Vyskakování nicků
Vyskakování nicků
Hoj, když lognu na Uo vypíše se mi hromada jmen hráčů, které jsem třeba na Uo vůbec ještě nepotkal a jakokdyby předemnou utekli z boje. Vždy po lognutí to ukáže :
http://2i.cz/897b94be6d
Pak mi to píše průběžně jména i během hraní. Zkoušel jsem to s kámošem a píše mi to jakokdyby nad hlavou *Cava attacking bla bla bla* i když tam takový člověk vůbec není. Za každou radu děkuji.
Pak mi to píše průběžně jména i během hraní. Zkoušel jsem to s kámošem a píše mi to jakokdyby nad hlavou *Cava attacking bla bla bla* i když tam takový člověk vůbec není. Za každou radu děkuji.
Re: Vyskakování nicků
nebyl jsi v sorcerers dungu? co si pamatuju, tak me to kdysi delalo prave v souvislosti s timto dungem..
You are starving. Hladovis a blouznis.
nekde se to tu uz resilo ale uz nvm nazev topicu
nekde se to tu uz resilo ale uz nvm nazev topicu
V sorcerers dungu jsem byl naposledy takový rok zpátky minimálně a ani po jeho návštěvě mi to nedělalo. Dělá mi to teď takový měsíc možná.
- Edward Cullen
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Mno jak si dal to foto tak pulka lidi semnou byla v sorcech a dnes ve 20:42 se mi to stalo tesne pred save v cyclop valey a taky mi to napsalo Cavalera has re...
Mě zase včera v cove odhidovávala hláška že na někoho útočím i když tam nikdo takový opět nebyl. Snad se GM vyjádří.
ono celkově mi příjde že je to nějaký docela pobugovaný.. taky už sem viděl pár neobvyklých jevů.
Napiš page a chtěj smazat všechny attack memorky ze sebe. Pokuď nepomůže tak mi napiš pmku, neboť ti mohu pomoci jen já.Cava píše:Mě zase včera v cove odhidovávala hláška že na někoho útočím i když tam nikdo takový opět nebyl. Snad se GM vyjádří.
-
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
Je to pomerne vtipné, nakoľko všetcí sú z Amonthie alebo s nami dungujú.. aj seba som tam našielCava píše:Hoj, když lognu na Uo vypíše se mi hromada jmen hráčů, které jsem třeba na Uo vůbec ještě nepotkal a jakokdyby předemnou utekli z boje. Vždy po lognutí to ukáže :
Těžko říct, nemáš nějaký hlídací script ?
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
ak si dobre pamatam tak bol pes zakopany v nejakych pasciach v dungu kt tieto veci rozhadzovali
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit