Specializacie VS ostatok
Specializacie VS ostatok
Tak ako uz vsetci dobre vieme, ked sa spravili specializacie nastala trochu nerovnovaha v povolaniach.
-Tak sa na to podme pozriet - menil sa pal,rang a vamp
- Paladin - zaplatili ste si specku za 1m navyse fajn dostali ste nove abilitky a trochu lepsie povolanie(vacsia dmg, vacsia vydrz) a ano pvp pal je najlepsi bez specky.
Ranger - bol fakt velmi dobry na pvp aj pvm - po specke sa vsetky jeho univerzalne veci rozdelili, ze treba tych rangov aj skombinovat - fajn, zaplatili ste si 1m a dostanete o kus lepsieho ranga v roznych smeroch.
vamp - Dobre dobre, bol kedysi menej pouzitelny hlavne do PVM, ale v pvp este ako tak obstal.
Po specializacii - tremer - naozaj dobry pvp vamp so silnymi skillmy hlavne na pvp, pricom mu jeho human sila v morfe na PVM ostala
brujah - prisiel o manadrain ale stala sa z neho o 30% lepsia buchacka s taktiez fajn vylepseniami
a Gangrel? - no nestiham sa udivit co to je za charakter
- o co prisiel? vlastne iba o veci v human forme a tu human formu, ktoru by stejne nikdy nevyuzil.
co sa mu pridalo?
+10 wrestlingu a tactiky v morfu
zvýšená dmg v morfech
síla z láhve závislá na alchemy (+30 - +60)
nejsilnější stone morfy
zrychlovatko
no - to nevyzera az tak nevinne, ale ked si to vsetko scitame - zaplatite si mega a dostanete najsilnejsi char na DP ktory vsetky ostatne schova do vrecka a staci na to 1x urobit 2-3 questy a potom uz len trochu pvm
- Oproti vampovi pred speckami, je to zvysenie sily o 300% ako v PvP, tak aj v PvM
A teraz kazdy kto ma gangrela bude spamovat, ze des mani ho polozi samozrejme prax ukazala ze to absolutne nie je take jednoduche a su to len naivne nazory
Co som odpozoroval ? - Nekro s +5 kostenym kompletom dostane IK ( a to vamp nema ani TOP morf ) za 86+- - A nech mi tu niekto nepise, ze to dokaze war, iba fakt malokedy, a to musi mat jednorazovu midnajtku a equip k tomu aby sa mu to podarilo
-Druha vec - stojim v cove s klerom - pride vamp - zacne attackovat klera, ono to vyzera ze mu nic neurobi ale kler bol naboosteny s +5 platami(da to dost armoru) a na 2 rany ktore gangrel stihol dat v priebehu 1,5s lahol a ani IVM nezacal castit - ako neviem ci to iba mne pripada trochu sila, ale aj keby war s midnajtkami, co urco neda na 2 rany, musi naprahovat 2 rany aspon 4sec...
toto je len PvP behak - a co v mensom priestore v pvm a pvp?
Samozrejme, uz sa zacinaju do dungov brat len gangreli, lebo maju neskutocnu DMG + pisu si fame deedy a podobne...
Vamp dokaze, co nikto iny - zozrat mozno 15 krvavych band co mu s jeho 240+- STR nabije dalsich 300 a viac HP a to este nevravim, ze ma fire imunku
Co to znamena v PvP? urobime si pascu 4 PKcka - war mag nekro pal, a do pasce nam skoci gangrel (napr. v stone forme) a zacne mlatit s 1sec timerom na kazdu ranu, mag s nekrom pojdu za 5 sekund dole, vampovi dajme tomu ostane 10hp, zozere 10 bandov a je full - potom pobije wara a pala za dalsich 10 sekund a este si zozere 5 krvavych bandov - A keby niekto chcel, tak to podme skusit ak si niekto mysli, ze to nie je pravda
A velmi ma pobavil dnesny prispevok - Ze vamp si musi prejst Q a warovi staci kupit mino komplet a berserku aby sa vyrovnali
Je to absolutne nevyrovnane, a treba z toho spravit nejaky zaver (oslabenie) lebo zachvilu cele DP bude mat gangrelov, uz teraz vidim kolko znamych treni / vytrenilo tych gangrelov
PS: niekto mi tu bude pisat, ze gangrelovi znizim staty a hodim do stien, lenze nejaky Alan z progresu mi proste vyleti z tych stien :p neviem co to ma znamenat ci buguje alebo ma fakt daco na to (vraj nejaka rakva) tak to uz no comment
Samozrejme, ze ludia somnou nebudu suhlasit, ale keby sa takto vyrazne zvysila DMG/vydrz inych povolani, potom by som to ani nerozpisoval...
