Jazditka

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět
Protokoll
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Re: Jazditka

Příspěvek od Protokoll »

Atalia píše:Takže jelikož někdo měl 50 koňů v zásobě a GM se to nelíbí, tak ještě dostane odměnu, že je teď může za 20k prodávat :)
a přesně tohle se mi na tom nelíbí
Eso
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eso »

Protokoll píše:
Atalia píše:Takže jelikož někdo měl 50 koňů v zásobě a GM se to nelíbí, tak ještě dostane odměnu, že je teď může za 20k prodávat :)
Jenže von to nikdo nekoupí
Amadeus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

Ale koupí, jinak se budete šoupat po zadku.
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař

18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Gorila. Slováci chápu, ostatní skúste googliť ;)

ESO - nikto nebude chcieť kupiť, ale bude musieť. Napr. quest na golden medailon sa nedá bez jazdítka preisť (teda dá ale šance sa tak o 300% znížia a zvýši sa šancu vylahu tak 500%). Včera som prišiel o 7 jazdítok z toho 3 vdaka savu ... takže save ma včera pripravil o 70k ... ale ak chcem reshulky, musim si ten medailon občas zaist ...
Goremoth
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Goremoth »

Eso píše:
Protokoll píše:
Jenže von to nikdo nekoupí
ale koupi, prodal jsem vetsinu zasob prave za tuhle cenu, lamy, kone, zosty, orny, vse za 20k a i kdyz par lidi nadavalo tak vetsina kupovala po 20 i 30 kusech ..

cekam ze se do me pustite, ale co byste udelali kdyby jste za barakem nasli ropu, ktera prave stoupla na burze o nejaky ten dolar? vsechnu by jste bez kecu prodali a to za aktualni lepsi cenu, ne za tu co platila pred dvema tydny. Kdo rika ze ne, tomu neverim, nesouvisi to s poctivosti nebo moralkou, svedomim a bla bla bla, ale je to o tom vyuzit situaci. Kdyz GM chteli aby se jezditka vyprodali, tak asi nemohli nechat spawny a rict hracum, proste prodavejte jezditka nebo budem zly. Zrusili spawny, tim zrusili zdroje, tim stoupla cena o 300%. Nevim co je na tom tak strasny, takhle proste funguje trzni ekonomika. Zajimalo by me kolik z nadavacu na ceny jezditek si napr. vsimlo pozitivni zmeny u kamenu na zbrane, +9 zbrani, cobbu a par dalsich veci. Urcite jim cena kleska o par desitek tisic nez bylo zvykem pred par roky.

Nicmene ja osobne stejne nemuzu pochopit proc tolik vadilo ze se jezditka hromadi kdyz byli povetsinou nejspis v animal boxech..ale budiz:)
Undetecetable
Inkless
Inkless

Příspěvek od Undetecetable »

Nemluvo spawny kempim malo kdy spis potkavam nahodne kdyz se tam zabehnu podivat :)
Arim
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arim »

Ja si myslim, ze jako druhy krok "reformy" by se meli 2x zdrazit regy u vendoru a snizit jejich drop o polovinu ...
Regu je ve svete statisice a daji se velmi levne nakoupit u vendoru a v kombinaci s GM mortarem a zdatnym alchemistou je treba prisun TMR do sveta naproste neomezeny a za pevne dane ceny regu u vendora. Myslim si, ze takove TMR je uplne stejny spotrebak jako lama a melo by se to nejak systemove resit ...
Znam cloveka co ma 150K EoN a 50K TMR v kadi !

Mam takovy pocit, ze dnesni GM cerpaji velkou inspiraci u nasi soucasne vlady, protoze tam taky co reforma to perla :clap: :twisted:

Proc jste proste nezrusili prodej Bacharky komukoliv jinymu nez tomu co ma [Jailed]? Nebo ji tedy nezdrazili na 30K, ale za predpokladu zachovani momentalni funkcnosti spawnu ...

