Baltovo kradeni

Vaše problémy, rady a skripty týkající se tohoto prográmku

Moderátor: Caleb

Odpovědět
premek
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Baltovo kradeni

Příspěvek od premek »

Zeptam se rad bych natrenil baltovo nove kradeni (myslim ze se jedna o stealing ale ruku do ohne za to nedam, je to ten skill jak se musi koupit licence ve vesperu za penize a potom naradi) ale nemohu nikde sehnat script do feny a rucne mi to prijde jako hroznej opruz a nejsem z tech kteri by si ho jen tak napsali, nema nekdo k dispozici nebo by nemohl napsat? jsou tu taci kterym to nezabere tolik prace a ja svym psanim scriptu bych zpusobil sfere vic skod nez uzitku, mnohokrat vam dekuji
Protokoll
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Re: Baltovo kradeni

Příspěvek od Protokoll »

Baltovo nové kradení je název z mrakoplashe a je to starý dobrý 3 roky. Je to stealing a potřebuješ k tomu to nářadí.

a prosim tě,... vykašli se na fenu a nainstaluj si yoko, krom toho, že na to existuje spousta výbornejch scriptů, který najdeš přímo na mrakoplashi, tak tim ušetříš práci jak sobě tak moderátorovi. :wink:
premek
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek »

joko nainstalovane mam a pouzivam ho na makrovani zajedno na to je spousta scriptu a zadruhe v tom si ledacos napisu, ale ma to jednu pro me kardinalni chybu, v dungu s tim mam hodne caste CCcka a kdyz vemu ze to kradeni chci trenit hlavne na solo pri harvestech a podobne tak by me to stalo vic nez bych kdy vydelal, za dalsi tam nemam plosne ovladani sumony,ale diky za radu, kdyby jsi mel jeste ten script na fenu nebo jsi ho umel napsat byl bych moc vdecen..
Smoce
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smoce »

premek
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek »

Dekuji Smocemu za script na snooping ten se hodi take, ale v prvni rade mi slo o "STEALIN" kvuli kteremu jsem zakladal tento topic ;) snad i s timto scriptem si bude vedet rady ;)
Smoce
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smoce »

premek píše:Dekuji Smocemu za script na snooping ten se hodi take, ale v prvni rade mi slo o "STEALIN" kvuli kteremu jsem zakladal tento topic ;) snad i s timto scriptem si bude vedet rady ;)
myslíš chůze v hidu , nebo taky zlodějnu tam tu ? :-)
Leinad
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leinad »

Smoce píše:
premek píše:Dekuji Smocemu za script na snooping ten se hodi take, ale v prvni rade mi slo o "STEALIN" kvuli kteremu jsem zakladal tento topic ;) snad i s timto scriptem si bude vedet rady ;)
Dude seriously, cital si ten jeho prvy post? : ) Proste chce skript na trenovanie kapsarskym naradim, cize Stealing (Chodza v hide je Stealth) : )
Pain, DoHR
premek
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek »

Jedna se o to ve vesperu je NPC Kradmila ktere kdyz reknes urcitou formuli tak ti proda licenci a potom ti proda naradi, a treneni probiha nasledujicim zpusobem, dojdes k potver na policko od ni ( nesmis nic delat, nejlepe prokliknout war mode) poklikas na naradi, pockas urcity cas, myslim ze 3-4 sekundy a vyjetym kurzorem kliknes na monstrum a ono ti bude rekne ze se povedlo nebo nepovedlo ( kdyz nepovedlo, opakujes akci dokud se nepovede). Snad uz se tedka trefis ;)
Smoce
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smoce »

Leinad píše:
Smoce píše:
Dude seriously, cital si ten jeho prvy post? : ) Proste chce skript na trenovanie kapsarskym naradim, cize Stealing (Chodza v hide je Stealth) : )

chlape sorry, ale já toho načtu za den tolik, že jsem pak v některých případech sklerotik ;-) :-)

měl bych to mít na stránkách ale vám ,že sem ho měl nebo mám ..
Protokoll
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Protokoll »

Smoce píše: chlape sorry, ale já toho načtu za den tolik, že jsem pak v některých případech sklerotik ;-) :-)

seš dyslektik? :roll:
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
Smoce
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smoce »

Protokoll píše:
Smoce píše: chlape sorry, ale já toho načtu za den tolik, že jsem pak v některých případech sklerotik ;-) :-)

seš dyslektik? :roll:

Vzhledem k tomu, že tam vidím jen jednu chybu, tak asi jo ...
Odpovědět