Roby-specky

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Odpovědět
Ursus Arctos
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Roby-specky

Příspěvek od Ursus Arctos »

mám takovej dotazík :) proč maj vampíři se specializací jinak zbarvené roby a palové/crafti/rangové ne? :) u rangů to ještě jakš takš chápu ale palové by ty robky mohli mít jinak zbarvené..
Které víno je nejlepší? To z cizího sklepa.
Protokoll
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Re: Roby-specky

Příspěvek od Protokoll »

tolik barev neni
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Ještě třeba přidat gangrelovi hezkou robu, jestli nemá :D
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Scriptovací novinky píše:16.12.2011 00:23:59 - Ocroc
- cobbwebove roby se prebarvuji pouze postavam s specializaci a pouze pokud roba neni obarvena
- pridana nova barva roby pro Remeslniky

11.12.2011 14:00:30 - Ocroc
- Robe of Holiness - nova barva (az u novych rob)
Ursus Arctos
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ursus Arctos »

já myslel jako že vampové maj tremere(modrá) brujah(zelená) tak co to udělat u všech postav takle? dobře ty rangery chápu že má druid i ostro zelenou že to je ta barva lesa :D ale u palů/craftů by to třeba zlý nebylo..
Které víno je nejlepší? To z cizího sklepa.
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Podle mě bohatě stačí na základní char bez speciální barvy, na specializaci rare barva. I když j tremere a brujah s jinou barvou, což je hezký, těžko by se pak pro každou specializaci vybírala barva, protože cobbovek je 6, 5 charů (cobbovek) může teoreticky mít 3 specky a kraft 2, tzn celkem dost barev na vymejšlení. Udělal bych to na všechny tři specky od 1 charu na 1 rare barvu...
Punished
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Punished »

mě se spíš líbí jak se tady 10 let vedla politika: proboha jenom ne žádný rare flekatý věci. A teďka je tolik věci "rare" přímo z dílny. Ale ty rare kádě v pokladech být nemohli celou dobu. Chaápu.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Punished píše:mě se spíš líbí jak se tady 10 let vedla politika: proboha jenom ne žádný rare flekatý věci. A teďka je tolik věci "rare" přímo z dílny. Ale ty rare kádě v pokladech být nemohli celou dobu. Chaápu.
Dokaz to prosim.
Punished
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Punished »

Nemám jak to dokázat, zase mi budeš tvrdit, že to tak nění. Tak není no.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Punished píše:Nemám jak to dokázat, zase mi budeš tvrdit, že to tak nění. Tak není no.
Mno vidis, ono je to taky dost o uhlu pohledu. Co se tyka barev, tak sme prijali fakt, ze muze bejt pro hrace motivujici i fakt, ze to bude vypada jinak nez obycejne zbrane ( enchant +ovek ). Existujici barvy (snow, ancestralka, ... ) mohou ziskat hraci z tub, obcas, jsou to common vyskytujici se barvy na specifickejch itemech a neni duvod, proc by se obcas nemohl vyskytnout na nejakem obarvitelnem itemu. Co se tyka obarvovani rob u vamp klanu, jde o jakousi uniformu, jiz by se meli jednotlive klany/kity od sebe lisit, byla vize ( mel ji na starosti clovek, co bohuzel pro nas skoncil s aktivnim GMkovanim ) ze kazdy takovyto kit bude mit svou uniformu, ktera bude pro nej specificka, a to spis v tom smylu modnim, ci estetickym, pripadne historickym nez funkcnim, zde je stale volne pole pusobnosti.
Na druhou stranu, nikde uz nelze ziskat starobarevne kombinace puntickatych rob, extraordinernich barev a v neposledni rade flakatejch.
Han Gamms
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Han Gamms »

Rangove teda maji pěkně hnusně zelenou. Ta u vampiku je mnohem hezci... :cry: :cry:
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Všem se člověk nezavděčí, taky slýchávám jak je Paladinská hnusná a mě se přitom líbí apod... viz ranger, mě se ty bravy líbí :D
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Xan píše:Všem se člověk nezavděčí, taky slýchávám jak je Paladinská hnusná a mě se přitom líbí apod... viz ranger, mě se ty bravy líbí :D
Vždy se najde jedinec, nebo menší skupina lidí, kterým se to líbit nebude.....
Han Gamms
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Han Gamms »

Mě nejde o barvu jestli je to zelené nebo růžové :-))

Jen o proti ostatním robam specializací je taková obyčejně zelená. Ostatní jsou takové ty "rare" jak to nazýváte.
Amigor
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amigor »

Mě vtomhle topicku spiše přijde že prostě oni maj rare, a rangove obyč zelenou ...takova sucha o proti ostatním, to bez debat. Ovšem já sem stejně pro kmplet wipe itemu :D ale zase na druhou stranu by mě to dost bolelo :D ale spiše mi jde jen že se hadate kdo bude mit vic rare. Ale bylo by hezke zajimave, kdyby měli každa specka jinou barvu.
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
cermi
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od cermi »

me treba stvalo u tremer specializace ze sis obarvil robu, sundal si ji, nasadil a prebarvila se zas na tu teple modrou, neslo by i tam udelat, ze se bude prebarvovat pri nasazeni, jen pokud ma tu zakladni barvu?
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Nemohli by ste prosim pridat farbu cobovky aj gangrelovi? Viem ze ju moc casto nenosi ale ked uz, nech je poznat, ze je to tiez specka. Dakujem :)
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Odpovědět