MINIEDIT : pamatam si ako sa hrozne stazovali empovci ako sme na ich pojazd zobrali WW grunta
- DMG rovnaka, ziadne zranie bandov, ziadna fire imunka, 0 armor(gangrel ma 75+)
a to sa stazovali na takuto nevinnu vec a co je gangrel?
A toto sa mi fakt paci -
UTOCNY MORF - 180 str / 140 dex 5 int - armor 75 - aha, cize utocny morf a armor ako TOPKO komplet bez heateru t je fakt pekne
-Tak sa na to podme pozriet - menil sa pal,rang a vamp
- Paladin - zaplatili ste si specku za 1m navyse fajn dostali ste nove abilitky a trochu lepsie povolanie(vacsia dmg, vacsia vydrz) a ano pvp pal je najlepsi bez specky.
Ranger - bol fakt velmi dobry na pvp aj pvm - po specke sa vsetky jeho univerzalne veci rozdelili, ze treba tych rangov aj skombinovat - fajn, zaplatili ste si 1m a dostanete o kus lepsieho ranga v roznych smeroch.
vamp - Dobre dobre, bol kedysi menej pouzitelny hlavne do PVM, ale v pvp este ako tak obstal.
Po specializacii - tremer - naozaj dobry pvp vamp so silnymi skillmy hlavne na pvp, pricom mu jeho human sila v morfe na PVM ostala
brujah - prisiel o manadrain ale stala sa z neho o 30% lepsia buchacka s taktiez fajn vylepseniami
a Gangrel? - no nestiham sa udivit co to je za charakter
- o co prisiel? vlastne iba o veci v human forme a tu human formu, ktoru by stejne nikdy nevyuzil.
co sa mu pridalo?
+10 wrestlingu a tactiky v morfu
zvýšená dmg v morfech
síla z láhve závislá na alchemy (+30 - +60)
nejsilnější stone morfy
zrychlovatko
no - to nevyzera az tak nevinne, ale ked si to vsetko scitame - zaplatite si mega a dostanete najsilnejsi char na DP ktory vsetky ostatne schova do vrecka a staci na to 1x urobit 2-3 questy a potom uz len trochu pvm
- Oproti vampovi pred speckami, je to zvysenie sily o 300% ako v PvP, tak aj v PvM
A teraz kazdy kto ma gangrela bude spamovat, ze des mani ho polozi samozrejme prax ukazala ze to absolutne nie je take jednoduche a su to len naivne nazory
Co som odpozoroval ? - Nekro s +5 kostenym kompletom dostane IK ( a to vamp nema ani TOP morf ) za 86+- - A nech mi tu niekto nepise, ze to dokaze war, iba fakt malokedy, a to musi mat jednorazovu midnajtku a equip k tomu aby sa mu to podarilo
-Druha vec - stojim v cove s klerom - pride vamp - zacne attackovat klera, ono to vyzera ze mu nic neurobi ale kler bol naboosteny s +5 platami(da to dost armoru) a na 2 rany ktore gangrel stihol dat v priebehu 1,5s lahol a ani IVM nezacal castit - ako neviem ci to iba mne pripada trochu sila, ale aj keby war s midnajtkami, co urco neda na 2 rany, musi naprahovat 2 rany aspon 4sec...
toto je len PvP behak - a co v mensom priestore v pvm a pvp?
Samozrejme, uz sa zacinaju do dungov brat len gangreli, lebo maju neskutocnu DMG + pisu si fame deedy a podobne...
Vamp dokaze, co nikto iny - zozrat mozno 15 krvavych band co mu s jeho 240+- STR nabije dalsich 300 a viac HP a to este nevravim, ze ma fire imunku
Co to znamena v PvP? urobime si pascu 4 PKcka - war mag nekro pal, a do pasce nam skoci gangrel (napr. v stone forme) a zacne mlatit s 1sec timerom na kazdu ranu, mag s nekrom pojdu za 5 sekund dole, vampovi dajme tomu ostane 10hp, zozere 10 bandov a je full - potom pobije wara a pala za dalsich 10 sekund a este si zozere 5 krvavych bandov - A keby niekto chcel, tak to podme skusit ak si niekto mysli, ze to nie je pravda
A velmi ma pobavil dnesny prispevok - Ze vamp si musi prejst Q a warovi staci kupit mino komplet a berserku aby sa vyrovnali
Je to absolutne nevyrovnane, a treba z toho spravit nejaky zaver (oslabenie) lebo zachvilu cele DP bude mat gangrelov, uz teraz vidim kolko znamych treni / vytrenilo tych gangrelov
PS: niekto mi tu bude pisat, ze gangrelovi znizim staty a hodim do stien, lenze nejaky Alan z progresu mi proste vyleti z tych stien :p neviem co to ma znamenat ci buguje alebo ma fakt daco na to (vraj nejaka rakva) tak to uz no comment
Samozrejme, ze ludia somnou nebudu suhlasit, ale keby sa takto vyrazne zvysila DMG/vydrz inych povolani, potom by som to ani nerozpisoval...
