Neviem no kto je zrely na psychiatra po tvojom poste ...Helloween píše:Tvl....někdy si říkám jestli někteří lidi nejsou šílení a nejsou zralý na psychiatrické vyšetření...Velky Ero I píše:Ja by som to riesil inym systemom, kedze je to TOP dung tak tam chceme mat TOP poklady.Ocroc píše:Nižší hodnota pokladu odpovídala frekvenci vybírání tak aby každá výprava tam měla alespoň něco. Když chcete lepší poklady není problem, všechny čumendy budou zrušeny a poklady se budou doplňovat výrazně méně. Tím pádem bude možné dávat lepší věci.
Momentalny problem je v tom ze sa tieto TOP dungy vyberaju velmi rychlo, preto GM argumentuju ze nemozu davat TOP poklady.
Riesenie z mojho pohladu je jednoduche aby boli spokojne obe strany:
Vybral sa TOP dung? => 2 tyzdne bude dung zavrety (jednodtlive poschodie ktore bolo vybrane).Lockovanie sa da osetrit jednoducho Gatov do kazdeho poschodia ktora sa otvori zase ked sa doplni TOP poklad. Samozrejme ten cas som dal iba tak zalezi na GM kolko casu si myslia je dostacujuci aby sa doplnil TOP poklad do TOP dungu...
Tym padom sa GM nemusia bat toho ze sa na DP vybere vela TOP itemov a tym padom mozu zapojit svoju fantaziu pri doplnovani naozaj TOP pokladov, pripadne aj nejakych zmien v dungu samotnom
Pre ludi co radi harvestuju, tak ziadny harvest sa v TOP dungach nema robit, na to su ine menej narocne dungy.![]()
Hraješ tu hru po mamon, nebo pro zábavu?
Ty chceš v TOP dungu TOP poklad? A nasekat na prdel by si nechtěl?
Já se nedivím GM, že nemají vůbec chuť cokoliv dělat, když tu pokaždé někdo brečí.
Ježiši dopr.ele lidi......jde o zábavu a ne o mamony....
Jako chápu, že každej by chtěl strašně moc....šíleně mamonu....ale to pak není zábava ne? Já taky nemám pod prdelou Fire musta, fena komplety, 20 soch, heavy kulomet of instantkill a já nevím co za ubah mamon....a brečím tu?Měl sem někdy problém projít dung? Ne neměl a to sem holej jak kostelní myš.
Fakt by ste se někteří lidi měli nad sebou zamyslet a nepouvažovat o návštěvě psychiatra a zařídit si aspoň půl roku v nějakým sanatoriu....
A po tomhle tvým postu se ještě divím, že se Gm na nějaký pokladu vůbec nevysrali.
Ja som si tu vsetko precital a dal som navrh, ano mozno je blby pre niekoho a pre niekoho nie ale to je jedno ... toto je diskusne forum kde sa davaju navrhy.
By si sa velmi cudoval kolko dnesnych veci co pouzivas v beznom zivote boli povazovane pri ich prvom prezentovani ako totalna blbost.
Co sa tyka mamonu, toto bol napad presne pre tych ludi co chceju mat mamon v pokladoch a su ochotny stravit v dungu aj 10 hodin lebo budu vediet ze na konci ich bude cakat bohaty mamon ale s tym nic neurobis proste su aj taky ludia (100 ludi 100 chuti), cize preco im nevyhoviet? Ak sa tebe takyto styl dungu a systemu nepaci, tak kde je problem? mas X dalsich "normalnych" dungov ...
Tak sa prosim ta ukludni a neposielaj nikoho do sanatoria, dakujem.
Jednoducho sa dal navrh, GM sa vyjadril a mne to staci.