zustan si ovci dalEthernet píše:jen mě udivuje kolik písmenek ste schopný nad takovou kravinou vyplodit![]()
je spousta jinejch možností jak odlejvat peníze.... pokud ti ňáký náhodou přebejvaj, písmi mi PM nějak se domluvíme...
jinak hlasuju pro přesun do pokecu
Zlevnění specializací
Re: Zlevnění specializací
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
"""wake up """ je rok 2012(skoro ) nie 2008, kriza s dp gp je uz vyriesena(aspon na cas) tak neries.Tomak píše:1. Ano, nemámBlabla píše:1) Ty žádnou specku nemáš.
2) Rád bys jí měl.
3) Než platit mega jednorázově, raději bys jí měl na leasing.
4) 100K měsíčně ti nepřijde moc, protože aktivně hraješ.
2. Nene, nakonec ji mít ani nebudu.
3. Můj hlavní názor je jednorázově 1M gp pak 100k/každý měsíc. Seš vedle, jak ta jedle. Akorat vy ste oponovali, zeje to drahe, tak sem navrhl levnejsi, pro vas prijatelnejsi variantu.
4. 100k měsíčně mi nepřijde moc, Dung sem do konce jeste nedosel.
_
Je mi jasne, ze vy byste nejradsi ty specky meli zadarmo pro "stare uber hrace" a ten milion utratili treba za nejaky to topko.
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
Celkem srandovni post, kdyz beru v uvahu, ze sem na DP nikdy dlouhodobe nehral a o nejake krizi nemam a ani nechci mit sebemensi tuseni.
Nikdo nerika,ze to GM tak nastavi. Je to, jak uz bylo receno, pouze teorie jak by to mohlo fungovat. Zlevneni je kravina, ale zdrazeni? proc ne.
Nikdo nerika,ze to GM tak nastavi. Je to, jak uz bylo receno, pouze teorie jak by to mohlo fungovat. Zlevneni je kravina, ale zdrazeni? proc ne.
Ono jde spiše o to že navrhuješ něco co nemá v tomto připadě žádny pozitivní dopad pro nikoho. System najmu guild stone, baračku zde existuje ale specializace nejsou věci ktere snadno mužeš změnit a nesou sebou i naklady na vybaveni.Tomak píše:Celkem srandovni post, kdyz beru v uvahu, ze sem na DP nikdy dlouhodobe nehral a o nejake krizi nemam a ani nechci mit sebemensi tuseni.
Hlavni důvod proč je to nesmysl je že specializace zatím nema každé povolani. V realnem svete také měsičně neplatiš za to co jsi se už naučil, ano pokud by bylo ve speckach něco co by se muselo obnovovat třeba zopakovat nějaký quest aby jsi měl nějaký plusy tak je to jina věc.
Ovšem nevěřim že ty chceš slyšet argumenty, ty prostě jedeš heslo chcipl mi koza nechť sousedovy chcipne krava.
Me se otom ani nechce diskutovat.
Proste padl navrh, ja ho rozvetvil a tim to padlo.
Komu se to nelibi, nemusi to cist.
_
Muzeme tu argumentama zaspamovat 10 stranek, ale co z toho...
Proste padl navrh, ja ho rozvetvil a tim to padlo.
Komu se to nelibi, nemusi to cist.
_
Muzeme tu argumentama zaspamovat 10 stranek, ale co z toho...
Nevim o zadne krizi na dp z 2008 ani o jejim prozatimnim vyreseni. Naopak pocet hracu se snizil, ale majetek tech kteri odesli nezmizel, protoze kdo skoncil dal acc tem kteri jeste hraji. Takze jestli byli bohati predtim, jsou jeste vic
A zpet k zacatku. Pro vetsinu ted hrajicich je cena 1 000 000 za specializaci asi uplne normalni, protoze ze vsech tech stezujicich si postu po zavedeni specializaci ani jeden nebyl primo o snizeni teto castky
A zpet k zacatku. Pro vetsinu ted hrajicich je cena 1 000 000 za specializaci asi uplne normalni, protoze ze vsech tech stezujicich si postu po zavedeni specializaci ani jeden nebyl primo o snizeni teto castky
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Ale nejde tu přeci celou dobu o nějaké snížení ceny. Jde o nesmyslnost zavedení jakýchsi "poplatků za hraní", nebo ještě lépe "poplatků za kvalitní hraní". I kdyby specky nebyly zaváděny v některých případech kvůli oslabení starých povolání, i kdyby snad byla pravda, že jsou specky extrémně silné, stále trvám na tom, že trestat hráče jenom za to, že se snaží hrát na maximum je zcestné. A obzvláště nemám rád, když si něco takového vůbec dovolí navrhovat někdo, kdo sám ihned přiznává, že se ho taková platba nikdy týkat nebude, jelikož jeho stylu hraní se to nedotkne!
