Dobrý den. Chtěl bych se zase vrátit a začít hrát. Problém je v tom. Že jsem account nezakládal já (jedná se o období , kdy nešli zakládat ůčty), ale postavy , které jsou na ůčtě jsou moje. Ůčet zakládal můj kamarád ,který už nehraje, a hrát nikdy nebude a nechce otom ani slyšet. Registrační mail k tomuto ůčtu vlastním. Po rozhovoru s Ocrockem mi bylo rečeno, že registrační mail není průkazný a dá se lehce sfalšovat. Chtěl bych se zeptat k čemu je tedy registrační email? Myslím si , že je to doklad k ůčtu a na základě tohoto dokladu , by měl být ůčet vrácen.
Děkuji za kladné odpovědi , váš hráč.
Block account.
Re: Block account.
Registracni mail je dulezitej jen prave k tomu, aby ti prislo s heslem (generovanym) potvrzeni o aktivaci.Miki píše:Dobrý den. Chtěl bych se zase vrátit a začít hrát. Problém je v tom. Že jsem account nezakládal já (jedná se o období , kdy nešli zakládat ůčty), ale postavy , které jsou na ůčtě jsou moje. Ůčet zakládal můj kamarád ,který už nehraje, a hrát nikdy nebude a nechce otom ani slyšet. Registrační mail k tomuto ůčtu vlastním. Po rozhovoru s Ocrockem mi bylo rečeno, že registrační mail není průkazný a dá se lehce sfalšovat. Chtěl bych se zeptat k čemu je tedy registrační email? Myslím si , že je to doklad k ůčtu a na základě tohoto dokladu , by měl být ůčet vrácen.
Děkuji za kladné odpovědi , váš hráč.
Nejdulezitejsi pro nas jsou ostatni reg. udaje, ktere slouzi k identifikaci majitele.
Re: Block account.
Prosím o Lock , reším to s člověkem, který ůčet zakládal.