podobě
-Přidán item s kterým by mohl používat summy (5 slotů)
Item k otevření summon okna:
výroba:1xhigh horizite , 1x medium horizite , 1x low horizite , 5000 magic coinu ,50 000gp
vlastnosti:item není newbie , pokad je linknut na tremer upíra dokáže otevřít summon okno.
zranie band je podla mna cisto vysada premenenych upirov. ja by som teda v mojej ludskej podobe krvave bandaze nezral :p
miesto toho by som brujahovi dal hp z krvi podla alchemky
tiez pokial viem tak tremere vzdy sumov mal. ak mu elder stale pridava tie skilly ako bez specky tak je vsetko ako ma byt. vsetci mame blade spiritov
a kto mi bude tvrdit ze blade spirit je na dve veci, tak ich nevie pouzivat.
inak vsetko ostatne su podla mna perfektne napady a podporujem ich vsetkymi 20 drapmi a dvoma kridlami
a stealth vzdy bola vysada tych najlepsich brujahov. skusali ste vyuzit silu spanku? pamatam si ako som sa s kajom bavil o tom ze kazda jedna sila bude robit nieco trosku ine a brujah do toho mal zaclenenu aj podporu ukryvania a pohybu v tienoch.
a s tym hybanim krystalov som mal aj ja vzdy problem. mne ale najviac vadilo ze nim nemozem hybat v ludskej stone forme. ty ako gangrel s tym mas pochopitelne trosku iny problem ale stale nam to hlavne zneprijemnuje zivot, aj ked opodstatnenie to ma. stale si ale myslim ze by sa to dalo osetrit inym sposobom...