Sice sa z 50% zopakujem ale vylepsil som napady ako by som to videl ja

(Avsak nevyhody ja vymysliet neviem)
1. Mind of Evil
Mal by nejake nove kuzla
-
Silence - Nemoznost cast spellu alebo na chvilku znemoznene carovanie napr. 3 sekundy? Avsak bol by to high level spellu tak by mal nejaky speci timer pripadne cez item ktory by sa to davalo a mohlo by sa to len raz za rozumny cas (pripadne instantfizz protihracoveho kuzla)
-
Disarm - zhodi z ruky stit/zbrane/luky do baglu ?
Alebo pasivna abilitka ked zacasti spell na target tak nejaka 10% sanca cize kazde desiate kuzlo zhodi luk/zbran/stit to by nebol ziadny prebust len take spestrenie

-
Evil´s curse - vacsie znizenie statov s extremly poisonom

-
Death hand - instant kuzlo ako mocne vysatie alebo daco ako VFP ignorujuce armor a DMG okolo 20, timer by mohol nahradzat timer nekro scrollov alebo obyc zvitkov
-
Life leech - za 20 many by targetu scucol 20 hp a pridal by ich sebe

mohlo by to byt instant kuzlo avsak s nejakym timerom
- Mal by manadrain kuzlo ako ma vamp ?

-
Satan´s flame - na dialku by cucal staminu po 10

mohol by to byt 4. kruh kuzla cize dost vela many a aj cast time vacsi (ako pog)
-
Corpse eating - Prisiel by k mrtvemu telu a instantne by z neho scucol nejake hp/manu

(20+- obidve) (a mohla by sa objavit hlaska ako ripped aby sa nedalo viac krat vysavat mrtve telo -
avsak len mrtve telo hraca)
- len 3 summy
- nemohol by pouzivat EF scrolly
- nemoznost kal nox mani
2. Grave Master
- s ancestralkou a +25 kombom by sa mohol premenit na licha? (ako mag na draka) samozrejme docasne...
-
Nove summy obdoba magovskych elementov - nejaky superskeleton fighter rychly ako skel. war a dmg ako earth element
-
Bone wall - z vacsieho mnozstva by vytvoril bone wall ktory by nemal napr. ziadnu vydrz proti flusom ( bola by to obdoba 5 a 6. spell kruhu cize mensia spotreba many a rychlejsi cast ako EF ale zaroven pomalsie a drahsie ako wos)
-
Bone rage - instantne kal nox mani - rovnaky manacost cize by na jednu celu manu ich mohol instantne (1s) vycarovat zo 7 kuskov
-
Bone eating - z kazdeho mrtveho NPC by vysal HP/manu napr. o 20 obidve a telo by zmizlo a dalo by mu na 5 minut jeden zasobnik na summona cize keby zjedol 10 tiel mohol by vycarovat 20 summov
-
Evil´s life - Namiesto an-corpu = rovnaky manacost aj regy - mal by instant ress abilitku aj cez zvitky cize by teoreticky mohol na dialku ressnut 5 ludi za celu manu instantne
-nemal by KVF, des mani, des sanct, VFP ani wis nox (VDS a rel wis ponechane)
3. Undead Soul
Premenil by sa na licha/skeletona/wraitha a neviem co ine
-dostal by nejake specialne staty
-Morf z ancestral casti by dal silnejsi morf
-
Bone wall - z vacsieho mnozstva by vytvoril bone wall ktory by nemal napr. ziadnu vydrz proti flusom ( bola by to obdoba 5 a 6. spell kruhu cize mensia spotreba many a rychlejsi cast ako EF ale zaroven pomalsie a drahsie ako wos)
-
imunny voci KVF avsak nemoznost nanho zakuzlit boosty ani IVM
-
In corp - healil by seba nejakymi IVMkami alebo in-mani
-
Dead bone - premenil by sa daco ako do stone formy a bol by znehybneny a nesmrtelny na par sekund?

-
Evil´s ressurection - instant ress za cenu many 8. kruhu
-
flesh transfer - z kazdeho mrtveho tela by instantne vycaroval zombika (pavuka/draka/harpie a uplne vsetkeho...)
samozrejme nemohol by pouzivat jazditko ani KVF