Fakt to nejde, před par dny sem opět zkoušel registraci a zase nic.... stale to piše neplatne přihlašovací udaje...Acarus píše:Ze by ? REgistrace na vyvesku by mela jit, je odkaz na vyvesce kde se registrovat.
Vývěska
- Amigor
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vývěska
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Zkousels to ted ???Amigor píše:Fakt to nejde, před par dny sem opět zkoušel registraci a zase nic.... stale to piše neplatne přihlašovací udaje...Acarus píše:Ze by ? REgistrace na vyvesku by mela jit, je odkaz na vyvesce kde se registrovat.
- Amigor
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem to ještě zkusil teďka redistraci a už to jede díkAcarus píše:Zkousels to ted ???Amigor píše:Fakt to nejde, před par dny sem opět zkoušel registraci a zase nic.... stale to piše neplatne přihlašovací udaje...Acarus píše:Ze by ? REgistrace na vyvesku by mela jit, je odkaz na vyvesce kde se registrovat.

Zázraky se ději .....
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
-
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Rad bych se take zaregistroval s dalsim ACC. Bohuzel stale mi to pise "chybne udaje". Psal jsem i Bernardovi a ten me nasmeroval na tento topik.
1. Lze nejak zjistit, ze ACC je uz zaregistrovan s nejakou postavou?
--- zkousel jsem vice variant (ruzne postavy z jednoho ACC) a stale stejna hlaska.
2. posila se nejaky email na zminovany email, ze registrace probehla uspesne?
--- nikdy mi nic neprislo.
3. Je nutne psat email, ktery byl uveden pri registraci ACC?
predem dik za odpoved.
1. Lze nejak zjistit, ze ACC je uz zaregistrovan s nejakou postavou?
--- zkousel jsem vice variant (ruzne postavy z jednoho ACC) a stale stejna hlaska.
2. posila se nejaky email na zminovany email, ze registrace probehla uspesne?
--- nikdy mi nic neprislo.
3. Je nutne psat email, ktery byl uveden pri registraci ACC?
predem dik za odpoved.
pro ty co nahodou ctou forum a neumi cist texty na webu to sem napisu nekolikrat...
Na vyvesku se prihlasite se stejnym jmenem a heslem jako na tohle forum.
Samozrejmne to znamena, ze registrovat na vyvesku se musite registrovat tady na foru (casto pokladana otazka)
Ve chvili kdy by se nasla nejaka chyba tak doufam ze mi ji nekdo napise na ICQ, jako jsem ted odhalil ze kdyz se prihlasil nekdo kdo nemel aktivovanej ucet na foru, tak ho to automaticky zaradilo do kategorie Adminu a mohl delat bordel
.
Na vyvesku se prihlasite se stejnym jmenem a heslem jako na tohle forum.
Samozrejmne to znamena, ze registrovat na vyvesku se musite registrovat tady na foru (casto pokladana otazka)
Ve chvili kdy by se nasla nejaka chyba tak doufam ze mi ji nekdo napise na ICQ, jako jsem ted odhalil ze kdyz se prihlasil nekdo kdo nemel aktivovanej ucet na foru, tak ho to automaticky zaradilo do kategorie Adminu a mohl delat bordel

- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
Nevim kde se stala chyba, ale když se chci přihlásit na vývěsku, tak obdžím hlášku "Takove jmeno neni v databazi fora". Postupuju podle víše zmíněné novinky.
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Prihlasovani je citlivy na velky a maly pismena ve jmene.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
True victory is victory over oneself.
- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
V tom případě, je normální že mi to velká písme automaticky změní na malá ?Mephist píše:Prihlasovani je citlivy na velky a maly pismena ve jmene.

V tom případě si vymaž tohle uložené jméno v nastaveních tvého prohlížeče.
Naposledy upravil(a) Tymyan dne 17.12.2011 00:02:57, celkem upraveno 1 x.
divne, ja ked sa prihlasim ako Nagash, tak pise dobre meno, zle hesloNagash píše:"Takove jmeno neni v databazi fora"

- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
Pomohlo, díkTymyan píše:V tom případě si vymaž tohle uložené jméno v nastaveních tvého prohlížeče.
uz neni citlive na velke a male pismenaMephist píše:Prihlasovani je citlivy na velky a maly pismena ve jmene.
dnes jsem neco kamosovi hazel na vyvesku. Nevim jeslit to tak ma kazdy ale v okne kde se pise text je kurzor cerny, tedy neslo by zmenit ten kurzor na bily? obcas se chci vratit nekde doprostred textu tim ze si tam kliknu mysi a je to strasne neprehledne.
chyba je jen u tebe, kurzor je cernej dokud nezacnu psat, pak se ukaze klasickej...Arianna píše:dnes jsem neco kamosovi hazel na vyvesku. Nevim jeslit to tak ma kazdy ale v okne kde se pise text je kurzor cerny, tedy neslo by zmenit ten kurzor na bily? obcas se chci vratit nekde doprostred textu tim ze si tam kliknu mysi a je to strasne neprehledne.
doporucuji google chrome
vývěska funkční
dvorní klepy zřejmě stále s původním chybním přihlašovacím mechanismem

dvorní klepy zřejmě stále s původním chybním přihlašovacím mechanismem

Aha zvlastni, taky mi to jiz nedela. A to jsem drive taky pouzival prohlizec google chrome.
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Nevím zdali se to tu někde řešilo, ale měl bych dotaz.....
Nedá se upravit vývěska tak, aby když danou věc prodám, nebo nakoupím jednoduše nabídku nebo poptávku smazal...což zatím nejde....nebo mě se to teda aspoň nepovedlo a vždy sem ji musel jen upravit, nikoliv smazat...
dík za odpovědi....
Nedá se upravit vývěska tak, aby když danou věc prodám, nebo nakoupím jednoduše nabídku nebo poptávku smazal...což zatím nejde....nebo mě se to teda aspoň nepovedlo a vždy sem ji musel jen upravit, nikoliv smazat...
dík za odpovědi....
Imho to nejde proto, aby sis nesmazal příspěvek a nevložil hned nový a tak se udržoval na první stránce takovým spamováním. Tedka ti to řekne že musíš počkat...Helloween píše:Nevím zdali se to tu někde řešilo, ale měl bych dotaz.....
dík za odpovědi....
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Tož to ja....okRaziel píše:Imho to nejde proto, aby sis nesmazal příspěvek a nevložil hned nový a tak se udržoval na první stránce takovým spamováním. Tedka ti to řekne že musíš počkat...Helloween píše:Nevím zdali se to tu někde řešilo, ale měl bych dotaz.....
dík za odpovědi....