MINIEDIT : pamatam si ako sa hrozne stazovali empovci ako sme na ich pojazd zobrali WW grunta
- DMG rovnaka, ziadne zranie bandov, ziadna fire imunka, 0 armor(gangrel ma 75+)
a to sa stazovali na takuto nevinnu vec a co je gangrel?
A toto sa mi fakt paci -
UTOCNY MORF - 180 str / 140 dex 5 int - armor 75 - aha, cize utocny morf a armor ako TOPKO komplet bez heateru t je fakt pekne
Re: Specializacie VS ostatok
tak tobě nestačí zasrat 3 topiky plkama, ty si musíš zprasit i vlastní
- Bereg Sunrise
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Třema větama říct o co autorovi jde ?
NEdávno se kecalo o speckách na wara. Třeba nakonec bude takový, že se speckou roseká zase on Gangrela na 2 rany . (Jen by mu měl hlavně zůstat ten status buchny a nedělat nějakého MagWara...) Jak si s warem GM vyhrají sem zvědavý.
Dejte tomu ... už někdo prosím ban
jo a zkoušel si takovýho shamana když si tak chytrý? v jednom morfu rozseká gangrela jak nic a gangrel ve stone morfu mu sebere sotva 40hp a v topku by mu možná sebral i 50 ale o tom vážně pochybuju
Zase nepriame argumentovanie, myslim ze to, ze vsetci trenuju a hraju gangrela o niecom hovori a nie neskusal som shamana ale ked to nikto nebere ani do dungu ani do pvp tak ma to nezaujima a to ze "rozseka" gangrela to nic neznamena ked gangrel rozseka vsetko ostatneCiatronic píše:jo a zkoušel si takovýho shamana když si tak chytrý? v jednom morfu rozseká gangrela jak nic a gangrel ve stone morfu mu sebere sotva 40hp a v topku by mu možná sebral i 50 ale o tom vážně pochybuju
Jednoducho povedane - pochybujem ze moze byt nieco silnejsie ako gangrel - to by ten war musel davat IKcka klerom/rangom aby sa vyrovnali cize jedine riesenie = OSLABIT gangrela
Ty by jsi chtěl snat mít na tom svém necroj IK blesk vid? Vzhledem k tomu kolik má necromancer věcí. A jak lehce se dá ten "přeboost" gangrel zabít... Zkoušel jsi mu napálit "šipka - curse - haluze - para(svitek) - para - PF - stěny do kříže" a náš miloučkej gangrel je neškodnej jak novorozeně.Strigwyr píše:Zase nepriame argumentovanie, myslim ze to, ze vsetci trenuju a hraju gangrela o niecom hovori a nie neskusal som shamana ale ked to nikto nebere ani do dungu ani do pvp tak ma to nezaujima a to ze "rozseka" gangrela to nic neznamena ked gangrel rozseka vsetko ostatneCiatronic píše:jo a zkoušel si takovýho shamana když si tak chytrý? v jednom morfu rozseká gangrela jak nic a gangrel ve stone morfu mu sebere sotva 40hp a v topku by mu možná sebral i 50 ale o tom vážně pochybuju
Jednoducho povedane - pochybujem ze moze byt nieco silnejsie ako gangrel - to by ten war musel davat IKcka klerom/rangom aby sa vyrovnali cize jedine riesenie = OSLABIT gangrela
ANO presne toto som skual a milucky Alan z progresu, mi 2 x za sebou z tych stien vysiel, a neviem ako, ale stihal to bandit a nevravim o tom, ze mohol zrat bandy a ze mi sem tam fizzne paru a dobandi sa do fullu. A to nevravim ani o tom, ze proste taky char nehra solo, ani war sam nebeha proste, to obranovanie aky je to ubohy char je zbytocne kazdy to vidi ake je to silne a preboostene a kazdy to vsade bere ci do pvp alebo do pvmMiki píše:Ty by jsi chtěl snat mít na tom svém necroj IK blesk vid? Vzhledem k tomu kolik má necromancer věcí. A jak lehce se dá ten "přeboost" gangrel zabít... Zkoušel jsi mu napálit "šipka - curse - haluze - para(svitek) - para - PF - stěny do kříže" a náš miloučkej gangrel je neškodnej jak novorozeně.Strigwyr píše:Zase nepriame argumentovanie, myslim ze to, ze vsetci trenuju a hraju gangrela o niecom hovori a nie neskusal som shamana ale ked to nikto nebere ani do dungu ani do pvp tak ma to nezaujima a to ze "rozseka" gangrela to nic neznamena ked gangrel rozseka vsetko ostatneCiatronic píše:jo a zkoušel si takovýho shamana když si tak chytrý? v jednom morfu rozseká gangrela jak nic a gangrel ve stone morfu mu sebere sotva 40hp a v topku by mu možná sebral i 50 ale o tom vážně pochybuju
Su to nezvratne dokazy aky je to silny charakter a nikto tu nepodlozil nic poriadne aky by to bol chudacik...
