Vězeňské llamy
Re: Vězeňské llamy
Ano, zprávy z Británie jsou super novinky :p Zajímalo by mě, jaký rp umělec to sepisuje.
Ale poprosím tě, aby ses tam teda podíval, rád bych to zjistil....
Co kde? Ze lama zdrazela tam je, ze tam neni suma ma byt asi prekvapenieNemluva píše:Ano, zprávy z Británie jsou super novinky :p Zajímalo by mě, jaký rp umělec to sepisuje.
Ze zvieratka na spawnoch niesu a bezi naky Qwest, je tam tiez, takze co sa ti nezda? (Len by dakde mohlo byt kolko klamakov do toho sechu je treba... Ci to je len casove, trebars do Vianoc a nezalezi na mnozstve?
Opravdu příjemné oživení hry...
Místo, abych na nějaký rychlý re-eqip nebo zkrátka rychlou nouzi o jezdítko použil nejrychlejší způsob jak se dostat k jezdítku teď budu muset půl hodiny stát na trhu a čekat až mi tam náhodou někdo z těch, ehm počkat - aktuální počet hráčů 99 - 3/4 beztak makrujících dualu to máme asi tak 74 postav, až mi tam náhodou někdo z těch 25, a to mi ještě bude cvakat prdelka, jestli náhodou 10 z nich není v dungu, dojde a prodá jezdítko za 10k...
Moment, za jakým to bylo vlastně účelem ? Cítím v tom účel přenést odbyt jezdítek z trhu od hráčů, ale od koho proboha ? Zvrhlo se to na zvýšení odlivu peněz ze serveru (Kdo bude tvrdit, že je jich dost, tak já nemám ani zlatý deed a rád ho od někoho takového dostanu...)
Rovněž děkuju, že jsem se to dočetl na fóru a né na nějakém opravdu zřetelném poutači po cestě k naší sexy bachařce, to mi od těch již dvou koupených lam opravdu velice pomohlo.
Non-sense at all...
ZDUŘ
Místo, abych na nějaký rychlý re-eqip nebo zkrátka rychlou nouzi o jezdítko použil nejrychlejší způsob jak se dostat k jezdítku teď budu muset půl hodiny stát na trhu a čekat až mi tam náhodou někdo z těch, ehm počkat - aktuální počet hráčů 99 - 3/4 beztak makrujících dualu to máme asi tak 74 postav, až mi tam náhodou někdo z těch 25, a to mi ještě bude cvakat prdelka, jestli náhodou 10 z nich není v dungu, dojde a prodá jezdítko za 10k...
Moment, za jakým to bylo vlastně účelem ? Cítím v tom účel přenést odbyt jezdítek z trhu od hráčů, ale od koho proboha ? Zvrhlo se to na zvýšení odlivu peněz ze serveru (Kdo bude tvrdit, že je jich dost, tak já nemám ani zlatý deed a rád ho od někoho takového dostanu...)
Rovněž děkuju, že jsem se to dočetl na fóru a né na nějakém opravdu zřetelném poutači po cestě k naší sexy bachařce, to mi od těch již dvou koupených lam opravdu velice pomohlo.
Non-sense at all...
ZDUŘ
Legolend [Etoiles]
and many others...
Ha, promluvil jsem,odcházím, za čas příjdu a kuknu na odpověď :P
and many others...
Ha, promluvil jsem,odcházím, za čas příjdu a kuknu na odpověď :P
jen dodám, že to totálně ruinuje pvp, protože lama stojí víc než kvér.
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Yeah, ja jsem vsema deseti pro, travel system pres knihy + runy byl dotazen k naproste dokonalosti. Clovek za naprosto smesne ceny nemusi udelat ani jediny zbytecny krok, natoz opustit Gz jinym zpusobem nez vlezenim do gaty z baraku primo pred zkontrolovany vchod dungu. Temer jakakoli potreba pro ziskani cehokoliv ze zakladnich veci mimo gz na povrchu odpada a v pripade ze ne, mame hromadu pohodlnych virtues portu, recall runy atd. ktere nas behem par sec hodi pres cely svet bez potreby pohybu a kdyz ne, potencionalni nepritel (pk) tam ma takove omezeni v pristupu atd. ze pro nej nema jakoukoli reliabilitu se tam zkouset dostat. A svet je dale mrtvy a prazdny....Jamie píše:Je prijemne videt že GM Team videl zdrazeni lamy jako nutnou podporu pro hrace v zprijemneni ztraveneho casu u UO.
Gratulujuji jen vice skvelých napadu na urychleni a zprijemnení hry. Obzlaste tech u veci na ktere nebylo potreba XY let sahnout.
Pokud by bylo potreba poradit s dalsim skvelým napadem navrhuji zdrazit port Rune a Travel bookem na 10k jeden port myslim ze to prilaka vice hracu.