To je stejné, jako když jistí dlouhodobě dobrovolně nepracující lidí křičí o nutnosti zavést speciální daně pro pracující - jen aby bylo na dávky pro ně a jejich děti... Na podobné "populisty" a "zachránce ekonomiky" jsem vysazený jak v reálném životě, tak i ve hrách a proto zřejmě reaguji poněkud agresivněji, než by bylo nutné, za což se všem, kteří do této skupiny nepatří, omlouvám.
To je stejné, jako když jistí dlouhodobě dobrovolně nepracující lidí křičí o nutnosti zavést speciální daně pro pracující - jen aby bylo na dávky pro ně a jejich děti... Na podobné "populisty" a "zachránce ekonomiky" jsem vysazený jak v reálném životě, tak i ve hrách a proto zřejmě reaguji poněkud agresivněji, než by bylo nutné, za což se všem, kteří do této skupiny nepatří, omlouvám.
oOH, taková poklona.
Dovolím si mírně oponovat. Sice se to mé hráčské postavy nedotklo, ovšem skoro 3/4 částký jsem vydělal na specku pro svého kamaráda, Paladina. Hraju s ním, takže se mne to, jakožto hráče, dotklo a byla to investice do budoucna.
Stejně tak bych byl ochoten mu každý měsíc platit specializaci.
------------
Opravdu nevím, jak vypadaly na DP povolání Paladin, Ranger a Warrior těsně před specializacema.
Vím snad jen, že dřív sem za rangera bonusy z +1 az +9 kuší neměl, že botky nedávali dex a že ani summák Phoenixe snad nebyl (tuším).
Zkušenosti z pvp za rangu mám jen ze starýho pvp střediska a přišel mi taky nastavený dobře.
Vampíka sem hrál bez imunky občas na cove "pvp" s nevybroušenýma skillama (stejně tak na jednom z DP PvP shardů) a připadl mi vybalancovaný výborně (bez fire imunky).
__
Nevím, co se tady v poslední době dělo, že ty postavy byly dle vás tak přeboostlé, ale to ,že teď vidím z plechů skoro jen samé paladiny asi mluví za vše.
Pamatuju si akorát, že paladin děsně missoval a warr byl tedy lepší bitka do dungu + více str.
Je to stále pravda? (recnicka otazka, neodpovidat).
Budeme si pismenkovat? Ne prosím...
Chceš znát jméno té kočky v avataru? Neřeknu...
Dovolím si mírně oponovat. Sice se to mé hráčské postavy nedotklo, ovšem skoro 3/4 částký jsem vydělal na specku pro svého kamaráda, Paladina. Hraju s ním, takže se mne to, jakožto hráče, dotklo a byla to investice do budoucna.
Stejně tak bych byl ochoten mu každý měsíc platit specializaci.
------------
Opravdu nevím, jak vypadaly na DP povolání Paladin, Ranger a Warrior těsně před specializacema.
Vím snad jen, že dřív sem za rangera bonusy z +1 az +9 kuší neměl, že botky nedávali dex a že ani summák Phoenixe snad nebyl (tuším).
Zkušenosti z pvp za rangu mám jen ze starýho pvp střediska a přišel mi taky nastavený dobře.
Vampíka sem hrál bez imunky občas na cove "pvp" s nevybroušenýma skillama (stejně tak na jednom z DP PvP shardů) a připadl mi vybalancovaný výborně (bez fire imunky).
__
Nevím, co se tady v poslední době dělo, že ty postavy byly dle vás tak přeboostlé, ale to ,že teď vidím z plechů skoro jen samé paladiny asi mluví za vše.
Pamatuju si akorát, že paladin děsně missoval a warr byl tedy lepší bitka do dungu + více str.
Je to stále pravda? (recnicka otazka, neodpovidat).
Budeme si pismenkovat? Ne prosím...
Chceš znát jméno té kočky v avataru? Neřeknu...
Skilly z + zbrani pro Rangera byly, stejne jako Pheonix (pred specializacemi).