Neni to tak dlouho, co si pamatuju, ze se tu GM vyjadrovali na tema lama u Bacharky, ze je to momentalne chteny stav a ze vubec nikomu nevadi, ze to cenu na trhu nejak omezuje ...
Stary mrzuty kocour, co nema rad pondelky ...
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

místo bachařky se mohl dát šutr na lamy do jailu a bylo by to vyřešené. Samozřejmě sem někdo nezapomene napsat, že to nebyl hlavní důvod a kdesi cosi :p
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

Zdrazeni bacharky bylo ok. Zmena respu na soucasnej typ je taky dobra.
Ale nechapu, proc ste nejrpv udelali zrusenim spawnu na mesic nedostatek jezditek a pak zacali davat spawny do sveta na zaklade sbirky klamakau?
Lidi co maj klamaku velky zasoby, maj i zasoby jezditek, tem je to fuk, a nebudou zbytecne vyhazovat klamaky. A ty co nemaj ani jezditka, se maj zbavovat jeste tech par klamaku? Do ty sbirky vam prispeje par nadsencu, a pak uz nikdo :) A teda RP Event je to taky uzasnej, jedna truhla v cechu + zprava v novinkach. O tom budou psat bardi legendy jeste za mnoho let. :P

Jezditko je zakladni spotrebak, stejne jako potiony, regy, bandy. Je to vec, kterou potrebuje kazdej, i zacatecnik. Tudiz by melo byt i prijatelne lehce dostupny. Kdybyste ztizili dostupnost nejlepscih zbrani/brnek a kdo vi ceho, tak nic nereknu, bez toho se da hrat. Bez jezditka se ale hraje celkem spatne..

Proc ste proste jen nezmenili spawny na novej typ a zaroven je nerozhazeli na novy mista? A treba klidne i jednou za par mesicu ty mista spawnu zmenit, ale at jich je trochu vic.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Mephist píše:... A teda RP Event je to taky uzasnej, jedna truhla v cechu + zprava v novinkach. O tom budou psat bardi legendy jeste za mnoho let. :P ...
A ve kterém roce jsi nějaký event, při kterém bylo postupováno jinak než takto, nebo naházením pár silných NPC do světa a svoláním "mass questu", zažil naposledy? 8)
Mephist píše:Proc ste proste jen nezmenili spawny na novej typ a zaroven je nerozhazeli na novy mista? A treba klidne i jednou za par mesicu ty mista spawnu zmenit, ale at jich je trochu vic.
Protože to by za prvé bylo moc náročné na okamžitou práci (ta truhla a mazání moc času nezabere), a za druhé na udržování, hlídání, možná o nějaké to počítání - prostě trvalou a dlouhodobou aktivitu.

To se nenosí. Nejlepší je do vody pořádně praštit, víš, aby to udělalo véééliké vlny a všichni ubozí smrtelnící uvidí tu, jaxeto jmenuje, jo : MOC! Když už seš jednou už ten GéEm, nebudeš přeci pracovat pro spokojenou hru lidí, to nikdo pořádně neocení, že někde polezeš v hidu a sem tam pomůžeš s řešením něčeho, za co dotyčnej nemoh a ono se to pokazilo... Teda, kromě možná těch pár lidí, kterým pomůžeš, ale to je naprd. Takže to vošéfuješ tak, že se s ostatníma dohodneš na tom, že se nic takovýho dělat nesmí, protože by to pak chtěli lidi jako zneužívat (třebas by někdo simuloval vyhození NB kádě do koše a pak vyžadoval novou nebo tak...) a tak si na to prostě uděláš jako takový pravidlo o nulovej toleranci, tedy pardon, o nulové zásahovosti. (Se mi to už nějak plete s městskou policií, ti mají podobné nápady).

Takže mnohem lepší řešení je něco důležitýho rozbít, tím naštveš hafo lidí, všichni uvidí, jak moc jsi nepostradatelnej, honem se začnou modlit a lízt ti do, ehm, různých otvorů, ty to pak tak nějak jako milostivě fixneš a třeba i postupně vrátíš téměř do stavu před původním zásahen a ještě tě za to všichni budou chválit 8)

PS : předem se opět omlouvám za případnou možnou demotivaci, přestože si myslím, že tomu, kdo dělá něco užitečného, stačí k motivaci pocit z dobře odvedené práce. :roll:
Goremoth
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Goremoth »