S přátelským pozdravem,
Petr
Btw: Toto nastaveni dostupnosti jezditek by bylo super, kdyby v dungach jezditka vubec nesli a hraci museli cestovat napr. mezi mestama po svejch po povrchu.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Já bych ty jezdítka zrušil.
a v PvP by ste tiez jazditka nemali take smutneInkvizitor Dan píše:Yeah, ja jsem vsema deseti pro, travel system pres knihy + runy byl dotazen k naproste dokonalosti. Clovek za naprosto smesne ceny nemusi udelat ani jediny zbytecny krok, natoz opustit Gz jinym zpusobem nez vlezenim do gaty z baraku primo pred zkontrolovany vchod dungu. Temer jakakoli potreba pro ziskani cehokoliv ze zakladnich veci mimo gz na povrchu odpada a v pripade ze ne, mame hromadu pohodlnych virtues portu, recall runy atd. ktere nas behem par sec hodi pres cely svet bez potreby pohybu a kdyz ne, potencionalni nepritel (pk) tam ma takove omezeni v pristupu atd. ze pro nej nema jakoukoli reliabilitu se tam zkouset dostat. A svet je dale mrtvy a prazdny....Jamie píše:Je prijemne videt že GM Team videl zdrazeni lamy jako nutnou podporu pro hrace v zprijemneni ztraveneho casu u UO.
Gratulujuji jen vice skvelých napadu na urychleni a zprijemnení hry. Obzlaste tech u veci na ktere nebylo potreba XY let sahnout.
Pokud by bylo potreba poradit s dalsim skvelým napadem navrhuji zdrazit port Rune a Travel bookem na 10k jeden port myslim ze to prilaka vice hracu.
S přátelským pozdravem,
Petr
Btw: Toto nastaveni dostupnosti jezditek by bylo super, kdyby v dungach jezditka vubec nesli a hraci museli cestovat napr. mezi mestama po svejch po povrchu.
Boze muj kdo tohle vymyslel tak ten musel byt total na mol protoze vetsi kravinu jsem tu uz dlouho nevidel. Uvedomuje te si vubec ze kazdej hrac tady nema miliony? Nebo ze kazdej hrac nema rangera s tamingem? Uz jsem videl na trhu prodavat kone za 15k a myslim si ze je jen otazka casu kdy to bude presahovat 20k hranici protoze jezditka proste potreba jsou. Jinak pvp jste timto prakticky pohrbili (pokud hraci teda nebudou behat po svejch nebo na sumech) protoze se muze stat ze se umre denne treba 2x-3x i vickrat a jelikoz je hk v pvp uz temer samozrejmosti tak si spocitejte na kolik vas vyjdou jen jezditka plus pokud jste treba war tak i equip. (kazdej tu neni obr skill a pvp beha jen ze ho baví).
PS: Vse nejlepsi do noveho roku a hodne uspechu v HERNÍM světě
PS: Vse nejlepsi do noveho roku a hodne uspechu v HERNÍM světě
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Zkuste to bez HK
když dostává hk i tamer v ress robe tak to už je fakt epic.
Dík za radu, ještě mi vysvětli, jak nedostat HK, když mě zabijou.Retromancer píše:Zkuste to bez HK
Mě se vždycky osvědčilo lidem, který sem respektoval HK nedávat ( Ale musíš je zabít, aby si to uvědomovali), pak jsem ho taky nedostával ani od největších "prasat" na serveru.
[color=#BF0000]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
)_,.--'''[ µ"\_\****”””””””
[/color]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
)_,.--'''[ µ"\_\****”””””””
[/color]
tak tohle už dávno neplatí.Me píše:Mě se vždycky osvědčilo lidem, který sem respektoval HK nedávat ( Ale musíš je zabít, aby si to uvědomovali), pak jsem ho taky nedostával ani od největších "prasat" na serveru.
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Mno vidíš a možná začne, když bude taková nouze o jezdítka, jeden nikdy nevíProtokoll píše:tak tohle už dávno neplatí.Me píše:Mě se vždycky osvědčilo lidem, který sem respektoval HK nedávat ( Ale musíš je zabít, aby si to uvědomovali), pak jsem ho taky nedostával ani od největších "prasat" na serveru.
Zdravim ja na forum nikdy nepisu ani moc nectu ale ted to napravim:)
Mile GM jeste udelejte prosim to ze zrusite vsechny zviratka na tamovani jako klamaky a posledni vec s kterou mi udelate radost je to ze se muze michat ma konci Despice 5 nebo v Domu dungu a to po dobu jedne hodiny.
Za pravopisne chyby se omlouvam nejsem dokonalej no.
Mile GM jeste udelejte prosim to ze zrusite vsechny zviratka na tamovani jako klamaky a posledni vec s kterou mi udelate radost je to ze se muze michat ma konci Despice 5 nebo v Domu dungu a to po dobu jedne hodiny.
Za pravopisne chyby se omlouvam nejsem dokonalej no.
To bude krása. Nikde ani pkčko.
Ani PKčko, ani žádnej jinej hráč
Tak si choďte do dungu pro musty ne?
Ja to vyresil tak, ze lidem v dngu sumonim jezditka .p
Jinak spawn jesterek se snad nerusil ne?
Ja to vyresil tak, ze lidem v dngu sumonim jezditka .p
Jinak spawn jesterek se snad nerusil ne?
Tady je ale problem ze jsou hraci kteri pvm proste nejedou a jsou cisti pvperi jako je spoustu hracu kteri zase nejdou pvp..
Darkness píše:Tady je ale problem ze jsou hraci kteri pvm proste nejedou a jsou cisti pvperi jako je spoustu hracu kteri zase nejdou pvp..
Cisti PVPeri? No tak maji jiste warhorse ne? Frakce to je vec kde ma cistokrevnej PVPer skoro vse zadarmo tak proc plakat?
Ale ty asi mas na mysli PVP Blue vs Indian jenze tam to casto neni o pvp ale pouze o pojezdu nekoho kdo zrovna PVP hrat nechce.