Ked sa zistilo aka je to sila kazdy to trenuje to snad vidim a nie som blby aj by som si spravil, ale oslabenie toho charu je proste nevyhnutna vec
Nebylo tady to breceni pred nedavnem a neskoncilo to v pokecu?:p Jiny nazev, pridano par dalsich zvastu, trochu obarveno, zvyrazneno ale v podstate to samy:p
jo shamana do pvp nikdo nebere protože nemá zrychlovátko a do pvm moc taky ne protože šlape víc pastí snad jak mag asi proto
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Tak si toho gangrela, ty uřvaný imbanecroconedavavampyprotožemufizzjoupary, udělej taky a nebreč furt.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
K tomu urcite pride, potom sa tesim na topic typu http://www.darkparadise.cz/Forum/viewto ... f=5&t=3656Dudek píše:Tak si toho gangrela, ty uřvaný imbanecroconedavavampyprotožemufizzjoupary, udělej taky a nebreč furt.
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Původně jsem Strigwyra chtěl srovnat Empem, brečí asi tak stejně, ale Emp to aspoň vždycky vecpal do jednoho topicu. A to aby PK meli Gangrely je mi ukradeny, pokud sedim na jezditku nemuze se ke mne dostat.Nycte píše:K tomu urcite pride, potom sa tesim na topic typu http://www.darkparadise.cz/Forum/viewto ... f=5&t=3656Dudek píše:Tak si toho gangrela, ty uřvaný imbanecroconedavavampyprotožemufizzjoupary, udělej taky a nebreč furt.
Nuz pokusim sa vysvetlit, co sa stane vznikom PK gangrelov. V prvom rade to, ze mas kona, je tu absolutne nepodstatne. Nikto nebude tahat PK gangrela do world PVP. Najvacsi dopad to bude mat na hracov, ktory za nic nemozu a to na dungmanov chodiacich low/medium dungy, aspon na tu cast, ktora neni tak skusena, ci uz skillmi popr. hernym skillom.Dudek píše:Původně jsem Strigwyra chtěl srovnat Empem, brečí asi tak stejně, ale Emp to aspoň vždycky vecpal do jednoho topicu. A to aby PK meli Gangrely je mi ukradeny, pokud sedim na jezditku nemuze se ke mne dostat.
World PVP sa tym vobec nezmeni. Vsetko co zmoze Gangrel, je prudit v Cove a zaliezat do gz, pretoze sam je uplne nepouzitelny. V skupine sa z neho stava ultimatna destrukcna masina, ale ked ta 5 ludi drzi v pare a jeden mlati, je to jedno ci je to warrior alebo gangrel. Vacsinou si mrtvy tak ci tak.
V dungu ale budu PK gangreli na vhodnom mieste schopni krajat 5 clenne vypravy v dobe radovo desiatkach sekund.
Pre ilustraciu uvediem priklad oproti warovi. War kempi sam vo fiktinvnom dungu na fiktivnej ploche 5x5 policok. Skoci tam vyprava, ale warrior nezmoze nic. Jeho dmg je zavisly od fame, pricom aj najsilnejsimi sutrovkami cez reactiv casto dava dmg 0. Vyprava by si s nim hravo poradila.