Retromancere fakt obdivuju tvoji odvahu nekoho osocovat z toho, cos psal. Mas na to logicky pohled takovej, ze je to spatne nastaveny ale soudit dle toho neci povahu ? Ty si asi upad na ledu vid.. ted mi urcite reknes ze lezu nekomu do prdele, tak te zklamu, me taky vyslovene sere par zmen v nastaveni posledni dobou, ale myslid ze nadavani nekdy neco zmenilo? Jinak spawny uz jsou ve svete tak co se tady porad resi, asi chcete aby nekdo rekl "jo, posrali jsme to" ze? Protoze to je tak jediny ceho tim lze docilit ..to jako maj ted gm vratit save o dva mesice zpatky :D? pred ten event aby nebyla ani ta truhla? Boze 12k na jezditko naharvis za pet deset minut ... Tak to zaspon zkus
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Nadávání vypadá jinak - ukaž mi jedinou nadávku a já ten post bez milosti zcenzuruju. Nebo že by opačný názor a pravda byli dneska považovány za nadávky? Nebo spíš za hrubost? To je ale asi pravda, dneska se upřímnost už moc nenosí, lepší je opatrné přitakávání, podpořené občas nějakou tou vtipnou a souhlasnou glosou. Pak je člověk asi považován za spolehlivého a věrného... No co, budu muset nějak žít s tím, že se do téhle škatulky nevejdu.

A opravdu mi tu nejde o nějakou cenu llam - což může ostatně každý vidět sám, když se pokusí ten text pochopit, nejen v něm hledat urážky, které tam nejsou.
Goremoth
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Goremoth »

Dobre asi jsem si to spatne prebral, moje blbost. Ale nevim proc ti to teda dela nejakej problem? Ja si nemyslim ze drzim hubu a krok, jenom se prizpusobuju protoze ono ti to stejne nepomuze kdyz si budes stezovat. Aspon ne na DP co jsme mohli videt za X let. Nezazil jsem ze by GM v takovymhle nejakym kroku ustoupili natlaku hracu. Protoze je to jejich shard a oni to proste resej...Me jen stve jak furt nekdo rejpa ale chtel by jsem videt jaky RP eventy by jste vymejsleli vy :) ...
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Goremoth píše:Dobre asi jsem si to spatne prebral, moje blbost. Ale nevim proc ti to teda dela nejakej problem? Ja si nemyslim ze drzim hubu a krok, jenom se prizpusobuju protoze ono ti to stejne nepomuze kdyz si budes stezovat. Aspon ne na DP co jsme mohli videt za X let. Nezazil jsem ze by GM v takovymhle nejakym kroku ustoupili natlaku hracu. Protoze je to jejich shard a oni to proste resej...Me jen stve jak furt nekdo rejpa ale chtel by jsem videt jaky RP eventy by jste vymejsleli vy :) ...

Noooo to je pekne držať hubu a krok lenže potom si s tebou svet (RL) robi čo chce. A nič sa nedosiahlo? Ja myslim, že vela ... napr. uprava odhidu u pasci, poklady, .... nie vždy vyhraš ale občas hej ... kto nebojuje nevyhrava ....
Goremoth
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Goremoth »

jo ale ja nikde nemluvim o RL svete tohle je jenom prece naprosto jiny :).. me jde o to ze nevim na co se tady plka kdyz je jasny ze tohle proste vykricet ani njak nejde (u pasti to slo treba) ale jak chces tohle napravit? proste sou novy respy a ten event uz zpatky nevezmes.. rozumis jak to myslim :)? pasti, poklady muzes vypnout/predelat..ale tohle? asi tezko
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Ale šlo by to, respy nahazet zpatky, script kterej řídí respování zvířat predelat/ přehrát zpátky na původní, a pak z logu vytahat, kolik kdo dal jakych klamaku a vratit jim je :D
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Irto
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irto »

Mohu se zeptat co konkretně je špatně na současném stavu ziskavaní jezitek ve světě? Respy jsou minimálně 4 ziskani toho jezditka trva cca do 3-5 minut i s tamovanim, co je tak zavratně špatně? To že to už ranger nemuže jit s taming stafkou a v ress robce?

Pokud někdo nutně potřebuje to jezditko tak stale je možné nouzově využít bachařku prostě zapomeňte že kdy měla nějakou cenu ja si pamatuji rohlik za 10h a pivo za 5Kč plzeň.
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

Vsak sem psal, ze soucasnej system respu je dobrej, ale je jich proste malo. Nejakejch cca 5 respu(z toho pulka v pvp zonach) je proste malo, to neuspokoji poptavku po jezditkach. Nevim, mozna se v poslednich dobe v tichosti pridaly dalsi respy, pak je to teda ok, ale pokud je jejich pocet jako byl po sbirce + ten jeden na co se vybraly klamaci, tak je to malo.
Idealni by bylo, aby se tech respu udelalo hodne vsude mozne po svete a jednou za cas (mesic?) se komplete prehazely.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
Protokoll
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Protokoll »

spíš si myslim že by se měla upravit tamnutelnost war horse
Acarus

Příspěvek od Acarus »