Jazditka
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jazditka
Kolik klamáků je třeba sehnat a jaký je stav sbírky prosím? 

Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
Ahoj, zaujimalo by ma, kolko respov je uz vo svete...? Teda ak to neni tajne, ale nevidim nejak dovod, preco by malo byt 

jj mohl by to uz gm konecne odhalit a zdelit pocet jezditek ve svete,ne v dungeonech..
2500klamaku = novej resp..
2500klamaku = novej resp..
Když dám 10k klamaku dostanu respawn do ohrádky ? 

Han Gamms píše:Když dám 10k klamaku dostanu respawn do ohrádky ?
Klidně bych to povolil pro zámožné guildy dát spawn do ohrádky (1 konik na ohrádku). (cena spawnu 1milion jeden).
ti asi stříklo ne?Miki píše:Han Gamms píše:Když dám 10k klamaku dostanu respawn do ohrádky ?
Klidně bych to povolil pro zámožné guildy dát spawn do ohrádky (1 konik na ohrádku). (cena spawnu 1milion jeden).

No ,tady nejde o ten spawn ,tady de spíš o tu ohrádku víš? Jestli je na DP maximálně 10 ohrádek. To by asi zruinovalo ekonomiku jsi natamovat 6 koníku za den. Klidně by to mohli být i spawny jenom na Pack Zvířatka (Lama,Kůn). Todle si myslím by bylo i zajimavé.Tanya píše:ti asi stříklo ne?Miki píše:Han Gamms píše:Když dám 10k klamaku dostanu respawn do ohrádky ?
Klidně bych to povolil pro zámožné guildy dát spawn do ohrádky (1 konik na ohrádku). (cena spawnu 1milion jeden).Jeste mi povez kdo v dnesni dobe neni zamoznej....ty zamozna guildo...
Tie packy by sa urcite hodili a nie len do ohradky .... Normalne na spawnz ich dat neviem ako vy ale dokoncim staru zasobu 5 packov a som na sucho )
Tamujes? Sak to furt skace tie packy, som uz z nich nanervy a povacsine ich uz strielam miesto tamovaniaIllidan píše:Tie packy by sa urcite hodili a nie len do ohradky .... Normalne na spawnz ich dat neviem ako vy ale dokoncim staru zasobu 5 packov a som na sucho )

Mam problemy najst respy momentalne takze tak )Severka píše:Tamujes? Sak to furt skace tie packy, som uz z nich nanervy a povacsine ich uz strielam miesto tamovaniaIllidan píše:Tie packy by sa urcite hodili a nie len do ohradky .... Normalne na spawnz ich dat neviem ako vy ale dokoncim staru zasobu 5 packov a som na sucho )
Spawnu je myslím pokud mě neklame pamět 5-6. Co se týká spawnu packu, případně koníků do ohrádek tak o tom se neuvažuje. Tahle zvěř se bude vyskytovat pouze v přírodě, případně v dungeonech. Žádný chovatelský stáje nebudou.
No a debaty na téma ohrádky tu už myslím proběhli, spawny se přidávat nebudou. Klamáků je ve světě dostatek a pokud víte o nějaké lokaci kde jich je opravdu málo, stačí mi napsat na icq a já se na to podívám.
No a debaty na téma ohrádky tu už myslím proběhli, spawny se přidávat nebudou. Klamáků je ve světě dostatek a pokud víte o nějaké lokaci kde jich je opravdu málo, stačí mi napsat na icq a já se na to podívám.
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Co udelat moznost pretrenovani kone/llamy na pack kone/llamu?
Sance podle skillu herding(80% a vys) a spotrebovavalo by to nejake produkty cookingu(varene steaky, zebirka apod.)
Dostal by tak vyuziti skill herding a i nizsi skill cooking a jeho produkty.
Sance podle skillu herding(80% a vys) a spotrebovavalo by to nejake produkty cookingu(varene steaky, zebirka apod.)
Dostal by tak vyuziti skill herding a i nizsi skill cooking a jeho produkty.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
True victory is victory over oneself.
Zajímavá myšlenka, uvidíme.
myslenka luxusni, ale kdyby treba nekdy nejak tohle, tak bez vezenske lamy nejspis, ne? :p
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
Preco? Ak by si za 25k kupil lamu, potom este natrenoval skill herding a cooking, potom dal bohvie co vsetko na premenu a mas pack lamu... a Pack lama za dajme tomu 30k neni zle...cermi píše:myslenka luxusni, ale kdyby treba nekdy nejak tohle, tak bez vezenske lamy nejspis, ne? :p
Ale ak by sa nad tym uvazovalo, tak poprosim aj opacne, s pack zas na normal, by bolo fajne

