Neviditelný Text
Neviditelný Text
Nazdar,
Měl sem nějaké problémky s kompem a tak sem musel přeinstalovat UO, ale ted zjišťuju že někteří lidi nevidí můj text co napíšu. Přepsat barvy sem už zkoušel ale výsledek žádný pomůže mi někdo??
Dík
Měl sem nějaké problémky s kompem a tak sem musel přeinstalovat UO, ale ted zjišťuju že někteří lidi nevidí můj text co napíšu. Přepsat barvy sem už zkoušel ale výsledek žádný pomůže mi někdo??
Dík
Re: Neviditelný Text
vypni v spravci uloh transerv.exe a nasledne ho smaz ze slozky uoDrim píše:Nazdar,
Dík
Stisknes CTRL+ALT+DELETE -> otevre se ti okno Spravce uloh systemu Windows, kliknes na zalozku Procesy, najdes ten s nazvem transerv.exe a das Ukoncit proces. Zavres Spravce uloh, otevres adresar kde mas nainstalovanou Ultimu, najdes tam tento soubor (transerv.exe) a smazes ho. A pokud to nevidis ve spravci uloh, muzes rovnou smazat z UO a pak zkusit restartnout compl, mozna to projde i bez restartu.
She Can Fly
- Aldeigjuborg
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
ten transerv musim mazat vzdy ked spustim uo/restartnem pc alebo to staci urobit raz a mam pokoj
a ja mam aj tak trochu opacny problem - niekedy nevidim co ludia pisu mne. tak napr niekoho na trhu sa spytam za kolko preda ten xy. on nic. tak sa ho spytam znova, stale nic. tak sa ho spytam este raz a zrazu mi odpise ze uz mi to hovori treti krat a ze to stoji yz....
a ja mam aj tak trochu opacny problem - niekedy nevidim co ludia pisu mne. tak napr niekoho na trhu sa spytam za kolko preda ten xy. on nic. tak sa ho spytam znova, stale nic. tak sa ho spytam este raz a zrazu mi odpise ze uz mi to hovori treti krat a ze to stoji yz....
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
...
???
profit
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
ten transerv. exe sa mi spusta vzdy spolu s ultimou, aj ked som ten subor v zlozke s uo zmazal... jo a zabudol som : vzdy posspusteni uo ked niekto nieco povie tak mi to hodi hlasku - Systran::loadError: cannot load language pair'
how to play gangrel:
...
???
profit
...
???
profit
To sem taky porad delal ale po smazani transerv.exe vidim vse ale stava se mi ze nekdo nevidi co mu pisu ja ale mam overeny ze to je tim ze on nema tento soubor smazany takze pro shadowa bych to videl asi v tomdle aspon si to myslimDenny píše:nebo dáš options apply a cancel a je taky vidět co píšeš i co píše on
- Mir
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
"neviditelný text"
Pokial sa vám stane toto chyba je vždy na strane vašeho klienta. Pre opravenie urobte nasledovné kroky:
Otvorte si menu Options >> Language. Nájdite tam položky "Enable Translation server" a "Automatically translate incoming text". Obe ich vypnite. Stlačte "Apply", "Okay" a následne tvrdo reštartujte hru aby sa zmena uložila. Vykonajte ju u všetkých vašich postáv.
V prípade že tieto možnosti v optionsoch nemáte vymažte súbor transerv.exe z adresára s hrou. (ak ich máte a transerv zmažete môže vám to zhadzovať klienta)
Príčinou tejto chyby je to že sa klient snaží prekladať češtinu alebo slovenčinu, avšak nemá k dispozícii žiadnu vhodnú databázu a ani translačný server.
Pokial sa vám stane toto chyba je vždy na strane vašeho klienta. Pre opravenie urobte nasledovné kroky:
Otvorte si menu Options >> Language. Nájdite tam položky "Enable Translation server" a "Automatically translate incoming text". Obe ich vypnite. Stlačte "Apply", "Okay" a následne tvrdo reštartujte hru aby sa zmena uložila. Vykonajte ju u všetkých vašich postáv.
V prípade že tieto možnosti v optionsoch nemáte vymažte súbor transerv.exe z adresára s hrou. (ak ich máte a transerv zmažete môže vám to zhadzovať klienta)
Príčinou tejto chyby je to že sa klient snaží prekladať češtinu alebo slovenčinu, avšak nemá k dispozícii žiadnu vhodnú databázu a ani translačný server.
I believe in miracles.