problém s reg. vyvesky
-
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
problém s reg. vyvesky
dobrý den, pokaždý když se chci zaregistrovat na vývěsce, tak mi to napíše "Database error 4". nemáte s tím někdo nějaké zkušenosti? předem děkuji. : 

Které víno je nejlepší? To z cizího sklepa.
Re: problém s reg. vyvesky
Klid nejsi v tom sam mě to piše to same.Ursus Arctos píše:dobrý den, pokaždý když se chci zaregistrovat na vývěsce, tak mi to napíše "Database error 4". nemáte s tím někdo nějaké zkušenosti? předem děkuji. :

-
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
tak to mi spadl kámen ze srdce 

-
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
asi sem hlupák ale nic mi to nenašlo 

- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
http://www.darkparadise.cz/Forum/search ... mit=Hledat jak těžké ...Ursus Arctos píše:asi sem hlupák ale nic mi to nenašlo
Dneska by mela byt uz k dispozici vyveska, opet propojena s forem, s timto forem, a ucty budou vazany na toto forum, tedy zaregistrovani bude uplne v pohode.
Acarus píše:Dneska by mela byt uz k dispozici vyveska, opet propojena s forem, s timto forem, a ucty budou vazany na toto forum, tedy zaregistrovani bude uplne v pohode.
Něco bude asi špatně protože jak si pustím vývěsku tak se mi jen zobrazí "banned" obrázek a nic nevidím ani se nemůžu přihlásit, nevím o tom že bych dostal ban na vývěsku.
melo by to uz byt ok ...Raziel píše:Acarus píše:Dneska by mela byt uz k dispozici vyveska, opet propojena s forem, s timto forem, a ucty budou vazany na toto forum, tedy zaregistrovani bude uplne v pohode.
Něco bude asi špatně protože jak si pustím vývěsku tak se mi jen zobrazí "banned" obrázek a nic nevidím ani se nemůžu přihlásit, nevím o tom že bych dostal ban na vývěsku.
ona i jinak krapitek funguje zatim ...
-
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
promiň pane geniální že sem se dovolil zeptatWilson píše:http://www.darkparadise.cz/Forum/search ... mit=Hledat jak těžké ...Ursus Arctos píše:asi sem hlupák ale nic mi to nenašlo