Prevratit vycvik lamy/kone, aby se "odpackovali"? To mi zni divne. Vetsi smysl by mi davalo to, ze by pack zvirata na spawnech nebyla vubec a ziskavala by se pouze cvicenim.
Tak moznost ich odsedlatConina píše:Prevratit vycvik lamy/kone, aby se "odpackovali"? To mi zni divne. Vetsi smysl by mi davalo to, ze by pack zvirata na spawnech nebyla vubec a ziskavala by se pouze cvicenim.

ale s tvojim navrhom plne suhlasim, to mi ku stastiu postaci

- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
sedlani packu je na morii zavedeny od zacatku
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Mal by som taku jednu otazocku na kompetentych...
Planuje sa v buducnosti opvmkovanie aj ostatnych vyrobnych skillov?
Myslim konkretne aby kraft musel predtym ako nieco pojde ukut zabit par priser, alebo miner by mohol pri vstupe do jaskyne ist neaky 10-20 minutovy minidung, alebo co takto vratit raraskov alchimistom?
Myslel som ze trendom je odstranovanie tychto hluposti a nie ich opetovne pridavanie.
Neviem na co som si v svojich casoch 4 mesiace trenoval taming ked teraz na to aby som tamol kona musim 5 minut zabijat nightmeru s magom.. Argument o milionoch koni neobstoji, ved lektvarov, brneni a ostatneho spotrebaku je tiez halda barzkde. Nestaci ze clovek musi znetvorit rangera na "postavu vyhadzujucu klamaky" aby neprisiel o taming teraz este aj toto;p
Planuje sa v buducnosti opvmkovanie aj ostatnych vyrobnych skillov?
Myslim konkretne aby kraft musel predtym ako nieco pojde ukut zabit par priser, alebo miner by mohol pri vstupe do jaskyne ist neaky 10-20 minutovy minidung, alebo co takto vratit raraskov alchimistom?
Myslel som ze trendom je odstranovanie tychto hluposti a nie ich opetovne pridavanie.
Neviem na co som si v svojich casoch 4 mesiace trenoval taming ked teraz na to aby som tamol kona musim 5 minut zabijat nightmeru s magom.. Argument o milionoch koni neobstoji, ved lektvarov, brneni a ostatneho spotrebaku je tiez halda barzkde. Nestaci ze clovek musi znetvorit rangera na "postavu vyhadzujucu klamaky" aby neprisiel o taming teraz este aj toto;p
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
Sklb to pekně vystihl. Boužel mi to příjde jako součastný trend, věci upravovat a měnit aby byli co nejmín zábavné a aby to byla to co největší průda, hlavně aby někdo nejdejbože neměl nějaký extra velký mamon. Nechápu a nepochopím... Kdyby tady šlo o nějakou komunitu 1000 a víc hráčů. Ale nevím proč tu hru znepřijemňovat těm pár hráčům co tady pořád hrají. Nevím proč by člověk co chodí despy každý týden neměl mít např. ráre koně. Všechny dneska "rare" věci už získat nemůžeš. Sice se zase začali oběvovat barvičky, ale na common věcech, ke kterým se může dostat úplně každý. Tudíž to strácí tu originalitu když to může mít prakticky každej.
E: Pardon, sem se nechal unést a přeskočil sem k jinýmu tématu. Z5 k jezdítkám. Myslím, že změna systému tamování jezdítek byla proto, aby sebou ranger musel tahat nějaký equip. Čeho se docílilo? Tamuje se na duálu. Takže místo rangera v ress róbce tam můžete potkat negra/mága s 20ti TMR a 200 regama + rangera ve v ressrobce. Takže to kvůli čemu se tato změna dělala se nedocílilo... a to pouze poukazuje na moji 2. větu v tomto příspěvku.
E: Pardon, sem se nechal unést a přeskočil sem k jinýmu tématu. Z5 k jezdítkám. Myslím, že změna systému tamování jezdítek byla proto, aby sebou ranger musel tahat nějaký equip. Čeho se docílilo? Tamuje se na duálu. Takže místo rangera v ress róbce tam můžete potkat negra/mága s 20ti TMR a 200 regama + rangera ve v ressrobce. Takže to kvůli čemu se tato změna dělala se nedocílilo... a to pouze poukazuje na moji 2. větu v tomto příspěvku.