Gangrel kempi v tej istej miestnosti, skoci k nemu vyprava. Tu nastava zasadny rozdiel. Gangrel v top morfe drzi konstantny dmg, reactiv mu vobec nevadi. Ma 270 hp, fire imunku, obrovsky armor, obrovske skilly, krvave bandy. Prsk mu nespravi nic, warrior/paladin/rang atd sa do neho netrafi, pretoze bojovy skill 100/100 vs 135/140 je ohromny rozdiel, kdezto Gangrel si pojde taktikou one hit one kill.
High dungy ako pride/desp to vobec neovplyvni, tam by bolo treba gangrelov viac, kedze sa gangrel impovia/top morfy nosia aj v blue vypravach.
este ze tu mame us 3. uber breciaci post od naj TOP PK na celom DPNycte píše:K tomu urcite pride, potom sa tesim na topic typu http://www.darkparadise.cz/Forum/viewto ... f=5&t=3656Dudek píše:Tak si toho gangrela, ty uřvaný imbanecroconedavavampyprotožemufizzjoupary, udělej taky a nebreč furt.
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Nycte, teď to z mé strany asi nebude vůči tobě zrovna fair, ale udělám to. Není to tak dávno, co si tady někteří jiní červení stěžovali, že se dungy nedají dobíhat, argumenoval jsem tím, ať nedobíhají, ale ať kempí, dostal jsem odpověď, že kempit se nedá, protože nemají jistotu, že do toho dungu někdo vleze a nebudou tam přece stát celej den.
Ja nikde nebrecim... btw kedy mas narodeniny? Kupim ti slabikar...Sikulka píše:este ze tu mame us 3. uber breciaci post od naj TOP PK na celom DP
V pohode . Vtedy bol skor rozdiel v pocte kempujucich. Na low dungy stacili 2 PK, na medium napr 4-5, na high dungy 8. Takze v tom case by muselo sediet x ludi x hodin pri pocitaci, a davat pozor, pretoze kazdy clanok kempujucej vypravy bol dolezity k pojazdu. Priklad na medium dungu dungu. Kempis dung v 4 ludoch war+cler+mag+necro , pride 6-clenna vyprava modrych. Cler si zrazu potrebuje odbehnut na WC, pride s5 a PK mrtve. Islo o to, ze kempenie nutilo sediet x ludi pri PC nonstop, pricom nebola istota ze niekto pride, popr. nebudu mat iba fame z predskonana.Dudek píše:Nycte, teď to z mé strany asi nebude vůči tobě zrovna fair, ale udělám to. Není to tak dávno, co si tady někteří jiní červení stěžovali, že se dungy nedají dobíhat, argumenoval jsem tím, ať nedobíhají, ale ať kempí, dostal jsem odpověď, že kempit se nedá, protože nemají jistotu, že do toho dungu někdo vleze a nebudou tam přece stát celej den.
Pri pouziti gangrela na vhodnom mieste sa teraz redukuje pocet pojazdievacich niekolkonasobne. LOw + niektore medium dungy si mozes kempit sam, popr v 2 ludoch na istotu, pricom ked ti odpadne ten druhy, tak je to jedno... ten druhy je tam ako poistka. Mozes pozerat film, mozes robit hocico ine, skoci ti vyprava, otazka par sekund... A ak ti skoci predskokan? Tak je to uplne jedno... Ak jedno PK udrzi 5 clennu ( popr 4 clennu bez predskokana ) v sachu, tak je to pre to PK vyhra, aj ked ich nepojazdi.
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
No nevim ,to je situace, kdy nevydělá ani jeden, pokud výprava nedojde dung, nebo je nepojede PK, prodělávají oba.Nycte píše: Ak jedno PK udrzi 5 clennu ( popr 4 clennu bez predskokana ) v sachu, tak je to pre to PK vyhra, aj ked ich nepojazdi.
Nejde tak ani o zarobok. Schvalne som spominal vypravy, ktorych sa to dotkne najviac a to neskusenejsich hracov. Tych sa vacsinou ani neoplati lootit, pretoze dohromady nic nemaju. Ide o to, ze x ludom pokazis vecer, pricom teba to nestoji absolutne nic a to presne sa s gangrelom bude robit. (Hlavne ked ho bude hrat horko )Dudek píše:No nevim ,to je situace, kdy nevydělá ani jeden, pokud výprava nedojde dung, nebo je nepojede PK, prodělávají oba.Nycte píše: Ak jedno PK udrzi 5 clennu ( popr 4 clennu bez predskokana ) v sachu, tak je to pre to PK vyhra, aj ked ich nepojazdi.