Jaké je prosím logické odůvodnění toho, že necrosvitky berou manu uz pri 2clicku? Vzhledem k tomu, že mi velice často mizí či nejdou použít, tak bych od Vás velmi rád dostal radu, jak omezit ztracení 120 many za 2x AnimateDeath, kdy se mi sebere mana, vycasti power world,ale vypise error hlasku(kterou doufam nemusim zminovat) pri "neexistujicim" svitku.
Stejne tak, pokud na cil nevidim, tak je mana tatam a musim znova pouzit svitek. Tedy potreba dalsich 60 many.
__
Dale: Je nekde mozne stahnout oficialni UO grafiku pro coifu a glovesky v pripade, ze mi zdejsi graficka uprava nesedi?
A to jak pro papperdoll, tak pro animace.
Necro svitky | grafika chainmail
Re: Necro svitky | grafika chainmail
51a. Šlo by to pravděpodobně ošetřit jinak aby se toto nědělo, ale nic snadného by to nebylo.
Klasická klikačka v necrobooku je zbugovana?
logicke oduvodneni by bylo ze se pouhym d clickem trenuje nekromancie 

podminka pro klikacku z necrobooku(tedy nevyhazuje to ty zbugovany svitky) pri necromancy >= by nesacila?
Pripadne, mohl by mi prez PM nejaky skilled hrac zaslat "bugfix" script do yoka, ktery zohlednuje mnou, v prvnim postu, kritizovane faktory?
Pripadne, mohl by mi prez PM nejaky skilled hrac zaslat "bugfix" script do yoka, ktery zohlednuje mnou, v prvnim postu, kritizovane faktory?
coz je bugovani :pRaona píše:logicke oduvodneni by bylo ze se pouhym d clickem trenuje nekromancie
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
len ak to fizzujes hned po dvojkliku ale...Ducky píše:coz je bugovani :pRaona píše:logicke oduvodneni by bylo ze se pouhym d clickem trenuje nekromancie

- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Na mizeni svitku pomaha, ze kdyz si vytvoris hromadku, tak s ni jednou pohni a pak uz s ni nikdy nehejbej. Takhle to resim ja a nemizej.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
True victory is victory over oneself.